- 8 Şubat 2016
- 582
- 386
- 23
- Konu Sahibi Elnaelnaelna
-
Hamile degilim, kürtajdan sonra doktor 5 ay beklemek gerektigini soyledi, off..Ben varım:))korunurken hamile kakdim ßu an kaç haftalık hamileyim bilmiyorum ama henüz kese yok dedi dr.
Korunurken hamile kalan cok kişi var
Allah isteyen herkese versin insallhHamile degilim, kürtajdan sonra doktor 5 ay beklemek gerektigini soyledi, off..
Sendemi sorduguna gore sanırım sen hamilesin) Amin kardeşim İnşallahAllah isteyen herkese versin insallh
böyle sorunca hamilesiniz sandım ben
Test yapmadınmı?Tam belli degil benm kese yokmus bilmiom artk
Bende 4 gün gecikmişti adetim, test yaptım pozitiv çıktı, sonra 7 haftalıkken kan pıhtılaşması sonucu kaybettim( çok kotu bişey..Tam belli degil benm kese yokmus bilmiom artk
dr dedi kese yok diyeTest yapmadınmı?
Kac yıllık evlisinn?? Olur insallah bi daha uzulmeBende 4 gün gecikmişti adetim, test yaptım pozitiv çıktı, sonra 7 haftalıkken kan pıhtılaşması sonucu kaybettim( çok kotu bişey..
Yeni oldugu zaman kese gec gorulurTam belli degil benm kese yokmus bilmiom artk
Daha yeni 5 aylık evliyim, sen? İlk hamileliyinmi?Kac yıllık evlisinn?? Olur insallah bi daha uzulme
Bende anlamadım şaştim kaldım 4 farklı dr a gittim herkes hamilesin ama net degi dio veya dış gebelik dio yada henüz kese yok dio son dr da 2 aylık dedi!!!Yeni oldugu zaman kese gec gorulur
Yok canm benm 2.hamilelgm 1 bebegm varDaha yeni 5 aylık evliyim, sen? İlk hamileliyinmi?
belirtileri varmı?Bende anlamadım şaştim kaldım 4 farklı dr a gittim herkes hamilesin ama net degi dio veya dış gebelik dio yada henüz kese yok dio son dr da 2 aylık dedi!!!
Hic belirtm yok adetm gelmedi bi tekbelirtileri varmı?
Kız desene bi Anneyle konuştugumu, Allah Analı Babalı büyütsün canım, senin tecrüben benden çokYok canm benm 2.hamilelgm 1 bebegm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?