- 14 Temmuz 2014
- 168
- 17
- 33
Merhaba bayanlar.
21 yasindayim. 17 yasinda yaptigim bi hata yuzunden dogrulamadim yerden :/ Lise son sinifta okulu biraktim. Baya bir ara verdim. Simdi acikogretime yazildim ama hic calismiyorum bile. Daha dogrusu hicbisey yapmiyorum evde aksama kadar yatiyor internette takiliyorum. Yasama hevesim yok yillardir yok aslinda. O zaman ergenligi atlatinca gecer diyorum ama yillar gectikce daha kotu oluyorum. Bunu maddi,manevi problemlere ve ailevi sorunlara bagliyorum kendimce. Gunde 2 tane antideprasan iciyorum ileri Obsesif Kompulsif Bozuklugum yuzunden. Onlar hic uykudan kaldirmiyor beni. Bide kiloda yapiyo iyice
Lisede okulu biraktigim icin birde surekli tasindigimiz icin cevremde de kimse kalmadi.Uc tane gorustugum arkadasim vardi. Biri erkekti ve sonra bana karsi sapikca dusundugunu ogrendim yollari ayirdim. Bi kiz arkadasim sevgili edindi ve ondan sonra aramaz sormaz oldu. Digeri ise universiteye basladi beni unuttu
Birde onlari kendime yakin buldugum icin surekli dert anlatiyordum. Maddi,manevi ve psikolojik problemlerimi. Ölmek istedigimi,hicbirseyin zevk vermedigini falan. Onlarda toparla kendini sıkıldık artik falan diyolardi belkise ondan kactilar
Erkek arkadasimda diyo topla kendini artik gencecik kizsin oturup ölùmumu bekleyeceksin diyo. Onunda sıkılip gitmesinden korkuyorum aslinda
Ve inanclarim yuzunden intihar etmiyorum. İnanmasam bi dk durmazdim bu dunyada bana.anlamsiz geliyo. Boylede bi omur gecmez napicam ben ? 
21 yasindayim. 17 yasinda yaptigim bi hata yuzunden dogrulamadim yerden :/ Lise son sinifta okulu biraktim. Baya bir ara verdim. Simdi acikogretime yazildim ama hic calismiyorum bile. Daha dogrusu hicbisey yapmiyorum evde aksama kadar yatiyor internette takiliyorum. Yasama hevesim yok yillardir yok aslinda. O zaman ergenligi atlatinca gecer diyorum ama yillar gectikce daha kotu oluyorum. Bunu maddi,manevi problemlere ve ailevi sorunlara bagliyorum kendimce. Gunde 2 tane antideprasan iciyorum ileri Obsesif Kompulsif Bozuklugum yuzunden. Onlar hic uykudan kaldirmiyor beni. Bide kiloda yapiyo iyice