- 8 Eylül 2022
- 270
- 133
- 18
- Konu Sahibi havvaarslan
-
Kızlar merhabalar. Benim adetim normalde günü gününe hatta saati bile aynı saatlere denk gelir gecikme nedir bilmem. Bu ay ovulasyon döneminde sol kasık ağrısı çok yaşadım ve akıntım çoktu. Daha sonra regle 1 hafta kala sancı geçti gün içinde 1 kez vurup geçiyordu saniyelik diyeyim. Çok üstüne düşmedim. Bu sefer regl 2 gün gecikti. Bu sabah ilk idrsrla test yaptım negatif. Ama bir kaç gündür bende ekstra eşimin sigara kokusundan ve yumurta kokusundan tiksinme var. Normalde koku hassasiyeti yoktur. Şu an göğsüme dokununca ağrı var ekstra olarak. Bir de adetime yakın akıntım olmazdı ama benim akıntım hala devam ediyor anlamadım. Yaşadığımı yaşayıp daha sonra testi pozitife dönen var mı ?
Çok uzun oldu kusura bakmayın
Evet çevremdeki kişiler de geç döllenme olabilir dedi ama bilemedim psikolojik olabilir mi bilmiyorum ama çok takılan bir insan değilim gecikince acaba mi dedimKaset testler genelde doğru sonuç veriyor. Silik bir çizgi falan da görünmüyor. Psikolojik olma ihtimali yüksek. Yine de geç döllenme yaşamış olabilirsin, kanda belli olur
Açıkçası psikolojik olduğunu düşünmüyorum çünkü çok üzerinde duran biri değilim gecikme olunca acaba mi dedim çünkü bakalım pazartesi gününe kadar olmazsam gidip kan vericemKaset testte yanilma cok olmaz 2 gunluk gecikmeden sonra kipkirmizi cikardi hamilelik olsaydi. Buyuk ihtimalle bi kac gun gec yumurtladiniz bu ay yada piskolojik tamamen
Hala regl olmaadim göğüs acim devam ediyor dün gece eşim göğüs ucumun koyu olduğunu fark etti ki ona üzülmesin diye bir şey söylemedom hemen aynada baktım gerçekten koyu. Aşırı bel ağrım var bideAynı durumdayım benim de 2 gün gecikti ve bu ay yaşadığınız herşeyi yaşadım bende 5-6 gün gecikmesini bekliyorum test yapmak istemiyorum negatifi görmemek için bana da bilgi verirmisiniz gelişmelerden
İlaç regl etkilemez benim pek en etkili ilacı içsem bile kesilmez mesela. Bilmiyorum hala regl olmadım bekliyorumAdete yakin bi tarihte dollenme olmustur buna gec dollenme diyorlar daha belli olmamis olabilir.Ama mevsimsel gecis veya kullandiginiz bir ilacda etkilemis olabilir.
Bilmiyorum ama gogus ucu koyulugu fln oyle 2 gun gecikmeyle olmuyor yani. Bebegin hormonlarin biraz buyumesi gerekiyor: yasadiginiz belirtiler daha ilerde oluyor. Eger hamileyseniz cok erken baslamis sizdeAçıkçası psikolojik olduğunu düşünmüyorum çünkü çok üzerinde duran biri değilim gecikme olunca acaba mi dedim çünkü bakalım pazartesi gününe kadar olmazsam gidip kan vericem
3 gün oldu bugün gecikme göğüs ucu dokununca acıyordu dün fark ettim koyuluğu öncesinde yoktu daha doğrusu eşim fark etti. Ki geciktiğimi demedim ona heveslenip üzülmesin diye normal dedim geçiştirdim bakalım bekleyip göreceğizBilmiyorum ama gogus ucu koyulugu fln oyle 2 gun gecikmeyle olmuyor yani. Bebegin hormonlarin biraz buyumesi gerekiyor: yasadiginiz belirtiler daha ilerde oluyor. Eger hamileyseniz cok erken baslamis sizde
Gidip kan verin bence. 3 gundur kasette cikmayan gebelik kanda cikacak mi bir bakin?3 gün oldu bugün gecikme göğüs ucu dokununca acıyordu dün fark ettim koyuluğu öncesinde yoktu daha doğrusu eşim fark etti. Ki geciktiğimi demedim ona heveslenip üzülmesin diye normal dedim geçiştirdim bakalım bekleyip göreceğiz
Ben regl oldumHala regl olmaadim göğüs acim devam ediyor dün gece eşim göğüs ucumun koyu olduğunu fark etti ki ona üzülmesin diye bir şey söylemedom hemen aynada baktım gerçekten koyu. Aşırı bel ağrım var bide
Adete yakin bi tarihte dollenme olmustur buna gec dollenme diyorlar daha belli olmamis olabilir.Ama mevsimsel gecis veya kullandiginiz bir ilacda etkilemis olabilir.
sizinle bir şey paylaşmak istiyorum ben ilişkiyi yaşayalı bir ayı geçti ama ilişki sonrası ella hapı kullandım fakat zaten ilişki sırasında içime hiç bir şekilde boşalma olmadı bende nolur nolmaz korunmadık diye ella kullandım yani şuan reglimin olması gereken zamanı baya geçti bir aya yakındır ve bugün erken gebelik testi yaptım fakat sabah ilk idrarım değildi bi kaç saat sonra çok idrarım yoktu ama yinede yaptım sonuç kesin negatifti ama göğüs hassasiyetim ucunda soyulma ve akıntı,kasık bel ağrılarım var bir kaç gündür acaba bu ilaç hormonları bozduğu için mi bilmiyorum psikolojim çok kötü tecrübe veya bilginiz varsa belirtir misinizKizlar iyi akşamlar. Benim yumurtlamam adet bittikten 3 4 gün sonra oluyor genelde hemen. Geçen eşimle ilişkiden sonra prezervatifin yırtık olduğunu fark ettim. Ama tek seferde hamile kalmak imkansızdir. Ne çok uğraşıyor insanlar diye düşündüm önlem almadım. Sonra ovulasyon testi yaptım 2 çizgi de çok netti. Sonra ihmal vermedim üstüne düşmedimm şimdi adete 1 hafta var ve kendimde bir kaç tuhaflık seziyorum. 4 5 gündür sol kasık ağrısı ve bacak ağrısı yaşıyorum. İdrarım iğrenç kokuyor sırf o koku yüzünden wc ye gitmek istemiyorum. Göğüs ucum çok acıyor ve etrafı kabarcık kabarcık forumda baktım hamilelik belirtisi yazanlar olmuş bunlar için. Bir de 3 4 gün önce bir baş dönmesine uyandım ki felaket bir şeydi. Şimdi o baş dönmesi yoktu ama bugün bir gözlerim karardı yemek yaparken. Canım sürekli tuzlu ve soğuk şeyler yemek istiyor bide.1 haftadır da aşırı bir akıntım var günde kaç kez çamaşır değişiyorum bilmiyorum beyaz renk akıntım var ama kokusu yok onun. Bunları göz önüne alırsak gebelik belirtisi diyebilir miyiz. Niyetim yoktu gebeliğe açıkçası çok üstüne düşmedim psikolojik mi diye düşünüyorum ama üstüne düşmedim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?