Yaşayan var mı?

Kleopatra11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
1.075
147
43
Eşimin görevi nedeniyle farklı şehirde yaşıyoruz 4 yıldır güle oyanyaa gittiğim memleketime bu defa giderken eşimi yanlız bırakmak gelmiyor içimden önceden olsa kavga dövüş giderdim ya şimdi niye böyle oldum bana bişey olursa ya ona olursa yanlız kalacak yemek durumunu nasıl yapacak vs diye düşünüyorum kaygı bozukluğum var ondan mı oluyor bilmiyorum durgunum sabahtan beri ağlıyorum saçma sapan siz hiç yaşadınız mı

Eşiniz engelli değilse yemeğini yapıp yiyebilir, yalnızken de yaşayabilir. Kafaya takılacak bir mevzu yok ortada.
Engelli olduğundan dolayı demedim oysa ki.. oturduğumuz yer küçük bir ilçe ve merkeze uzak sürekli göreve yola ve nöbete gidiyor haliyle çok yorgun geliyor uykusuz oluyor

Ben kaygılı bağlanan biriyim. Eski eşim yurt dışına gitmişti 2 aylığına depresyona girmiştim, çok ağır atlatmıştım. Öküz oturmuştu göğsüme. Elim kolum kalkmıyordu. Bunlar hiç normal değil, bunu biliyorum ama
bi yere kadar normal hissettikleriniz aslında. Kim ister ki eşinden ayrı uyumak ? Ama özlemek de güzeldir, kendimizle baş başa kalmak da çok çok güzel. Ama rahatsız edecek kadar ayrılık kaygısı yaşıyorsanız altında sebepler olabilir. Ben hala tam olarak aşmış değilim. Kişiler değişti ama aynı kaygı gelebiliyor. Sevgilimle uzun süre beraber zaman geçirdikten sonra kendi evine gittiğinde bikaç saat daralıyorum, içim sıkılıyor, ama duygularımı dinlemeyi ve regüle etmeyi bi şekilde öğrendim. Çocukluktan gelen şeyler var işte..

Evet benimde o yüzden

bana bişey olursa ya ona olursa yanlız kalacak yemek durumunu nasıl yapacak
Üç yaşında bebenizi bırakıp şehir dışına gidecekmişsiniz gibi konuşuyorsunuz. Daha saçma çok az şey gördüm. Ona ya da size bir şey olursa aynı şehirde de olur. Yemeğini de kendisi düşünsün bir zahmet, aç kalacak hali yok. Dünden beri yüksek dozda kocacılığa maruz kalıyoruz sitede. Bana fazla geliyor bunlar.

Niye istediğiniz yerden anlıyorsunuz? Konu sizce yemek mi? Burda iyi okuyun kaygilandığım konu bu değil. Ne çok seviyorsunuz hemen dalga geçmeyi

Niye istediğiniz yerden anlıyorsunuz? Konu sizce yemek mi? Burda iyi okuyun kaygilandığım konu bu değil. Ne çok seviyorsunuz hemen dalga geçmeyi
Size ya da ona bir şey olacak olsa aynı şehirde de olabilir demişim mesela. Sadece yemekten mi bahsetmişim? Kaygılandığınız konu ne tam olarak?

Size ya da ona bir şey olacak olsa aynı şehirde de olabilir demişim mesela. Sadece yemekten mi bahsetmişim? Kaygılandığınız konu ne tam olarak?
Hiç böyle olmazdım önceden umrumda olmazdı ailemin yanına koşa koşa giderdim hatta izni uzatırdim bu defa resmen zorla gidiyorum hicbirsey yokken korkular geliyor.

Yok niye yaşayayım acıkınca yemek yemeyi bilecek bir bilince sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…