- 10 Kasım 2025
- 16
- 7
- 1
- 20
- Konu Sahibi Hayaldunya0
-
Çok teşekkürlergenel cerrahiye gıdın Allah korusun çok geçmiş olsun
Tam olarak nerede ve nasıl bir şişmeMerhaba güzel kadınlarİki defadır bunu yaşıyorum koltuk altı şişmesi oluyor bende acılı bir şekilde ve hamileyim daha önce yaşayan var mı ciddi bir durum mu ? Ağrısı nasıl geçer bilgisi olan var mı ??
Tam sol kolumun koltuk altında ve böyle beze gibi ağrılı bir şişmeTam olarak nerede ve nasıl bir şişme
Aslında tıraşlama yapmamıştım iki seferde de böyle oldu acaba deodorant kaynaklı olabilir mi bilmiyorum kiKıl kökü iltihabı olabilir mi her tıraştan sonra olma ihtimali var
Yarın inşallah görüneceğim bir sıkıntı çıkmaz umarım . Sizede teşekkürlerAlerjiniz varsa olabilir tam emin değilim hamilelik tetikler mi bilmiyorum ama kendi kendine geçmezse muhakkak doktora görünün ağrıyor diyorsunuz asla ihmal etmeyin
Rica ederim Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahYarın inşallah görüneceğim bir sıkıntı çıkmaz umarım . Sizede teşekkürler
9.aydayım son doğurmama az kaldıKaçıncı ayındasın kuzum, süt bezlerinden olabilir.
Gönlünü ferah tut süt bezlerindendir o, sütün gelmeye başlamıştır. Sen yine de doktoruna görün bir şey yoktur Allah'ın izniyle.9.aydayım son doğurmama az kaldı
Teşekkür ederim doktora göründüm süt bezlerinden ötürü olmuşGönlünü ferah tut süt bezlerindendir o, sütün gelmeye başlamıştır. Sen yine de doktoruna görün bir şey yoktur Allah'ın izniyle.
Rİca ederim kuzum en azından için rahatladı hem öğrenmiş oldun. Ara ara kol altlarına masaj yap rahatlatır. Kol cevirme egzersizleri de iyi gelir. Rabbim bir avazda kucağına nasip etsin inşallahTeşekkür ederim doktora göründüm süt bezlerinden ötürü olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?