YAŞAYAN VARMI BU DURUMU :(

Icinizden felenletin tersini yapmaya calisin. Evde durmak istedikce disari cikin. Benimde bir kizim var. Bu istek gelince giydiriyorum sıkıca yagmur bile olsa yuruyuse cikiyoruz. Bir bucuk yasinda yamur yamur diye geziyor beninle:)) sonra kafede ben cay iciyorum o abilere ablalara el sallayip dolaniyor. Oyuncaklarindan kitaplarindan veriyorum biraz onlarla oyniyor ve sonra eve donuyoruz. O yotulmus oluyoe rahatca uyuyor ben de kafami rahatlatmis oluyorum. Tavsiye ederim.

Benim kiz cok sık hasta oluyor canim. Temmuz annelerindenim bende isim degisikligi yaptim taniyamadin sanirim o yuzden. Degil cafeye bi yere gitmek evin onune cikaramiyorum hastalancak ddiye. Zaten evhamlarim artik daha çok kizim yönünde. 2 hafta da bir kadin gününe gidiyorum ama orda da cok mutsuzum. Hem cok kalabalik hemde kafa dengi kimsem yok

Benim kiz cok sık hasta oluyor canim. Temmuz annelerindenim bende isim degisikligi yaptim taniyamadin sanirim o yuzden. Degil cafeye bi yere gitmek evin onune cikaramiyorum hastalancak ddiye. Zaten evhamlarim artik daha çok kizim yönünde. 2 hafta da bir kadin gününe gidiyorum ama orda da cok mutsuzum. Hem cok kalabalik hemde kafa dengi kimsem yok
Şimdi hatırladim canım. Benim avantajim kizim calisirken gozumun onunde sayilir. Bakicisinda iken de icom rahat. Tek basima cikip hava alabiliyorum. Kuafore vs gitmek bile iyi geliyor zaten. Rabbim yardimcin olsun. en guzeli bol bol dua etmwk aslinda.

Şimdi hatırladim canım. Benim avantajim kizim calisirken gozumun onunde sayilir. Bakicisinda iken de icom rahat. Tek basima cikip hava alabiliyorum. Kuafore vs gitmek bile iyi geliyor zaten. Rabbim yardimcin olsun. en guzeli bol bol dua etmwk aslinda.

Namaza basladim. İç huzurum için çok iyi oldu. Ama genel olarak ne yaparsam yapiyim şu mutsuzluğum ğeçmiyor, kimsede beni anlamiyor. Herseyin var mutsuzsun deyip cekiliyolar

Niye diye sorunca beynimiz bahane üretmeye çalışırmış siz niye diye sormayın nasıl diye sorun. Nasıl bu halden kurtulabilirim gibi.

Bir an ben mi açtım acaba konuyu dedim. Cunku son zamanlarda en çok kullandığkm cumle "ben eski halimi, eski beni özledim" oluyor.
Önceden kıpır kıpır hayata hep pozitif bakan adeta polyanna olan ben artık hissiz yorgun, somurtkan, karamsar, içine kapanik biri oldum çıktım. Başka bir aleme geçiş yaptmy sanki. Ve çok zor günler geçirdim. Şuan hala tam atlatamadim ama en azından çabalıyorum eski halime dönebilmek icin. Allah yardımciniz olsun

Back
X