Yasemin8085'in Diyet Günlüğü

gunaydın kızlar

güzel dileklerınız için teşekkürler iyi ki varsınız

hastalar iyi sadece anneannem kötü tek dileğim allah çektirmesin derken yanlış anlaşılmasın o yatarken acı çekerken elimizden birşey gelmemesi çok kötü

soyam ben kesinlikle bırakmadım bırakmamda sade geçtiğimiz hafta aksilikler peşimizi bırakmadı

ama bugun tam gaz burdayım

evet gelelim bana bugun itibariyle 64 kg yawwwww moral bozmak yok tam 4 gündür kabızlık sıkıntısı var
yarın itibirariyle yürüşü yapacam bir şekilde önce kabızlıktan rahatsız olmuyordum şimdi karnım patlayacak gibi şiş

yeme düzenimde değişiklik yok sade dediğim gibi su yeşilçay içemedim

ben burdayım gitmicem 60kgggggggggggggggg oluncaya kadarrrrrrrrrrrr

burası olmasa insaranın dediği gibi 80kg olurdum

kahvaltı

yarım simit
çay

ekmek kalmamış evde bugun ekmek alıcağım ondan simit yedimmm

görüşmek üzere byeeeeeeee

selam kızlar
düşündüm de ne olursa olsun burayı bırakmamaya karar verdim
64.4 olmuşum :)
nihayet 65 barajını da geçtim
yasemin ben de bu sabah evden aceleyle çıktım
dün akşam da yememiştim
çok aç olduğum için bir simit yedimn derse girmeden önce
akşamüstü bi arkadaşa uğradım
ısrar ısrar üstüne ben de giderken elma almıştım teklifleri geri çevirmemek için ben meyve yicem dedim
elma ve biraz peynir yedim
bol bol çay içtim bir de hurma ikram etti
şimdi de pırasa yemeği yapıcam

Oncelilkle cok gecmis olsun yaseminim.allah beterinden korusun...
Soyacim sende hosgeldin..
Bugun sabah kendimi spor salonuna attim ben kilo veremiuorum yine aglauacak durumdayim..once tartilmam gerek dedim..cunku tartidan kactikca o beni daha kotu vuruyor.
Evdeki tarti bozuk umidim vardi artik o da kalmadi
Evet 75.6 yim ...
Kendime kizdim butun gun..pis bogaz dedim hayvan dedim...yuruyus bandinda aglaya aglaaya yurudum ama iyi oldu yizlesmis oldum demekki dahada fazlaydim dikkat ettigim halde bu...

Simdi daha iyiyim..kendime marul salatasi yaptim yumurtali bi kasede corba...ekmek filan yok..yesil elmami yerken 1 galeta yiycm...icim kiyilmasin diye..
Her hafta pazartesi tartilcam...hafyaya hedefim 74.5...
Simdi sadece buna odaklandim...
Allahim ben ne yaptim...
Tam bir aptalim...

Selam kızlar ))

Güzel yazılarınızı okudummm okudummm okudumm ve neyi farkettim biliyor musunuz?
Ben bugün tartılmayı unuttum ))))))))
İzmir-istanbul-eğitim derken kendimi unutacağım yakında..
Şimdi yine valiz hazırladım, çarşamba sabah 6 da araba gelip alacak 8 de uçucam izmire..
3 gün gene izmirdeyim.. Keşke biriniz izmirde olsaydınız görüşürdük bu vesileyle ))

Yasemin, diyetine sana söylediğim şekilde devam et.. Spor olarak sadece yürüyüş yap o kadar.. Diğer sporları ben söyleyene kadar yapma.. 62 kiloyu görene kadar böyle devam edeceğiz..

İnsirah, sağlık probleminin yorgunluk ve düzensiz beslenmeyle ilgisi olduğunu düşünüyorum ama yine de bir doktoora git tahlil yaptır.. Gerekirse yeni bir liste hazırlarım sana.. Seni zayıflatmadan bırakmam ))

Qwerty, can sıkmak yok hemen.. Sen 84 kilodan düştün daha önce ve gene düşeceksin.. Sana da tavsiyem ılık su içmen.. İçine mutlaka limon sık bir iki damla yada bir dilim limon at öyle iç.
Spora gitmediğin günler evde mutlaka 20 dk aralıksız spor yap.
Zolayıcı değil eğlenceli sporlar olsun... Ve yemeğini küçük kaselerde ye.. Doymadıysan 1 er saat arayla 100 kaloriyi geçmeyen bir şeyler atıştır.. Örneğin 2 salatalık... Bir elma... Bir kase yoğurt... Bir bardak süt... Bir avuç leblebi.... Vb

Kızlar, biz bu işi burdaki herkesten daha iyi biliyor ve uyguluyoruz.. Kimseden olumsuz cümleler duymak istemiyırum ))
Eğer siz zayıflayamazsanız emin olun kimse zayıflayamaz demektir ))
Sizi seviyorum

Soyam basarmalıyım haklısın...spor ısını sıkmadan haftanın 5 gunü yapmaya karar verdım cumartesı pazar tatıl:))) yarın oryantal aerobık var...
Ne olur hedeflerımıze bıran önce varalım kızlar...
Yüne kendıme kızıcam ben tam bır pıs boğazım....

Günaydınnnnnnnnnn

diyete soyam dediğin şekilde devam allah söyletti 62kg olmayı inşallah

artık böyle yemeğe alıştım kızlar sankı fazla birşey yedim mi kendimi suçlu hissedeceğimi sanıyorum

insira kendine dikkat et tatlım

kriztanem teşkkürler sen gelmıyom artık herhalde

gwerty sen buralara günlük uğrasan canım bence daha iyi olur gidecek bu kiloalar takma fazla

soya sen artık haftanın yarısı istanbul diğer yarısı izmirli olacaksın allah kolaylık versin

günaydın arkadaşlar
ankarada hava çok güneşli tam yürüyüş yapmalık :9::9::9: ama ben çalışıyorum :5::5::5:
kesinlikle zamanınız varsa güneşin tadını çıkartın :16::16::16:

Gunaydinnnnnn
Yasemincim haklisin bu sene daha bir aktifim...siralar caylar gunler...
Bos gunum cok az...
Sanirim bu benim bas dusmanim...
Sabah kahvaltim 1 dilim ekmek 1 haslanmis yumutya...1 barsak nescafem...

Kizlar havalarda guzellesiyor...gecen 1 nisanda araniza katilmistim ve temmuz 31 e kadar 16 kiloyu vermistim...
Simdi 16 kilo daha vermek istiyorum..
Yani haziran ayinin sonlarinda hedefime erisebilcem sanirim. ...

Kendime 6 kilo geri alarak tam bir hainlik yaptim..kendimi affedemiyorum...hedefe 10kilo kalmisken 16 ..

Ben gercekten salagim....aptalqwerty...

Bugun spor aksam kizlar bende evdeyim..oglen 1 dilim ekmekle sehriye corbasi ictim...bol pul biberli...
Ustunede nescafemi...
5 gibi spora gitmeden yesil elma armut filan yiycem..spordan dondugumde allah kerim yemek yapmadim bugun oglani asagida oynattim parkta...
Kocamda gelmiycekmis...
Aksam duruma gore bakcam artik...
Simdi basim cok agriyo biraz uzandim deli ediyo bu mevsim degisimlerindeki bas agrilarim offffff

Selam kızlar

İşten şimdi çıktım, servisteyim.. Sabah 4 te araba gelip evden alıcak ve 6 da izmire uçucam... Yarın çok yoğun bir gün beni bekliyor, Allah yardımcım olsun diyorum ))

Qwerty, ekmeği sadece sabah ye, galeta vs yeme.. Doymuyorsan iki tabak yemek ye yanına yoğurt al, salata al ama öğlen ve akşam ekmek veya galeta/grissini benzeri şeyler yeme )) spor olayın gayet güzel.. Şu düzenlediğiniz günlere biraz ara versen iyi olacak sanki )) ya da diyet günleri yapın, meyve salatası falan yapıp yiyin ))

Yasemincim, olacak diyorum başka birşey demiyorum )) not: hergün tartılma ))

Benim tembel kızlarım ))
Siz mışıl mışıl uyurken ben sabah 4 te kalktım makyajımı yaptım, valizimi düzenledim, havaalanına geldim, tost ve kahvemi içtim..
Şimdi sigaramı içiyorum, birazdan uçağa bineceğim ve izmire uçacağım ))
Gözümden uyku akıyo )))) inşallah uçakta uyuyabilirim.. Genelde uçakta hiç uyku tutmuyor.. Tam uyuyacakken ineceğiz şimdi hissiyle uyanıveriyorum..
Tüm gün 22 öğrenciyle dersim olacak, Allah bana kolaylık versin diyorum ))
Sizi çok çok öptüm
Kendinize iyi bakın
Fırsat buldukça yazıcam
Mucksss

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

soyam allah sana yardım etsin ama en güzeli sevdiğin işi yapıyorsun bizde seni çok çok öpüyoruz

dün burda bilgisayarlara bakım yapıldı giremedim işler yığıldı

baktım bakım biteceği yok ben saat 14,00 çıktım eve gittim evleri sil süpür tertemiz oldu 10 gündür elleyemiyordum sonra temizlik bitti 40 dak yürüdüm çocukları aldım yemek falan saat 21,30 yattım

dünkü menüm
dün öğle yemeği yemedim canım istemedi

saat 12 gibi 1 havuç
saat 13 1 elma
saaat 16,00 1 avuç beyyaz leblebi ve 1 armut

akşam menu
6 yk kereviz
lahana salata
1 dilim ekmek

akşam ara
1 kivi

ay birdaha öğün atlamıyacağım akşam ne yiyeyim diye ortalıkta gezinip durdum sonunda 21,30 yatım

soyam bende bugun 5,30 kalktım zorum ne bende bilmiyom bende kendime güzel bir kahvaltı hazırladım

bugun de
güne pekmezlı su ile başladım

kahvaltı
1 yumurta
1 parça peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
domates biber

görüşmek üzere

Canlarim gunaydin...ayyy sinemin cesedi bulunmus:((
Ayyy cok kotu oldum..inanin kahvalti bile yapamadim zor zor 1 dilim ekmekle peynir yedim...
Iyi yolculuklar soyam ...allah kolaylik versin sanada..
Aksamki menum salata tavuk yedim 9dada yesil cay ve yesil elmam...
Atv izleyip agliyom valla iyi degilim kizlar:((

gwertybabay sinem kim
ben belkı 10 gündür televizyon haber izlemiyorum izledikçe moralim bozuluyor

ara
1 havuç
2 galeta

öğle
cacık salata
1 kepçetavuk çorba
4 yk taze fasulye
1 dilim ekmek

Back