Yaşı benden küçük

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaş büyük bir problem degil bence ..ama eger senin aradıgın olgunlukta bir insan ise kaç yaşında oldugu fark etmez ..ama erkekler bayanlara göre daha geç olgunlaştıkları için öncelikle bu konuyu daha iyi tartman gerekiyor .yaş konusu görecelidir mesela kimisine göre önemli degilken digerine önemli gelir ..mesela benim için benden 1-2 yaş en az büyük olması gerekir yaşıtlarımla bile anlaşamam ama bu tamamen senin fikrin tatlım ...

ne yapayım yani annem beni sevdiğim adamdan önce doğurduysa
kafa ve kalp yaşınız uyuyorsa boşver gitsin
bende badem gözlümden 3 yaş büyüğüm
takılma bence

ooooo...çıtır sevdası olması için sizin büyük olmanız gerekmez kiii...

o sevda hemen hepsinde var zaten:oklava:

çok normal, yaşı sizden büyük olur ama beyin yaşı çok küçüktür o daha kötü bence. olgun olsun yaşının küçük olması çok mühim değil ..

bencede yas sorun degil eger anlasıyosanız
birde ne güzel yasınızı göstermiyomuşunuz
eeeee daha nee inş hersey güzel olur sizin için hayırlısı..........

Erkekler heranlamda bayanlardan daha geç olgunlaşıyorlar,çocuk ruhlarını nerede nezaman kullanacaklarını bilemiyorlar,onlara annelik rolü üstlenmen gerekiyor buda kişiliğinden ve zamanından ödün vermek anlamına geliyor,bunu yaşadıklarımla orantılı biliyorum benden 3yaş küçük bir erkek arkadaşım vardı ona adeta Annelik yapıyormuş gibi hissetmiştim kendimi,hiç büyüyememiş bir karakterdi:(

Ben de minyon olduğum için genelde hep benden oldukça küçük erkeklerin ilgi alanına giriyorum. Bi kaç yıl önce benden 10 yaş küçük biri evlenmek istedi. O zamanlar benimde hoşuma gidiyordu ve sevdiğimi sanıyordum. Daha sonra ayrıldık. Şimdi diyorumki iyiki ayrılık olmuş. Çok çocukçaydı davranışları. Benim düşüncem şu ki insan kendinden küçük biriyle çıkarken kendini daha kötü hissediyor çünkü dışardan farkedilmese bile insan kendi kendine hep o konuya odaklanıyor ve daha çok yıpranıyor. Bi kaç yaş önemli değil de 7-10 fazla bence.

Benimde kocacım 3 yaş küçük benden ,iyikide evlenmişim.görüntü olarakta aramızda fark yok .önemli olan kalbinin çarpmasıdır

Onunla arkadaşlığımızın ilk başlarında bir tartışma konumuz olmuştu msjlaşırken bana menopoz teyze diye msj atmıştı.Şimdi bana duygularını söyleyip,evlilik lafları ettiğinde herşeyi unuturum ama o sözü kafamdan atamam dedim.Çok utanıyor o söze eziyorsun beni hataydı ki ben genelde erkek arkadaşlarımada öyle takılırım falan dedi.Zor ben yıkılırım ev içi öyle bir sözle karşılaştığımda,herkese tşk ediyorum bu arada arkadaşlar güzel tavsiyeleriniz için.Böyle bir söz etmiş biri sizce büyük bir sinir harbinde bu sözü tekrar kullanmaz mı yada benzerlerini?

anlaştıktan sonra ıletısım bagınız guclu ıse herseyden once dost olup konusabılmenız guzelll bence hıc problem etme...

senin yaşın 30 onun ki 24...bana biraz küçük gibi geldi..yani evlenmek için erken bir yaş 24...ama tabii ki beyin yaşıda önemli..yani olgun olabilir de olmayabilirde...buna iyi karar vermelisin...
bide kadınlar erken çöküyor..hal böyle oluncada kadının biraz küçük olması gerek bence..gözü genç kadınlara kayabilir....zor bir karar...bence hem fiziksel hemde ruhsal olarak düşün bu durumu ona göre karar ver..

Bak canım, 1-beni bırakır çıtırlara bakar diyorsan, aç gözünü bak biraz çevrene çoğunluğun kocası kedinden büyük, ama aldatmak konusunda sınır yok yani internet dahil, neymiş: aldatılmak, kocanla arandaki yaş ne olursa olsun başına gelebiliyormuş,
2- kavga edince menepoz teyze dese ne olcak, kavga edince insanlar ağzını tutamıyorsa daha beterlerini söylüyorlar birbirlerine ki bence bu konuda gereken dersi vermişsin bi daha duyacağını sanmıyorum, ama yinede kavga edince seni incitmek isterse bilki daha kötüsünü duyabilirsin( bu da herkesin başına geliyor ve bence daha saygısızca karakterine yönelik incitmelerden daha iyi, çünkü bile bile evlenmiş oluyor)
3- Peygamber efendimiz(sas) kendinden yaşça büyük bir hanım olan Hz.Hatice Anamızla evlendi ve çok iyi geçindiler.Benim bildiğim onun üstünede, o ölene kadar evlenmedi. Bu belkide müslüman erkeklere örnek olması, bundan çekinmemeleri içindir. Allah (c.c) bilir.
4- Seviyorsan,inanıyorsan, sende güven oluşturuyorsa eğer daha ne kadar bekar kalacaksın.Mutlu olmak seninde hakkın. Mutluysan, huzurluysan onun yanında bas nikahı gitsin be canım.Mutluluklar diliyorum.

Son düzenleme:
Teşekkürler arkadaşlara hepinize ayrı ayrı zahmet verip uzun uzun yazıyorsunuz kafamda bişeylerde şekilleniyor.Ben hep ondan kaçar durumdayım sırf bu sorundan dolayı onu tanıdığım kadarıyla çok olgun tavır ve düşünce olarak fakat hiç sevgili olarak bakamadım.Çünkü yoğun bir çaba vardim duygusal bişey hissetmememk adına fikirlerinizle bişeylere farklı yön verebilirim.

yaş farkı biraz fazla ama uyumunuz önemli. yaştan ziyade olgunluk açısından ilişkiyi değerlendirin.
hep onun açısından olumsuz olur diye düşünmüşsünüz. ilişkiye başlayınca, belki siz ondan beklediğiniz duyguları göremeyeceksiniz. belki bazı davranışları size toy gelecek. sizin hayat tecrübeniz daha fazla, sizin beğenmeme ya da pişman olma olasılığınız daha fazla geldi bana.
genelde erkekler geç olgunlaşır ama istisnalar da var. (bir istisna da eşimdir)

bence seviyorsanız ama evlilik olamaz diye düşünüyorsanız, kafanızdan ilişki düşüncesini çıkarın.
belki, olabilir diye düşünüyorsanız da bir ilişkiye başlayabilirsiniz. birlikte ömür geçirip geçiremeyeceğinizi anlarsınız.
arkadaş ve sevgili olarak çok farklıdır insan. belki sevgiliyken, onun evlenmek istediğiniz adam olmadığını düşüneceksiniz, belki de ruh eşiniz olarak göreceksiniz...
yaşamadan bilemezsiniz.

Aslında 1-2 yaşın belki öenmi yok ama çok yakından tanıdığım bir arkadaşım var ve babası annesinden nerdeyse 10 yaş küçük ve adam eşine teyze diye sesleniyor. Gençlikte tamam bi sorun yok ama kadın erkekten daha çok çabuk yıpranıyor özellikle doğumdan sonra ama siz bilirsiniz.

yaş farkı biraz fazla ama uyumunuz önemli. yaştan ziyade olgunluk açısından ilişkiyi değerlendirin.
hep onun açısından olumsuz olur diye düşünmüşsünüz. ilişkiye başlayınca, belki siz ondan beklediğiniz duyguları göremeyeceksiniz. belki bazı davranışları size toy gelecek. sizin hayat tecrübeniz daha fazla, sizin beğenmeme ya da pişman olma olasılığınız daha fazla geldi bana.
genelde erkekler geç olgunlaşır ama istisnalar da var. (bir istisna da eşimdir)

bence seviyorsanız ama evlilik olamaz diye düşünüyorsanız, kafanızdan ilişki düşüncesini çıkarın.
belki, olabilir diye düşünüyorsanız da bir ilişkiye başlayabilirsiniz. birlikte ömür geçirip geçiremeyeceğinizi anlarsınız.
arkadaş ve sevgili olarak çok farklıdır insan. belki sevgiliyken, onun evlenmek istediğiniz adam olmadığını düşüneceksiniz, belki de ruh eşiniz olarak göreceksiniz...
yaşamadan bilemezsiniz.

Haklısın hep onun açısından düşünüp duruyorum.Kendi açımdan ya ben beğenmez hoşnut kalmazsam durumdan düşüncesi yok:))klasik türk kadınıyım işte önce karşıyı düşünürüz.

Aslında 1-2 yaşın belki öenmi yok ama çok yakından tanıdığım bir arkadaşım var ve babası annesinden nerdeyse 10 yaş küçük ve adam eşine teyze diye sesleniyor. Gençlikte tamam bi sorun yok ama kadın erkekten daha çok çabuk yıpranıyor özellikle doğumdan sonra ama siz bilirsiniz.

Ne büyük ayıp eşini teyze diye çağırması:( o kadın ne sıkıntı yaşıyordur.10da çok 6 dan 4 fazlası bie:))Ah bu sanatçılar için niye sorun yok:)))Gerçi onlar iin eğlencelik evlilik evlenmiş,boşanmış,10. kocayı almış sorunmuki yuva dağılmış,maddi manevi zarar bunları takmayınca tabi herkes sanatçı gibi yaşar.

iş yerinde aralarında dokuz yaşa kadar fark olan evli arkadaşlarım vardı.......
hani pınar altuğ tvde eleştirilirken,benim arkadaşlarım çoktaan evli ve çoluk çocuğa karışmışlardı bile...
millet a-yaa derken diyenleri tuhaf karşılıyordum ben...
lafın kısa bu bahsettiğim arkadaşlarımında eşleri inan bana ağızlarının içlerine bakıyorlardı ve tabiri caizse çatır çatır da anlaşıyorlardı.........:))
önemli olan senin değil kalbinin ne dediği
kalbinin dediğini mantığın onaylıyorsa,gerisi tamamen yaşanınca bilinesi şeyler tatlım...
hiç birimiz eşimizi dibini koklayarak almadık,allahtan çoğunluğumuz kör topal gidiyoz işte evliliklerimizde...
rahatsız olduğun konuyu şimdiden net şekilde konuş...
örneğin o kelime hakkında yerinde olsam diyeceğim şey,bir defa daha kavgada bile olsa bu kelimeyi duyarsam senden,bilki kendi ipini kendin çekersin...asla durumumu ilerde bana koz kullanma,şayet bundan emin değilsende hiç benle başlama deyip,gözünü şimdiden korkuturdum...
tatlım yaşda hiiç takılma,ondan daha önemli mutlu olacakmısın sen ona bak.....şutarafagitti

bi tanıdığımızın dayısıda amerikada kendisinden 10 yaş büyük bir kadınla evlendi kadında türk fotoğraflarınıda gördüm 2 çocukları var.Onlardada adam kadına acaip bağlıymış ve mutluymuş örnek çok aslında çevremdede ama cidden evlilik başlı başına bence cesaret işiki bu durum duble cesaret:)

Onunla arkadaşlığımızın ilk başlarında bir tartışma konumuz olmuştu msjlaşırken bana menopoz teyze diye msj atmıştı.Şimdi bana duygularını söyleyip,evlilik lafları ettiğinde herşeyi unuturum ama o sözü kafamdan atamam dedim.Çok utanıyor o söze eziyorsun beni hataydı ki ben genelde erkek arkadaşlarımada öyle takılırım falan dedi.Zor ben yıkılırım ev içi öyle bir sözle karşılaştığımda,herkese tşk ediyorum bu arada arkadaşlar güzel tavsiyeleriniz için.Böyle bir söz etmiş biri sizce büyük bir sinir harbinde bu sözü tekrar kullanmaz mı yada benzerlerini?

Bizimde başlangıçta eşimle aramda böyle sözler oldu o şaka yollu elimi öpüp başına koyuyodukaydirigubbakcemile3 şaka yollu, bende çıtır diyodum ona benzer şeyler ,hiç gücümede gitmedi doğrusu .şimdi o tarz konuşmuyoruz bile .sende ona olgun olmadığını belirten şaka yollu bişeyler söle ,daha önce sana söyledi lafıda şaka yollu çarptır .menapozluyum ya çoçuğumda olmaz 18 lik al kendine falan gibidelikafadulden

Back
X