Yaşımdan çok küçük gösteriyorum

bende 22 yaşındayım, 18 yaşımdaki kuzenime kimlik sormuyolar bana soruyolar
hatta sinemada bi kere 16 yaş sınırı vardı o zaman bana kimlik sormuştu, yanımda da eşim vardı :9:
boşver canım bodur tavuk her daim piliç görünür.
bi arkadaş yazmış sana pembe falan giyme biraz makyaj biraz topuklu diye
yaşına şuan pek uygun değil ama canını sıkma 1-2 sene daha sabret, yine olmazsa giy topukluları giyim tarzını biraz değiştir bitti işte fıstık gibi olursun

bende 22 yaşındayım, 18 yaşımdaki kuzenime kimlik sormuyolar bana soruyolar
hatta sinemada bi kere 16 yaş sınırı vardı o zaman bana kimlik sormuştu, yanımda da eşim vardı :9:
boşver canım bodur tavuk her daim piliç görünür.
bi arkadaş yazmış sana pembe falan giyme biraz makyaj biraz topuklu diye
yaşına şuan pek uygun değil ama canını sıkma 1-2 sene daha sabret, yine olmazsa giy topukluları giyim tarzını biraz değiştir bitti işte fıstık gibi olursun

biraz daha mı belemeliyim yanii :43:

biraz daha mı belemeliyim yanii :43:

canım 16 yaşında bi kıza topuklu ayakkabı ve makyaj pek yakışmaz diye dedim ben, ama evet pembe giyme buna kesinlikle katılıyorum. tarzını biraz değiştirmek için babet tarzı ama hafif topuklu ayakkabılardan giyebilirsin ama. seni yaşıtların kadar uzatsın diye değil çocuksu havanı atsın üstünden diye, bi göz kalemi bi de parlatıcı falan... ama benim tavsiyem bu yaşında allıkmış pudraymış kırmızı kırmızı rujlarmış aman uzak dur =)

canım 16 yaşında bi kıza topuklu ayakkabı ve makyaj pek yakışmaz diye dedim ben, ama evet pembe giyme buna kesinlikle katılıyorum. tarzını biraz değiştirmek için babet tarzı ama hafif topuklu ayakkabılardan giyebilirsin ama. seni yaşıtların kadar uzatsın diye değil çocuksu havanı atsın üstünden diye, bi göz kalemi bi de parlatıcı falan... ama benim tavsiyem bu yaşında allıkmış pudraymış kırmızı kırmızı rujlarmış aman uzak dur =)

yok onu zaten yapmam :)

öncelikle merhaba hepinize..
ben zeynep 16 yaşındayım sorunum şu ; yaşımdan çok küçük gösteriyorum boyum çok kısa minyon tipliyim.
bazen yaşımı soruyorlar 16 diyorum ne 16 mı, atma be ne 16'sı, yok daha neler gibi tepkilerle karşılaşıyorum bu da beni çok üzüyor..
içlerinizden küçük göstermek daha iyi diyenler olucak eminim ama öyle değil işte 16 yaşındayken 13 14 gostermek çok kotu bi durum :(:(:( :58::59:

ay cnm ya taktığın şeye bak... daha gelişme çağındasın... ben 25 yaşındayken ve evliyken bana liseli muamelesi yapıyorlardı. hatta ünv.deyken birçok arkadaşım bir gün bir profun yanında(severim ama arkadaşlarımı bi sorunum yok aramda yani) hocam küçük kız yanlış gelmiş, anaokuluna gidecekmiş yanlışlıkla bizim fakülteye girmiş.. falan demişlerdi.. ay allahım adamcağız gülse mi kızsa mı.. snra girdim tabi derse...
yani bir de ben böyle sağa sola laf oluyordum... baya küçük gösteriyorum..
şimdi 27 yaşındayım kızım var.. yoldu durudurup (kkızım 2,5 yaşında) bu kız sizin mi diye soranlar oluyor... ben de evt diyorum... onlar da gerçekten mi falan diyorlar yada bişey demeden gidiyorlar... insan kız benim diye yalan söyler mi yahu:60::60:
benim mesela göğüslerim falan 19 yaşında çıkmaya başladı ... hep küçük gösterdim. hala da öyle 27 yaşındayım ama 19-20 diyorlar bana..

bu arada hiç takma cnm ya kafana...

ay cnm ya taktığın şeye bak... daha gelişme çağındasın... ben 25 yaşındayken ve evliyken bana liseli muamelesi yapıyorlardı. hatta ünv.deyken birçok arkadaşım bir gün bir profun yanında(severim ama arkadaşlarımı bi sorunum yok aramda yani) hocam küçük kız yanlış gelmiş, anaokuluna gidecekmiş yanlışlıkla bizim fakülteye girmiş.. falan demişlerdi.. ay allahım adamcağız gülse mi kızsa mı.. snra girdim tabi derse...
yani bir de ben böyle sağa sola laf oluyordum... baya küçük gösteriyorum..
şimdi 27 yaşındayım kızım var.. yoldu durudurup (kkızım 2,5 yaşında) bu kız sizin mi diye soranlar oluyor... ben de evt diyorum... onlar da gerçekten mi falan diyorlar yada bişey demeden gidiyorlar... insan kız benim diye yalan söyler mi yahu:60::60:
benim mesela göğüslerim falan 19 yaşında çıkmaya başladı ... hep küçük gösterdim. hala da öyle 27 yaşındayım ama 19-20 diyorlar bana..

bu arada hiç takma cnm ya kafana...

ama bende takıcak şey bitmiyo ki boyumun kısalığını mı taksam derslerimi mi annemle aramızdakileri mi yoksa çocuk gibi olduğumu mu ? ne yapcağımı şaşırdım :44::43:

ama bende takıcak şey bitmiyo ki boyumun kısalığını mı taksam derslerimi mi annemle aramızdakileri mi yoksa çocuk gibi olduğumu mu ? ne yapcağımı şaşırdım :44::43:

benim boyum da kısa 160 ama yapcak bişey yok cnm ya. şimdi sen çok topuklu falan da giyemezsin daha gerçekten yaşın buna müsait değil. ama ben de senin yaşındayken diyordum ki allahım 20 yi bi geçsem. ünv. bi, bitse evlensem de bütün sorunlarım yani beni sıkan şeyler bitse diyordum... çok şükür bitti. ve bende de çok sorun vardı. çok şükür kurtuldum hepsinden...
sen de sabretcen cnm .. kızlar 22 yaşına kadar uzayabiliyor.

CAnım ooo hayatta kafan atakacağın o kadar çok şey var ki... sen daha yolun başındasın...

Çocuk gibi olmak gibisi var mı... ya..şu yaşta çocuk gibi davranan. çocukluğuna gençliğine dönmek isteyen o kadar çok kişi var kii..

Cüce olnalar sakat olanlar senden daha mutlu biliyormusun.. çünkü onlar kendilerine verilen hayatı seviyorlar... ayrıcalıklı olduklarını biliyorlar.... sen sendeki farklılıkları biliyormusun... insnaların hepsi 1,70 olsaydı hepsi kimse birbirini beğenmezdii...

bende çok küçük gösteriyorum.benim arkadaşımd abenim boyutlarımdaydı ve ben na çok şey borçluyum... o beni kendi komplexlerimden kurtardı...

çok neşeli eğlenceli biriydi... onun sayasinde çoğu şeyi aştım..

üniversiteye kadar hep topuklu giydim.. sonra benim boyutumda çok fazla arkadaşım vardı.. sonra bir baktım herkes büyümekten çok çocukça davranışlarda...

O haldeyken bile bazı bayanlar ben kısa olunca kimse beni beğenmeyecek sanıyrlardı ki. ben dah afazla ilgi odağıydım... bu iş hayatı sevmekle verdiğin doğallıkla olur... istersen 1,80 bir bayandan daha fazla teklif aldığımı söylesem.. o benden dha fazla güzel makyaj yapardı ... daha girişkendi ...

Son düzenleme:
:))) canım benim, ben de yaşamıştım aynı şeyleri, anlıyorum seni. şimdi 24 yaşındayım ve erkek arkadaşım 31 yaşında. ben hala kısa ve minyon olduğum için, bir gün bana "lise öğrencisi gibi görünüyorsun" tarzı bir şey söylemişti, tabii ki şakayla karışık :) ben de, 10 sene sonra görüşürüz dedim kendisine :))) dert etme yani :)

cnm ben ergen gibi görünüyorum 20 lerde oldugum halde..10 yasindayken ilkokul cocugu sanarlardi, cok takilan olmusdu. ama boyum uzundur ben bi türlü anlayabilmis degilim, hadi minyon olsam neyse. yüzüm cok ufak gösteriyor.

Back
X