Yaşımdan utanıyorum ve kimse bilmesin istiyorum...

her konuda kendine güvenirsen böyle saçma şeyleri kafana takmazsın canım. bende 28 yaşındayım ama herkes beni 23 24 sanıyor ama ben hiç bunu kullanmadım hayır 28 derim herkese aaaa yalan derler. bu benim daha çok hoşuma gidiyor bana 24 diyenleri şaşırtıyorum :60: . kendine güven kendine olan saygını yitirme derim

güzel görüşlerin için teşekkür ederim canım :)
canım zaten genç delikanlılar insanın boşa ömrünü yer bunun farkındayım..yani onlarla duygusal ilişki peşinde değilim..çünkü onlara yar değil olsa olsa abla olurum..sadece yaşıma rağmen hala onların ilgisini çekebiliyor olmak hoşuma gidiyor sadece hepsi o kadar...yani hala gençler beğeniyor olduğuna göre bende iş bitmemiş demekki diyorum kendime .:1:

haklısın canım herşey eğitim, çalışma hayatı veya medeni durum değil tabi ki..ama en basit ortamlarda bile malesef bunlar soruluyor insana...ve o kadar dilimize yerleşmiş ki hayatımızda bir kere daha görmeyeceğimiz kişilere bile ayaküstü sohbetlerde bunları soruyoruz..ve arkasında herhangi bir niyet de olmayabiliyor...insan bunların hepsine boş cevap verince kötü oluyor haliyle..yada sen umursamasan bile karşıdaki bunu umursuyor..

canım çok şükür ki sağlığım yerinde..tek sorun küçük yaştan beri yaşımdan büyük sorumluluklar almış olmak ve sanırım bu durumdan sıkılmak..ve şu an biraz fırsatını bulmuşken insanların hayatımı sorgulamasına aldırmadan kulak tıkayabilmek ve kafama göre yaşamak istiyorum sanırım...bu tatil sürecinden sonra da toparlanıp belki de almam gereken yola devam etmek....yoksa önceden işhayatını da gördüm ben...bir de 21 yaşında annemi kaybettim babam da emekli oldu...ben de evişlerini yürütmek ve babaam gözkulak olmak adına işi bıraktım ve evde oturup evişi yapıyorum bu durumda evlenmem de beklenemez tabi ki..biryandan da okulu bitirmeye çalışıyorum...

anladım çok üzüldüm anneni erken kaybetmene. takdir Allah tan diyelim.
herşey Allah tan. isyan etmedikten sonra bi sorun yok tabi ki sıkıldığımız anlar olacaktır seni anlıyorum aslında küçük küçük şeyler birikmiş içinde dağ olmuş. yaşayamadıklarına hayıflanıyorsun.

canım senin ne olduğun nasıl olduğun değil kendini nasıl pazarladığın önemlidir insanların gözünde. eğer sen kendine acımayı bırakmassan insanlarda sana acımaya devam ederler. sen cevaplarını boş diye nitelendirirsen onlarda boş diye yorumlarlar.

insalar doyumsuzdur okula giderler bölüm beğenmezler, evlenirler kadir kıymet bilmezler, çocukları olur benimki kız onunki erkek derler. araba alırlar daha iyisini isteler. kısacası hep istiyoruz istiyoruz istiyoruz ama yine de mutsuzuz mutsuzuz.. tek farkımız ne biliyor musun sen mutsuzluğunu belli ediyorsun bense belli etmiyorum ya da o vs..

29 yaşındayım bende küçük gösteriyorum ve yaşımı gururla söylüyorum..........30 'a bir kaldı ama taş gibi hatunum çokta mutluyum :66: herhalinle her yaşınla mutlu ol önce bunu kabullen ..her yaşın ayrı bir güzelliği var gerçekten ......senin sorunun genç erkeklerin senden bu yüzden uzaklaşmasımı acaba?

canım sorunum insanların (ister genç olsun ister yaşıdım..isterse büyükler) hepsi (sadece gençler değil) yaşımı öğrendikleri zaman ve yaşıma göre tamamlamam gereken şeyleri tamamlamamış olduğum için bana karşı olan sohbet tarzları tavırları kendini gayet hissettirecek şekilde tersine dönüyor derdim bu....yani oturup 1-2 hoş sohbet bile edemiyorum..yüzeysel sohbette bile böyle..gençler örneğini farklı yaş gruplarından örnekler verebilmek için bahsettim..
bunu nasıl anlarsınız bilmiyorum ama ben özel ilişkilerden bahsetmiyorum normal sosyal ilişkilerden bahsediyorum...

Son düzenleme:
güneş'çim ,çok anlayamadım ama gecenin bu vaktıinde konuyu,anladığım kadarı ile yazayım:)
bende 33 üme yaklaştım ama ruhum 23 lerde kaldı,dolayısyla görüntümde 33'ü hiç yansıtmıyor ama bana göre görüntüden evvel senden yansıyanlar ruhundan yansıyanlar kişinin gözünde seni belirliyor bir şekilde...
ben mesela kkdan arkadaşlarla msnden görüşüyorum,tanışıoruz vs genelde yaşları benden küçük 17 yaşında olan ve çok sevdiğim her telden çaldığım biri ,her sohbeti ederim keza 30 yaşında da varonunla da benzer diolaglarım olur..sen bu konuda biraz kasıyorsun kendi sanırım ,yaşın bir önemi yok ,insan hissettiği yaştadır benim nüfus 32 ama ruhum 22:52: ne olacak şimdi ..
üstelik çok cocuksuyum ,şımarırım ,6 yaşındaki kızımla parkta sallanırım bazen,ama yerine ve ortamına göre de hareket ederim yeri gelince.. ayrıca insanlar yaşını yadırgasa bile(ki çok saçma) ilk etabta,senden yansıyanlarla senin yaşını vs gözarda ederler,seni yaşarlar, yaşın bu anlamda önemi yok ki:32:

güneş'çim ,çok anlayamadım ama gecenin bu vaktıinde konuyu,anladığım kadarı ile yazayım:)
bende 33 üme yaklaştım ama ruhum 23 lerde kaldı,dolayısyla görüntümde 33'ü hiç yansıtmıyor ama bana göre görüntüden evvel senden yansıyanlar ruhundan yansıyanlar kişinin gözünde seni belirliyor bir şekilde...
ben mesela kkdan arkadaşlarla msnden görüşüyorum,tanışıoruz vs genelde yaşları benden küçük 17 yaşında olan ve çok sevdiğim her telden çaldığım biri ,her sohbeti ederim keza 30 yaşında da varonunla da benzer diolaglarım olur..sen bu konuda biraz kasıyorsun kendi sanırım ,yaşın bir önemi yok ,insan hissettiği yaştadır benim nüfus 32 ama ruhum 22:52: ne olacak şimdi ..
üstelik çok cocuksuyum ,şımarırım ,6 yaşındaki kızımla parkta sallanırım bazen,ama yerine ve ortamına göre de hareket ederim yeri gelince.. ayrıca insanlar yaşını yadırgasa bile(ki çok saçma) ilk etabta,senden yansıyanlarla senin yaşını vs gözarda ederler,seni yaşarlar, yaşın bu anlamda önemi yok ki:32:

arkadaşın sorunu küçük gözükmesi değil. küçük gözüktüğü için yolda durakta bile ayaküstü konuştugu birinin gerçek yaşını öğrenemsi üzerine aaaa peki evli misin, çocugun var mı, çalışıyor musun gibi sorular sorması üzerine hepisine olumsuz cevap veriyor olması ve insanlarında işgüzarlığı işte maalesef aa geç kalmışsın tepkilerine üzülüyor.

arkadaşın sorunu küçük gözükmesi değil. küçük gözüktüğü için yolda durakta bile ayaküstü konuştugu birinin gerçek yaşını öğrenemsi üzerine aaaa peki evli misin, çocugun var mı, çalışıyor musun gibi sorular sorması üzerine hepisine olumsuz cevap veriyor olması ve insanlarında işgüzarlığı işte maalesef aa geç kalmışsın tepkilerine üzülüyor.
ben konudan bambaşka anladım açıkçası,hatta pek anlamadım,tşk ederim ukalady:13:
senin geç kaldığını düşünmeleri,o yaşa gelmiş birinin bu ve benzeri sorumlulukları edinmemiş olması mı sorun..27 yaş üzerinde isen evli- mutlu- çocuklu -kariyerli olma olasılığı hesap ediliyor demek ki çok komik:1: bunu bu şekilde düşünenlerin hali daha da komik ve içler acısı,hele ki bunu karşındaki insanı yargılarcasına ve yadırgarcasına soruşturmak ne feci:27:

eskilerde yaşamıyoruz eskidenmiş bunlar,günümüzde aslında alışılması ve aşılması gereken bir durum..
bu kişinin kendince bir sorunu olmaktan da çıkan bir şey aslında neredeyse sosyal bir sorun bu!
bunda hayıflanacak ,kusurun olarak tanımlanacak bir duygun yok ki.. kendine olan özgüvenin sarsılmasına izin verme sakın,bunlar bir takım zihniyetlerin bugünlere kadar getirdiği gereksiz tabularının kalıntıları..bununla baş etmenin en iyi yolu ise ,kendini sevmek,önemsemek,onlara da nanik nanik demek:64:

merhaba arkadaşlar..ben farkettim ki şu anki yaşımdan utanıyorum...yaşım şu an 29...
sorunumu şöyle açıklayayım...ben dış görünüş olarak minyon yapılıyım ve yüzüm falan da olduğundan genç gösteriyor..bir de spor giyimli olmamı ve yer yer çabuk heyecanlanan pek olgun davranamayan cool olamayan biri olduğum da düşünülürse... şu an insanlar tarafından 18-20 arası zannediliyorum ve bu durumu da hiç bozmak istemiyorum...çünkü birçok açıdan işime geliyor...çünkü herçekten ruhum ve aklım hala o yaşlarda...gençliğimi doya doya yaşayamamış olmanında büyük etkisi var..birçok hevesim içimde kaldı...

kendimden genç olan insanlarla da kendimden büyük olan insanlarla da rahatça konuşabiliyorum..ta ki yaşım veya eğitim durumum sorulana kadar...ama bir noktadan sonra illa ki bu tür sorular soruluyor engelleyemezsin ki...sonra kişi yaşımın büyük olduğunu öğrenince bana karşı görüşü davranışları falan benim istemediğim doğrultuda değişiyor...

örneğin genç delikanlılar beni yaşıdı sanarak sıcak bir şekilde arkadaşca sohbet ederken yaşımı duyduktan sonra ise kendimi yaşıma göre geliştiremediğimi anlıyorlar veya bana abla muamelesi yapıp benden uzaklaşıyorlar ve yakınlık ve sıcaklık bir anda mesafeli bir saygıya bırakıyor kendini...ki ben ikisini de istemiyorum...

bu yaşıma kadar eğitimimi tamamlayamamış olmam ve kendi hayatımı kuramamış olmam beni utandırıyor..biraz da bu yüzden yaşım kimseler tarafından bilinmesin istiyorum ve genç görünmek işime geliyor...lise öğrencisi sanıldığım sürece benim için pek problem olmuyor...yetişkinler nazımı çekiyor..genç insanlar ise yaşıdı sanarak yakınlık gösteriyor..bu durum çok hoşuma gidiyor...ama soranlara da yalan söylemek istemiyorum..söylersem de huzursuz oluyorum...lütfen yardım edin ben bu durumlarda ne yapmalıyım ? yaşım veya eğitim durumum sorulduğunda ne demeliyim sizce ? doğru söylesem olmuyor..yalan söylesem olmuyor... söyleme o zaman diyebilirsiniz...söylememeyi tercih etsem o da saçma olmazmı ?
yazdıklarımdan belki akıl olarak olgun olmadığımı düşünenler olabilir ama aksine hiç öyle birisi değilimdir..küçüklüğümden beri hep yaşıtlarımdan daha terbiyeli ve olgun davranışlara sahiptim ve öğretmenlerinin hepsi de öyle derlerdi benim hakkımda...yani şımarık tiplerden zıp zıp zıplayan tiplerden değilim

bir kimlik ve kisilik bunaliminizin oldugu acik, size ait en birilcil dogrular hakkinda insanlari yaniltmaya calismaniz yada onlarin bu yanilgisindan hoslanti duymaniz kisilik bozuklugu gibi gorunuyor, kaldi ki yasinizin altinda davranislar sergilediginizi kendinizde belirtmissiniz. Ayrica toplumun istekleri ,begenileri sizin icin neden boylesine cazip ? Siz bu hayata sirf birileri sizi onaylasin diye gelmediniz, benlik duygunuzu gelistirmeniz ve ben benim icin yasiyorum fikrini benimseyebilmelisiniz ancak bunlari bir basina yapamadiginiz belli, size tavsiyem, cevreniz icinde guven problemi yaratmadan, uzmanlardan yardim almaniz, kolay gelsin .

bence bu kadar sorun etmemelisin rahat ol insan olarak hep hayat bizim önümüzde bir arkadan gideriz hayatta mutlaka geri kalırız mutlaka yapmak isteyipte yapamadığımız başaramadıgımız birseyler olacak hep çıtır lolita olarak kalamayız hem iyi yanından bak daha genç gösteriyormuşsun bu yaş sendromu otuza yaklaşınca birçok insanda oluyor sadece sana katılmadıgım tek konu var yaşını her ortamda söylemek zorunda değilsin seni rahatsız ediyorsa espiriye vur gülgeç bence ama yalan söyleme ve bu durumdan rahatsız olmamalısın....
bir arkadaş kişilik bozuklugu falan gibi biseyler söyledi durum o kadar ciddi oldugunu sanmıyorum benim fikrim

nilcim özür dilerim cevap yazamadığım için...saat çok geç olmuştu ve çıkmak zorunda kaldım :17:
aynı bende senin gibiyim nilcim ve senin ruh yapına bayılıyorum inan..sakın bozma kendini derim :16:
canım ukalady arkadaşımız sorunumu çok güzel anlamış ve açıklamış..hatta tam olarak anlayan nadir kişilerden birisi...ben sosyal ilişkilerimde en derin ilişkilerden tut en yüzeysel ayaküstü sohbetlerde (hatta hayatta tekrar görmeyeceğim kişilerde bile) maalesef yaşım ve şu anki konumlarımın birbirini tutmaması yüzünden insanların hoşuma gitmeyen tavırlarıyla karşılaşıyorum...en basit bir sohbette bile aman yaşım sorulacak mı diye tereddüt içinde kalmaya başladım ve iyi giden bir sohbetten bile zevk alamaz oldum...ve birisiyle diyaloğum biraz gelişmiş olduğu zaman da yaşımı öğrenince aynı şekilde davranacak mı bu güzel sohbet aynen sürecek mi gibi korkular yaşıyorum...
burada dert paylaşırken bile sözümün arasında gençlerle konuşmamın da hoşuna gittiğini değindim ama maalesef yine yanlış anlaşıldım ve başka tarafa çekilmek istendi...sanki özel ilişkilerimde gençlere ilgi duyuyorum gibi düşünüldü...oysa kişi beni abla olarak görüp kasılmasın arkadaşı olarak görsün kasılmasın isterim...rahatça benle gülebilsin şakalaşabilsin isterim....yaş ayırtetmeden sohbetten hoşlanmanın neresi kötü ki dimi canım...karşımdaki kişi beni yaşıdı sanıp başka gözle bakabiliyorsa bu benim suçum mudur ? :61: hem ayrıca ilgi çekmek beğenilmek hangi kadının kızın hoşuna gitmez ki...yani bu illa ben küçüklerle çıkıyorum demek değil..ama yok anlatamadım :59: ben sadece yaşımdan genç göstermemin bir süreliğine insanların yaşımı ve konumumu sorgulamasını geciktirdiğinden ötürü bana getirdiği getirdiği avantajları yaşadığımı bahsettim ancak bunlar uzun sürmüyor maalesef...Allahtan ki genç gösteriyorum yani...

Son düzenleme:
Eğitiminizi devam ettirebilirsiniz çünkü yaşınız müsait.
Sizi olduğunuz gibi kabul edemeyen insanları da umursamayın.
Her zaman dürüst ve doğru bir cevap verin çok rahatsız olsanız bile.
Aklı başında, mantıklı olan insan sizi böyle kabul eder.
Gerisini de sallayın gitsin

Bende senin gibi soranlara gerçek yaşımı söylemem. Aslında ben minyon değilim boyum 170 hafif de balık etllyim yaşım 27 ama herkes 22 23 zannediyor bende hiç gerçek yaşımı söylemiyorum:1: ama ben utandığım için değil muziplik olsun diye ses çıkarmıyorum.

Bende senin gibi soranlara gerçek yaşımı söylemem. Aslında ben minyon değilim boyum 170 hafif de balık etllyim yaşım 27 ama herkes 22 23 zannediyor bende hiç gerçek yaşımı söylemiyorum:1: ama ben utandığım için değil muziplik olsun diye ses çıkarmıyorum.

yorum için teşekkür ederim :1:
ben aslında bugüne kadar gerçek hayatta yaşımla ilgili hiç yalan söylemedim..sadece onların beni sandıkları yaşta düşünmelerini bozmadım o kadar...itiraf ediyim ki bazen internet ortamında kişisel sohbetlerde yalan da söylemiş olsam sonradan pişman olup doğrusunu söylemişimdir..ve tabi bunu kabullenen de oldu kabullenmeyen de...işin ilginç tarafı aslında yalancı biri değilimdir..sadece yaşım ve yaşıma bağlı olan şeyler konusunda yalana meyil var...onu da insanların davranışları beni bunu yapmaya itiyor..

Canım bende 27 yaşımdayım boyum 168 60 kiloyum yani minyon değilim üstelik evliyim bir kızım var ama herkes beni bekar ve yaşımı daha küçük zannediyorlar. Eşim bu duruma sinir oluyor hatta kıyafet alırken bile anne tarzı şeyler giymemi istiyor ama ben hala spor ve moda kıyafetler alıyorum hep de böyle giyineceğim ve ben bu durumdan çok mutluyum. Ruhum hala 20 yaşında bir kız gibi eşim bana sürekli çocuksu davranıyorsun der:1:

bütün yorumları okudum neredeyse herkes olduğundan küçük gösteriyormuş.şaştım bu işe

Arkadaşlar uzun lafın kısası çevredeki insanların yaşıtlarıma göre olmam gereken konumlarda olmadığım ve yapmam gerekenleri yapmadığından ötürü olumsuz tepkileri ve saygısız davranışlarına ve eski samimiyeti göstermemelerine maruz kalmamak için veya yaşımı öğrenmeden önceki samimiyetlerini rahatlıklarını yakınlıklarını yitirmemek için genç görünüyor olmamı kalkan olarak kullanıyorum....daha doğrusu kullanmak zorunda kalıyorum...durum kısaca budur...yoksa başka türlü ben kendimi gençlere de yaşıtlara da kabul ettiremiyorum..hoş hala da ettirebilmiş değilim...o kadar sohbetten sonra yaşımı ve durumumu öğrenince bana ot gibi yaşamışsın diyen bile oldu düşünün ne kadar canımın acıdığını..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..ben farkettim ki şu anki yaşımdan utanıyorum...yaşım şu an 29...
sorunumu şöyle açıklayayım...ben dış görünüş olarak minyon yapılıyım ve yüzüm falan da olduğundan genç gösteriyor..bir de spor giyimli olmamı ve yer yer çabuk heyecanlanan pek olgun davranamayan cool olamayan biri olduğum da düşünülürse... şu an insanlar tarafından 18-20 arası zannediliyorum ve bu durumu da hiç bozmak istemiyorum...çünkü birçok açıdan işime geliyor...çünkü herçekten ruhum ve aklım hala o yaşlarda...gençliğimi doya doya yaşayamamış olmanında büyük etkisi var..birçok hevesim içimde kaldı...

kendimden genç olan insanlarla da kendimden büyük olan insanlarla da rahatça konuşabiliyorum..ta ki yaşım veya eğitim durumum sorulana kadar...ama bir noktadan sonra illa ki bu tür sorular soruluyor engelleyemezsin ki...sonra kişi yaşımın büyük olduğunu öğrenince bana karşı görüşü davranışları falan benim istemediğim doğrultuda değişiyor...

örneğin genç delikanlılar beni yaşıdı sanarak sıcak bir şekilde arkadaşca sohbet ederken yaşımı duyduktan sonra ise kendimi yaşıma göre geliştiremediğimi anlıyorlar veya bana abla muamelesi yapıp benden uzaklaşıyorlar ve yakınlık ve sıcaklık bir anda mesafeli bir saygıya bırakıyor kendini...ki ben ikisini de istemiyorum...

bu yaşıma kadar eğitimimi tamamlayamamış olmam ve kendi hayatımı kuramamış olmam beni utandırıyor..biraz da bu yüzden yaşım kimseler tarafından bilinmesin istiyorum ve genç görünmek işime geliyor...lise öğrencisi sanıldığım sürece benim için pek problem olmuyor...yetişkinler nazımı çekiyor..genç insanlar ise yaşıdı sanarak yakınlık gösteriyor..bu durum çok hoşuma gidiyor...ama soranlara da yalan söylemek istemiyorum..söylersem de huzursuz oluyorum...lütfen yardım edin ben bu durumlarda ne yapmalıyım ? yaşım veya eğitim durumum sorulduğunda ne demeliyim sizce ? doğru söylesem olmuyor..yalan söylesem olmuyor... söyleme o zaman diyebilirsiniz...söylememeyi tercih etsem o da saçma olmazmı ?
yazdıklarımdan belki akıl olarak olgun olmadığımı düşünenler olabilir ama aksine hiç öyle birisi değilimdir..küçüklüğümden beri hep yaşıtlarımdan daha terbiyeli ve olgun davranışlara sahiptim ve öğretmenlerinin hepsi de öyle derlerdi benim hakkımda...yani şımarık tiplerden zıp zıp zıplayan tiplerden değilim

son dediklerin için demek istiyorum;küçükken şımarık olanlar büyüyünce herkesi şaşırtan uslu insan olabiliyor,uslu olanda büyüdüğünde içindeki canavarı bi şekilde çıkarıyor zaten..yani genelde böyle..ben mesela çocukken çok sessiz ağzımdan cımbızla bile laf alınmazken şimdi sustur susturabilirsen oluyorum bazen:))))yani bu yapınla ilgili o kunuda kimse sana dil uzatamaz rahat ol arkadaşım..yani bi yapından yada düşüncenden bahsettin die kimse zeka testi yapar gibi amann kaç yaşında ama çocuk gibi diemez:)çoğu insanda var bu dediğinden..yani yaşı ufaktır ama dışgörünüşü ve davranışı itibariyle sanarsın olgun yaşı büyük yani,yada tersi işte..ama tam yaşını yaşayanlarda var tabi..kendini kaç yaşında hissediyorsan öyle ol..ama kimisi vardır dış görünüşüde yaşıda büyük gösteir ama kalkıp dışarda aldırmadan çocuk gibi hoplar zıplar ergin gibi olur olmaz yerde sırıtıp kahkaha atar bu tip olma tabi sakın..ayrıca sen gençsin hala..30 yaşları ben genç görüyorum..helede dışgörünümünde ele vermiyormuş aldırma..biri sorarsada saklamana gerek yok..hayatını istediğin gibi yaşamakta özgürsün..hesap verecek değil kimse..senin yaşadığını bende yaşadım benden büyük kadınlar tarafından..lise yıllarında özelllikle küçük sanılıp sonra yaşım öğrenilince nasıl davranış sergileniyor bizzat yaşadım..berbat i his olduğunu sen gibi biliyorum yani..bende minyon tipliyim ve göstermem yaşımı ondan..kendini kaç yaşında hissedersen öle olmakta senin hakkın yani..ilk yaşını belli edecek gibi ol sonra hissettiğin yaşı ortaya çıkar bu şekilde kimse garip bulmayabilir..

Arkadaşım şimdi düşünmen gereken tanıştıklarına yaşını kaç söylemen gerektiği mi yoksa hayatınla ne yapacağın mı?Okumamış olmak seni utandırıyorsa oku dışardan falan bitir. Çalışmıyor olmak utandırıyorsa okumanı bitirip işe gir. Yok insanlara yaşımı ne desem mi senin sorunu şu anda? Kendine bir hedef koy karar ver ve uygula bu kadar basit.

22 yasındayım 17 18 gosterıyorum mınyon falan da deılım 1.63 cıvarıyım yanı..Ama bnce kıyafet de etkılı hep spor ayakkabı yandan canta takarım topuklu falan nefrret ederım

Arkadaşlar uzun lafın kısası çevredeki insanların yaşıtlarıma göre olmam gereken konumlarda olmadığım ve yapmam gerekenleri yapmadığından ötürü olumsuz tepkileri ve saygısız davranışlarına ve eski samimiyeti göstermemelerine maruz kalmamak için veya yaşımı öğrenmeden önceki samimiyetlerini rahatlıklarını yakınlıklarını yitirmemek için genç görünüyor olmamı kalkan olarak kullanıyorum....daha doğrusu kullanmak zorunda kalıyorum...durum kısaca budur...yoksa başka türlü ben kendimi gençlere de yaşıtlara da kabul ettiremiyorum..hoş hala da ettirebilmiş değilim...o kadar sohbetten sonra yaşımı ve durumumu öğrenince bana ot gibi yaşamışsın diyen bile oldu düşünün ne kadar canımın acıdığını..

ot gibi yaşamakmı???nasıl bi zihniyet bu yavv...insan genç kalmayı başarabiliyor yada genç gösteriyorsa ot gibimi yaşamı oluyormuş:)))bunu böle düşünenler bana göre ta kendisi açıkcası:)))yani her stresten,işten uzak kalıp vurdumduymaz olan yan gelip yatarak hiç bişey yapmayan insanlar genç kamazki eğer bu kastedildise???denecek bişe yok yani cevap bile yok o zihniyete başka:))))

ot gibi yaşamakmı???nasıl bi zihniyet bu yavv???yani insan genç kalmayı başarabilmiş yada genç gösteriyorsa bu ot gibi yaşamaklamı ilgilidir??bunu böle düşünüp söleyenler dediklerinin ta kendisi bana göre bu zihniyetle..yani ille vurdumduymaz,hiç stres nedir bilmeyen,hiç çalışmamış yan gelp yatarak aldırış etmemiş üzülme nedir bilmeyen kişilermi genç kalırmış bunumu kasteddiler acaba?bu bile olsa dediğim gibi nasıl zihniyet:))))yok yani cavep bile yok bu akıllara:)))
boşuna bu gibi insanlar yüzünden canını sıkma sen..yaşlanmıcan en azından çabuk şanşlısın bile..
((pc bozuk kapanıp açılıyoda iki defa gelmiş yarım yarım kusura bakmayın)))

Son düzenleme:
Back
X