merhabalar uzun süredir takip ediyodum ve yardım fikir almak amacı ile üye oldum.
benim derdim şu;
23 yaşındayım ben yaşıtlarıma baktığımda ben çoçuk gibi duruyorum.
minyon tipliyim ondanmı acaba ?
bu aralar kafama çok taktım her girdiğim ortamda yaşımın 23 olduguna inanmıyolar 17-18 sin diyolar sinirlerim bozuluyo.
bana fikir verin neler giyersem, neler yaparsam bende yaşımı gösterebilirimm ?
merhabalar uzun süredir takip ediyodum ve yardım fikir almak amacı ile üye oldum.
benim derdim şu;
bu aralar kafama çok taktım her girdiğim ortamda yaşımın 23 olduguna inanmıyolar 17-18 sin diyolar sinirlerim bozuluyo.
Bunun bir degişi komşumuzun başına gelmişti komşumuz,kocası,ben ve onun 4 çocugu parka gitmiştik yanımıza bir kadın geldi komşumuzla sohbet etmeye başladı ve kadına kurdugu cümle şu oldu bu 6 tı çocukta senin mi oldu 6 çocuktan birisi kadının kocası idi kadında evet hepsi benim çocugum dedi önce kadın diyorki şu oğlan kaç yaşında bekarmı evlimi diye sordu kadın da ne yapacaksın teyze dedi benim bir tanıdıgım var onunla evlendirelim diyor kadının kocası için kadın en sonunda o çocuk degil benim kocam dedi kadın komşumuzun kocasını evlendirecekti göz göre göreaynı sorun bende de var..minyonum...iki tane çocuğum var ve hala lise öğrencisi gibi görünüyorum.genelde kıyafet seçimimle,tarzımla biraz daha büyük göstermeye gayret diyorum.
birgün çocuklarla geziyoruz teyzenin biri eşime yaklaştı "üçüde senin mi oğlum" dedi :) önce anlayamadık eşim "ne benim mi teyze" dedi.."bu üç çocuk da senin mi yaşın daha genç duruyo da" dedi meraklı teyzemiz
güler misin ağlar mısın? o günden sonra daha kadınsı olmaya gayret ediyorum
benim derdim şu;
benim derdim şu;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?