Yaşıtlarımın yanında çocuk gibi duruyorum

hapinies

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
3
0
16
Diğer
merhabalar uzun süredir takip ediyodum ve yardım fikir almak amacı ile üye oldum.
benim derdim şu;
23 yaşındayım ben yaşıtlarıma baktığımda ben çoçuk gibi duruyorum.
minyon tipliyim ondanmı acaba ?
bu aralar kafama çok taktım her girdiğim ortamda yaşımın 23 olduguna inanmıyolar 17-18 sin diyolar sinirlerim bozuluyo. :(
bana fikir verin neler giyersem, neler yaparsam bende yaşımı gösterebilirimm ?

canım öncelikle makyaj önmli dogru makyajı yapalısnn ,topuklu ayakkabı jean dha kombinleyici şeyler giydgnde istedgne ulaşırsn bnlar snn elindee ,çık bi alışverişe guzlce yenile kendini :)

Ben bu durumu lisede iken kafama takardım.
Sonradan bunun güzel birşey olduğunu farkettim.
Evlisin,çocuğun var işyerinde seni stajer öğrenci zannediyorlar.
Ya da bir ortamda yaşını söylüyorsun,herkesin ağzı açık kalıyor.
Emin ol belli bir yaştan sonra bu durum avantaja dönüşüyor.

30'undan sonra öyle olduğuna şükr edeceksin:) ama şimdilik daha kadınsı gözükmek istiyorsan makyaj ve saç şeklini değiştirmekle işe başlayabilirsin.

30'undan sonra bu haline şükr edeceksin:) ama şimdilik daha kadınsı görünmek istiyorsan işe makyaj ve saç şeklini değiştirerek başlayabilirsin.

cnm inan bunun makyajla, giyimle alakası oluyor (genel olarak!!!)
beni de mesela hiç makyajsız, spor gyiimle 19 diyorlar (tabi bu benim hoşuma gidiyor o ayrı :8::8:) ama makyaj+ giyimle yaşımı 23-24 diyorlar.
birde bazen giydiğimden dolayı yaşlı gibide duruyorum çıldırıyorum ozaman keşke dikkat etseydim sabah çıkmadan önce niye aynada kendime bakmadım diye... :47:

saç boyama insanın yaşını 2-3 yaş en az büyük gösteriyor bence.

ben mesela 3 yıllık öğretmenim 24 yaşındayım,kardeşimin dersanesine gidiyorum veli olark öğrenci sanan çok oluyor.

ama okulda kumaş pantolon,etek vs ile yaşım kadar görünüyorum.

bi de bi ara saçımı sarı ışıklandırmıştım beni bayağı büyük sanan oluyordu o zaman da.

merhabalar uzun süredir takip ediyodum ve yardım fikir almak amacı ile üye oldum.
benim derdim şu;
bu aralar kafama çok taktım her girdiğim ortamda yaşımın 23 olduguna inanmıyolar 17-18 sin diyolar sinirlerim bozuluyo. :(

Aynı ben 25 oldum ama halen 18 lık gbı duruyorum arkıdaslarım bbunun hep bı nımet oldugunu ver 40 yaslardımda cok gusel olucagımı solylerler

Sımdı dusunuyorumde onlar benım gbı olmak ısterken ben nıemonlar gbı olmak ıstıyımkı
Ilk zamanlar ebnde cokmuzuluyordum senın gbı ala sımdıııı havaaa atıyorum

işte saçımı ne renk yapsam olgun gösterir ? (şuan bal köpüğü )
ne tarz şeyler giysem beni büyük gösterir ?

herkes çok avanatajı var diyooda artık bana dezavantaj bu :(
sıkıldım herkesin aaa miniciksinn ççuk gibisin demelerinden :(

Ben de öyleydim. :1: 20 yaşındayken 12 yaşında zannederlerdi çok ufak tefektim. Yüz hatlarım bile çocuk gibiydi. Veee bu aralık 30 oluyorum arkadaşlar! Hala işyerinde stajer sanılıyorum. Hala küçücük evlenmişsin yazık sana diyorlar :52: Acıyorum kendime :37: Şaka bir yana ben de bir ara bu konu yüzünden ciddi ciddi bunalıyordum. Depresyona girmiştim, dışarı bile çıkmıyordum. Benden küçük kuzenlerim kuğu gibi süzülürken ben hala çocuk reyonlarından kıyafet uydurmaya çalışıyordum. Ne yalan söyliyim, kıskanırdım napiyim. Bir genç kızken çocuk bedenine hapsolmak... Ancak zaman geçtikçe yavaşta olsa büyüdüm ama minyon olarak kaldım. Lakin bu durum zamanla hoşuma gitmeye başladı. Şuan en fazla 20 gösteriyorum. 30 yaşın bende esamesi yok. Zamanında özendiklerim kırışıklık selülit vs. uğraşırken onlardan büyük olduğum halde 10 yaş genç gibi duruyorum. Bunları neden yazdım biliyor musun? Aslında çok şanslısın. Uzun süre yaşlanmayacaksın. Minyonluğun tadını çıkar. :34:

ay bu dert edilirmi , bence dert ettigin kadinsi durmaman, minyon tiplede alaka olacagini sanmiyorum unlu bayanlarin cogu kucuk boylular sorun tarzinda..

cogu kadinlar var kadinsi durmayan, bu sadece yanlis tarz meselesi ,kiyafetler ine dikkat et , tercih ettigin ton lar , make up , sac sekli , aksesuar , moda dergileri takip edebilirsin yardim ci olcaktir , tabi yakisani uydurcaksin kendine, boyu kisa bayanlarin cogu kiyafetde dikkat etmeliler yanlis tercihlerde olduugnda da cok kucuk ve cocuk gibi duruyorlar, sorun da bu oldugunu dusunuyorum ....

Bence hiç dert etme arkadaşım bende minyon tipliyim 26 yaşındayım ama hep 16 yada 17 yaş derler yaşımı söyleyince inanmıyoruz diyenler bile oluyor benim boyum 155 erkek kardeşim 188 boyunda 17 yaşında hep onu benim abim sanıyorlar her gittigimiz yerde bir ara yaz başıydı sanırım sbsye hangi okulda girdin diyenler bile oldu hangi liseyi düşünüyorsun diyenler bile oldu düşün 26 yaşındayım ama beni lise ögrencisi sanıyorlar bence minyon olmak herzaman iyidir

benim derdim şu;

aynı sorun bende de var..minyonum...iki tane çocuğum var ve hala lise öğrencisi gibi görünüyorum.genelde kıyafet seçimimle,tarzımla biraz daha büyük göstermeye gayret diyorum.

birgün çocuklarla geziyoruz teyzenin biri eşime yaklaştı "üçüde senin mi oğlum" dedi :) önce anlayamadık eşim "ne benim mi teyze" dedi.."bu üç çocuk da senin mi yaşın daha genç duruyo da" dedi meraklı teyzemiz :60:

güler misin ağlar mısın? o günden sonra daha kadınsı olmaya gayret ediyorum :27:

aynı sorun bende de var..minyonum...iki tane çocuğum var ve hala lise öğrencisi gibi görünüyorum.genelde kıyafet seçimimle,tarzımla biraz daha büyük göstermeye gayret diyorum.

birgün çocuklarla geziyoruz teyzenin biri eşime yaklaştı "üçüde senin mi oğlum" dedi :) önce anlayamadık eşim "ne benim mi teyze" dedi.."bu üç çocuk da senin mi yaşın daha genç duruyo da" dedi meraklı teyzemiz :60:

güler misin ağlar mısın? o günden sonra daha kadınsı olmaya gayret ediyorum :27:
Bunun bir degişi komşumuzun başına gelmişti komşumuz,kocası,ben ve onun 4 çocugu parka gitmiştik yanımıza bir kadın geldi komşumuzla sohbet etmeye başladı ve kadına kurdugu cümle şu oldu bu 6 tı çocukta senin mi oldu 6 çocuktan birisi kadının kocası idi kadında evet hepsi benim çocugum dedi önce kadın diyorki şu oğlan kaç yaşında bekarmı evlimi diye sordu kadın da ne yapacaksın teyze dedi benim bir tanıdıgım var onunla evlendirelim diyor kadının kocası için kadın en sonunda o çocuk degil benim kocam dedi kadın komşumuzun kocasını evlendirecekti göz göre göre:1::1:

benim derdim şu;

Bende minyon tipliyim yasimi hic gostermem lisedeyken takardim bende kucuk durdugum icin...su an 28 yasindayim insanlar beni 18 19 saniyo uzerine 10 ekleyin diyorum agizlari acik kaliyo bu benim hosuma gidiyor...hala kiz gibisin cok hos valla.

benim derdim şu;

Aynı sorun bende de var ya 23 yaşındayım bende doktora falan gidiyorum onlar bile çocuk muamelesi yapıyooo:((

Yahu ben 2 ay sonra 27mi dolduruyorum, insanlar beni 17-18 sanıyor. Hem bu çok güzel bir şey niye dert ediyorsun ki ?

benim gibi olan biçok kişi varmışş ama herkes avantaj olarak gör demiş :)
mutlu oldum ben netten araştırmalarma devam ediyim en azından kıyafet vs. değiştirmek belki yeterli olur :)

Back
X