• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşıtlarımla uyuşmazlıklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
art niyetinizi kendinzie saklayın kendimi kimseden üstün görüyorum gibi bir şey söylemedim aksine çevremdeki insanlar kendini üstün görüyor bir noktadan sonra doldum ve buraya da samimi bir şekilde yazma gereği duydum çomak sokacağınıza gidin başka bir insanın sorusuna da bari insanlara faydalı olursunuz
Çok kültürlü kardeş, yazım kurallarına pek zaman ayırmamışsın velhasıl kelam.

tdk uzmanı konuştu

Dili doğru kullanmak için uzman olmaya gerek yok. İlkokul 2. sınıfta öğreniyoruz hepimiz yazım kurallarını.

Kültür bir bütündür ve en önemli noktası dili doğru kullanmak ve yazmaktır. Doğumdan hatta doğum öncesinden itibaren maruz kaldığı dili doğru konuşamayan ya da yazamayan insan bilgili, kültürlü insan kategorisine girmez. Nuh nebi zamanında kalmış kelimeleri öğrenip cümle içinde kullanmak sizi yaşıtlarınızdan üstün yapmadığı gibi kültürlü bir insan hiç yapmaz.

ablacım ne kastın şu an ya aaa hahahahah valla bu sitedeki insanlar ne garip

tamam ben kültürsüzüm en kültürlü en TDK uzmanı sizsiniz

insanı soru sormasına pişman ediyorsunuz bide gelmiş ciddi ciddi kültürün tanımını yapıyor dalga geçtiğimi bile anlamayıp ne komiksiniz ya 😂😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X