- 29 Ocak 2017
- 355
- 77
- 103
- 39
- Konu Sahibi Beyza _123
-
Bilmem her seferinde söz veriyor onun sözünde durmasini.bekliyorum galibaNiye duruyorsunuz o zaman bu insanın yanında ??
O zaman yakınmayın zaten bunu istiyorsunuz.Bilmem her seferinde söz veriyor onun sözünde durmasini.bekliyorum galiba
Boşanmayi düşünsemde bunu yapamam güvencem yok iki cocugum var ben bunu aileme soydediğimde bunumu sorun ediyorsun deyip onlarda arkamda durmadı nasilolacakYürek yemiş eşiniz karısı varken başka bir kadını kesmek bu konuda fazla sakinsiniz bence siz baska adami kesseniz eşiniz sizi darb eder komalık eder demi? Ya boşanın diyemem ama sizin kararınız ama çok ağır ve bir kadin icin iğrenç bir durum
Aynen öyle biriside sana bakınca kıyameti koparıyor ben yapsam öldürürCoğu Türk erkeğinde var bu huy maalesef..Karşisinda jenifer Lopez gibi partneri otursa adam yine de diger masadaki kadina bakiyor.Yani ben cok hissediyorum kendime bile.Cok igrenc ,seviyesiz bir hareket.Neden yapiyorlar ,ne kadar doyumsuzlar Allahim.
Yani tipik Türk erkeği.Kimse yanlis anlasin istemem ama ben yabancilarin da cogunlukla yasadigi bir yerde yasiyorum.Yabanci erkekler Türk erkeklerine göre cok farkli.Hic baska masalarla vs ilgilenmiyorlar hiç.Türk erkegi bir de dış görünüşe aşırı önem veriyor.Yabanci erkekler mesela obez bir kadina ya da ne bileyim örnek icin söylüyorum hic gösyerisi olmayan birine ya da gayet rahat asık oluyor.(cogunlukla avrupalilar var burda onlarin üzerinden konusuyorum).Daha cok farklar var ve ayni ortamda yasayinca farkediyorsunuz .ahh fedakar Türk kadini ah ..Hic haketmiyor tüm bunlari....Aynen öyle biriside sana bakınca kıyameti koparıyor ben yapsam öldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?