Yaşıyormuyum bilmiyorum😔😒

Beyza _123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
355
77
103
39
Ben yaşıyormuyum yaşamıyormuyum bilmiyorum ne gittiğim biryerden ne yedigimden ne uyuduğum birsey anliyorum esimle vakit geçirmek için dışarı çıkıyoruz hic bir zevk almadan eğlenmeden geri geliyorum onu buna belli etmiyorum gerçi çoğu zaman onunda etkisi var bunda ben yanında yokmuşum gibi ya karşı masada bir kadin varsa onu kesiyor ya gidene bakıyor bir kavga ile eve dönüyoruz yapma bunu dyrm yapacaksan çıkmayalim dyrm sen abartıyorsun ben birşey yapmadim dedigi bunlar ben onun yanında icimden geldiği gibi davranamiyorum niye bilmiyorum

Yürek yemiş eşiniz karısı varken başka bir kadını kesmek bu konuda fazla sakinsiniz bence siz baska adami kesseniz eşiniz sizi darb eder komalık eder demi? Ya boşanın diyemem ama sizin kararınız ama çok ağır ve bir kadin icin iğrenç bir durum

Boşanmayi düşünsemde bunu yapamam güvencem yok iki cocugum var ben bunu aileme soydediğimde bunumu sorun ediyorsun deyip onlarda arkamda durmadı nasilolacak

Coğu Türk erkeğinde var bu huy maalesef..Karşisinda jenifer Lopez gibi partneri otursa adam yine de diger masadaki kadina bakiyor.Yani ben cok hissediyorum kendime bile.Cok igrenc ,seviyesiz bir hareket.Neden yapiyorlar ,ne kadar doyumsuzlar Allahim.

Aynen öyle biriside sana bakınca kıyameti koparıyor ben yapsam öldürür

Esiniz depresyona girmenize sebeb olmuş, iyi halt etmiş. Ilk olarak ondan uzaklaşmak gerek. Ya kendine bir ceki düzen verir yada bay bay. Yan masada kadınlara bakmak nedir . Orda gömerler adami

Aynen öyle biriside sana bakınca kıyameti koparıyor ben yapsam öldürür
Yani tipik Türk erkeği.Kimse yanlis anlasin istemem ama ben yabancilarin da cogunlukla yasadigi bir yerde yasiyorum.Yabanci erkekler Türk erkeklerine göre cok farkli.Hic baska masalarla vs ilgilenmiyorlar hiç.Türk erkegi bir de dış görünüşe aşırı önem veriyor.Yabanci erkekler mesela obez bir kadina ya da ne bileyim örnek icin söylüyorum hic gösyerisi olmayan birine ya da gayet rahat asık oluyor.(cogunlukla avrupalilar var burda onlarin üzerinden konusuyorum).Daha cok farklar var ve ayni ortamda yasayinca farkediyorsunuz .ahh fedakar Türk kadini ah ..Hic haketmiyor tüm bunlari....

Yanında karısı falan olup öyle ağzı bir karış açık öküz gibi bakanlara yanına gidip hayırdır diyesim geliyor zor tutuyorum kendimi , en itici erkek tipi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…