• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşlandıkça alınganlaşan ben :(

Sen zaten 32 gibi bile durmuyorsun ki
Ayrica sacini bu tonlarda yaparsan daha fıstık olursun...zaten fistiksin ;)
images.webp

evet ya bende saçlarımı sarıya boyamıştım da bildiğin 10 yaş büyük görünüyordum:KK25:

Kiz herkes senin sarı halini biliyor burda :) bi ben bilmiyormuşum :) bu kadar kisi yaniliyor olamaz kuzum dönme sen sarıya :) her halimizle genc ve guzeliz bosver 30lu yaslar en guzeli missssss gibii hele bi de bebis varken :D

Muhtemelen bandana cok yakismistir size. Size özgü tarzinizi da cekemiyordur. O yuzden direkt yaşa baglamis sahis. Ayy gelemiyorum soyle kiskanc insanlara her ortamda, her is yerinde mi olur ya boyleleri? Bence siz de ona laf sokun bi gün kiyafetiyle ilgili. Insanlar neyi hak ediyorsa oyle davranmali. Yoksa her firsatta ezmeye calisiyorlar. Bi gun ben de parlament mavisi bi bandana takmistim. (Beyaz tenliyim, kumral renkte saclarim) arkadasin biri. Ayy canim bak bu bandana seni biraz olsun acmis dedi. Hani esmersin ya o bakimdan dedi. :D (esmer olsam ne beyaz tenli olsam ne) ben bi kahkaha ativermisim. Diger arkadaslar da iyi de oligofer senden cok daha beyaz tenli dedi. Ne alaka anlamadik dediler. Cevap vermeme gerek kalmamisti :)

Kiz herkes senin sarı halini biliyor burda :) bi ben bilmiyormuşum :) bu kadar kisi yaniliyor olamaz kuzum dönme sen sarıya :) her halimizle genc ve guzeliz bosver 30lu yaslar en guzeli missssss gibii hele bi de bebis varken :KK70:
sarımı görsen kusardın :) beyaz gibiydi artık bende 3 bebiş var canım biri büyük bu arada.

Muhtemelen bandana cok yakismistir size. Size özgü tarzinizi da cekemiyordur. O yuzden direkt yaşa baglamis sahis. Ayy gelemiyorum soyle kiskanc insanlara her ortamda, her is yerinde mi olur ya boyleleri? Bence siz de ona laf sokun bi gün kiyafetiyle ilgili. Insanlar neyi hak ediyorsa oyle davranmali. Yoksa her firsatta ezmeye calisiyorlar. Bi gun ben de parlament mavisi bi bandana takmistim. (Beyaz tenliyim, kumral renkte saclarim) arkadasin biri. Ayy canim bak bu bandana seni biraz olsun acmis dedi. Hani esmersin ya o bakimdan dedi. :KK70: (esmer olsam ne beyaz tenli olsam ne) ben bi kahkaha ativermisim. Diger arkadaslar da iyi de oligofer senden cok daha beyaz tenli dedi. Ne alaka anlamadik dediler. Cevap vermeme gerek kalmamisti :)
işte o seni tamamen çekememiş kıskançlığın alasını sezdim.

sarımı görsen kusardın :) beyaz gibiydi artık bende 3 bebiş var canım biri büyük bu arada.

Kiz ben biriyle bas edemiyorum henuz 2ayi yeni bitmisken :D masallah 3 taneee :D insallah benimde olur ilerde bi bebis daha :) ama hic gostermiyorsun ne yalan soyliyim :) Allah bagislasin cocuklarini :) yaşasın siyah sacli kadinlar :KK50:

Bu bandanayı bende yakıştırmıyorum bayanlara. Ama tercih meselesi. Bir arkadaşım takmışsa da olmamış demem. O yakıştırmış takmış. Kalp kırmaya değmez.

Ohhh çok şükür saçlarını koyu yapmışsın çok yakışmış çok iyi durmuş daha genç dinamik durmussun

Yasitmisiz bizde yasliysak yuh artık en güzel yaşlar 30 dan başlar akillim diyemedinmi

Negatif insanlardan uzak dur enerji emici onlar . Birdaha böyle birşey derse kendisine bende yakismayanlari bir bir söylesem kimse dışarı çıkamaz de boşver

Back
X