- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Merhaba yaşım 25.Sadece o bolgede var.Doktora gidiniz acilinden o bezeler için en azından.
Yaşlılık olabilir yaşınız kaç?
Ayrıca morel değil moral belirtmeden geçemedim.
Tahmin ediyorum o deyimi ama kendime konduramiyorum.25 yasindayim.Aklıma yaşlanma ile ilgili bir deyim geldi ayıplı bir deyim
Kaç yaşındasınız?
Yaş 25 ise ne yaşlılığı yahu ben de en az 50 falan dersiniz diye...Merhaba yaşım 25.Sadece o bolgede var.
Ağda yapiyorum ondan baska da iyi bir epilasyon yöntemi yok ki malesef.Yaş 25 ise ne yaşlılığı yahu ben de en az 50 falan dersiniz diye...
Acilinden doktora gidin.
Epilasyon şeklinizi de değiştirmeniz ayrıca banyoda kese yapmanızı öneririm
Ailemse kimsede yok beyazlama canim.Sacim son zamanlarda 10taneye yakin beyaz sac cikti onceden 1 2 tane vardi.saçlarınızda durum nedir peki ? belki de ırsidir. erken beyazlaşma durumu vardır
Ailemse kimsede yok beyazlama canim.Sacim son zamanlarda 10taneye yakin beyaz sac cikti onceden 1 2 tane vardi.saçlarınızda durum nedir peki ? belki de ırsidir. erken beyazlaşma durumu vardır
Kayda değer bir sıkıntım olmadi.4 aylik evliyim bu arada.bu aralar moralin nasıl sıkıntılı bi dönemden geçtiniz mi
Cok oluyor ama bunlar batik gibi degil yani beyazlasan tüyler.Batiktan ziyade deri altinda sivilce gibi oluyor.Batık oluyor mu sık sık? Bazen uzun süre deri altından çıkamayan tüylerin de uçları ağarabiliyor. Bu arada lazer epilasyonu tavsiye ederim
Buarada lazer yaptirdim 3 seans baya azaldi ama evlenip geldigim yerde oyle bir imkan yok malesef devam edemedim agdaya devam ettimBatık oluyor mu sık sık? Bazen uzun süre deri altından çıkamayan tüylerin de uçları ağarabiliyor. Bu arada lazer epilasyonu tavsiye ederim
Kayda değer bir sıkıntım olmadi.4 aylik evliyim bu arada.
Peki yasiniz kac suan?Aynı durum bende de bar yıllardır. Bikini bölgesindeki tüylerde beyazlama ve diğer olay..ama ben hiç sorun olarak düşünmemiştim hala da var. Benim de 20 lerde başlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?