- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
Sen amerikanyada yaşamıyor muydun ya yanlış mı hatırlıyorumMinnoş minnoş yaşlanırsın artık 9.sıradaymış
yaşıyordum döndüm, zaten ilk 8 e giremezsem giderim 9 da yaşlanırım artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen amerikanyada yaşamıyor muydun ya yanlış mı hatırlıyorumMinnoş minnoş yaşlanırsın artık 9.sıradaymış
Ankaradan iyidir![]()
özetle kırmızı listedeyiz.. Cambodia ile aynı renkteyiz daha ne isteriz..
yaşıyordum döndüm, zaten ilk 8 e giremezsem giderim 9 da yaşlanırım artık![]()
canım sen daha önce amerikada değilmiydin zaten, başkasıylamı karıştırıyorum acepben ilk 10'u denemeye gidiyorum haydin bakalım bir yerden kart atarım artık size![]()
Valla sanmam. Ankara'dan eğlenceli yerleri mutlaka vardır da genel olarak sıkıcı
![]()
canım sen daha önce amerikada değilmiydin zaten, başkasıylamı karıştırıyorum acep![]()
canım sen daha önce amerikada değilmiydin zaten, başkasıylamı karıştırıyorum acep![]()
Hahahahaha memleketim ayoll![]()
Size yaranılmaz ki.Yok ya 3 olayı var ankaranın. Avm, piknik alanı, şelale
Başkanımız bol bol fışkiye yaptırıyor bir de![]()
İlk 10 ülkenin 4ünü görmüşüm.
İşin sırrı sanırım sakin olmakta. Çoğu sakin ülkeler bak, hepsi de yaşlanıyor güzel güzel.
Bizdeki gündem yoğunluğu onlarda olsa görürdüm![]()
İlk 10 ülkenin 4ünü görmüşüm.
İşin sırrı sanırım sakin olmakta. Çoğu sakin ülkeler bak, hepsi de yaşlanıyor güzel güzel.
Bizdeki gündem yoğunluğu onlarda olsa görürdüm![]()
Kanada da yaşayan biri demişti, sizin 1 günlük gündeminizi biz 1 yılda yaşıyoruz diye30 yaşına gelmeden pamuk nene gibi ağardık
![]()
Çözdüm ben işi tamam.5 ülkeye daha baktım, ilk 15 ülkeden yola çıkarak; televizyon, gazete ve sosyal ağları hayatımdan çıkarıp gündeme cahil olursam hayatım biraz daha uzar eğer kazayla ölmezsem. Ki o da yüksek ihtimal ama olsun.Kanada da yaşayan biri demişti, sizin 1 günlük gündeminizi biz 1 yılda yaşıyoruz diye30 yaşına gelmeden pamuk nene gibi ağardık
![]()
Soğuk çok soğuk. İnsanlar üşümekten pisleşemiyor
Aklıma gelmişken mutlaka görmek istediğim yer izlanda.