• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşlanmak için en iyi yerler listesi: Türkiye 75.sırada

Size yaranılmaz ki.
Sırf siz eksik kalmayın diye altgeçitler su doldurulup deniz yapılmıyor mu sizin için?
Ne kadar nankörsünüz!

Bern Büyükşehir Belediye Başkanı yapacak mı sana aynı şeyi????

Doğru dedin bak hakkını yemişiz badem bıyıklımın :D

Çözdüm ben işi tamam.5 ülkeye daha baktım, ilk 15 ülkeden yola çıkarak; televizyon, gazete ve sosyal ağları hayatımdan çıkarıp gündeme cahil olursam hayatım biraz daha uzar eğer kazayla ölmezsem. Ki o da yüksek ihtimal ama olsun.

o zamanda esmersin diye dayak yeme, çekik gözlüsün diye linç edilme ihtimalimiz var neden olduğunu da anlamayız takip etmediğimiz içün :27:

Soğuk çok soğuk. İnsanlar üşümekten pisleşemiyor :KK48:

Aklıma gelmişken mutlaka görmek istediğim yer izlanda.
İzlanda'yı ben de istiyorum, şubat gibi gitmeyi düşünüyorum bakalım ayarlayabilirsem. Her sene en az 1 ülke hedefim var.

o zamanda esmersin diye dayak yeme, çekik gözlüsün diye linç edilme ihtimalimiz var neden olduğunu da anlamayız takip etmediğimiz içün :KK53:
Office bu ülkede her şey yüzünden ölebilirsin de en azından stressiz yaşarız :D

madem bu kadar gerıdeymısız
dunyanın bıcok yerını gormus ünlüler ,sıyasıler, bılımcıler turkıyeye gelınce buraya nıye asık olup kendılerıne mulk alıyorlar?
yurt dısından turkıyeye okadar tatıle gelen var
4 mevsımı yasayan cok renklı ve seslı ulke
kurban olsunlar valla :KK12:

madem bu kadar gerıdeymısız
dunyanın bıcok yerını gormus ünlüler ,sıyasıler, bılımcıler turkıyeye gelınce buraya nıye asık olup kendılerıne mulk alıyorlar?
yurt dısından turkıyeye okadar tatıle gelen var
4 mevsımı yasayan cok renklı ve seslı ulke
kurban olsunlar valla :KK12:
Ben de Estonya'yı çok sevdim, bir süre orada yaşamak isterim. Bu Estonya'nın çok gelişmiş bir ülke olduğu anlamına gelmez ki.

Evet yaşadığımız ülke güzel, seviyoruz da kimse buna laf etmiyor. Ama kalkıp çok ileri bir ülke olduğumuzu da iddia edemeyiz.

Ben de Estonya'yı çok sevdim, bir süre orada yaşamak isterim. Bu Estonya'nın çok gelişmiş bir ülke olduğu anlamına gelmez ki.

Evet yaşadığımız ülke güzel, seviyoruz da kimse buna laf etmiyor. Ama kalkıp çok ileri bir ülke olduğumuzu da iddia edemeyiz.
cok ılerı bı ulkeyız demedım kı ?

yaşlanmak ıcın sevılebılecek ulkeyız bukadar gerıde olmaya sasırdım dedım
okadar mulk alan var turkıyeye gelıp asık olanlar var dedım

:)
tekrar okudum yazdıgım mesajı emın olmak ıcın
anladıgınız manada hıcbısey yazmamısım

paran varsa heryer guzel.
ingilteredeki emeklilerin durumu turkiyedekilerden beter mesela.
o yuzden aliyorlar ingiliz paralarini turkiyede krallar gibi yasiyorlar.
yoksa burada halleri icler acisi cidden.

paran varsa heryer guzel.
ingilteredeki emeklilerin durumu turkiyedekilerden beter mesela.
o yuzden aliyorlar ingiliz paralarini turkiyede krallar gibi yasiyorlar.
yoksa burada halleri icler acisi cidden.

bize bi yol yordam göster ingilterede neresi gezilir ne asla yapılmaz nereye asla gidilmez:KK48::KK48:

Back
X