• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşlanmak için en iyi yerler listesi: Türkiye 75.sırada

bize bi yol yordam göster ingilterede neresi gezilir ne asla yapılmaz nereye asla gidilmez:KK48::KK48:
5 yildir londradayim adam gibi gezdigim soylenemez iskocyayi ve galleri daha iyi gezdim :27:
british museuma zaten mecbur gidilir belestir
sealife madam tussauds ve london eye benim gozumde para tuzagi.
gidilecek yerler icin 1 alana 1 bedava promosyonlarindan faydalanmakta yarar var.
simdi hep para yollu konustum ama 1 sterlin 4.5 lirayi gecti :O
yuzlerce ucretsiz muze gezebilirsiniz
dunyaca unlu tiyatrolari izleyebilirsiniz
thames de bot turu yaparsaniz uzaktan da olsa bir cok tarihi yapiyi gosterirler.
gelmeden once metro haritasini inceleyin nasil kullanildigini ogrenmeye calisin :)
tfl.gov.uk dan nereye nasil gidilir bakabilirsiniz.
bi de umumi hela sıkıntısı var. onu iyi ayarlayin :D :D aksama dogru her kopru alti ve her kuytu sidik kokmaya baslayacaktir fazla nefes almayin geniziniz yanar :27:
yapmamaniz gereken seyler irkcilik, nezaketsizlik (thank you ve sorry yi nokta olarak kullanin cumlelerde :27:)

5 yildir londradayim adam gibi gezdigim soylenemez iskocyayi ve galleri daha iyi gezdim :KK53:
gidilecek yerler icin 1 alana 1 bedava promosyonlarindan faydalanmakta yarar var.
thames de bot turu yaparsaniz uzaktan da olsa bir cok tarihi yapiyi gosterirler.
gelmeden once metro haritasini inceleyin nasil kullanildigini ogrenmeye calisin :)
bi de umumi hela sıkıntısı var. onu iyi ayarlayin :KK70: :KK70: aksama dogru her kopru alti ve her kuytu sidik kokmaya baslayacaktir fazla nefes almayin geniziniz yanar :KK53:
yapmamaniz gereken seyler irkcilik, nezaketsizlik (thank you ve sorry yi nokta olarak kullanin cumlelerde :KK53:)

teşekkür ederim canım, wc sorunu olmayaydı iyiydi, oğlan beni krize sokar artık:confused::confused:
yok biz ailecek çok nazikiz zaten:KK53:

Bence 1. Sırada Olmalı
30 Yaşında kendimi 60 gibi hissediyorum
Bak ne güzel yaşlanıyoruz

teşekkür ederim canım, wc sorunu olmayaydı iyiydi, oğlan beni krize sokar artık:confused::confused:
yok biz ailecek çok nazikiz zaten:KK53:
genelde publarin tuvaletini kullaniyorlar da, onlar da cocuga uymaz :27: macdonalds vs girersiniz artik :)

5 yildir londradayim adam gibi gezdigim soylenemez iskocyayi ve galleri daha iyi gezdim :KK53:
bi de umumi hela sıkıntısı var. onu iyi ayarlayin :KK70: :KK70: aksama dogru her kopru alti ve her kuytu sidik kokmaya baslayacaktir fazla nefes almayin geniziniz yanar :KK53:
yapmamaniz gereken seyler irkcilik, nezaketsizlik (thank you ve sorry yi nokta olarak kullanin cumlelerde :KK53:)

canım sen şimdi boşverin iskoçya gallere mi gidin diyosun orayı tam şey yapamadım:KK53::KK53:
aslında eşim belçika istiyor ben londra istiyorum, sen böyle deyince kafam karıştı şimdi
sen çok gezmiş birine benziyosun, hangi avrupa ülkesini tavsiye edersin, tavsiyene icabet ederim yani, hollanda yunanistan italya dışında..

canım sen şimdi boşverin iskoçya gallere mi gidin diyosun orayı tam şey yapamadım:KK53::KK53:
aslında eşim belçika istiyor ben londra istiyorum, sen böyle deyince kafam karıştı şimdi
sen çok gezmiş birine benziyosun, hangi avrupa ülkesini tavsiye edersin, tavsiyene icabet ederim yani, hollanda yunanistan italya dışında..
Chess siz nasıl bir yerlere gitmek istiyorsunuz, beklentiniz ne yani? Ne seversiniz?

Chess siz nasıl bir yerlere gitmek istiyorsunuz, beklentiniz ne yani? Ne seversiniz?
valla canım ailede herkes farklı telden çalar bizim bana sorsan tarih, sanat, eşime sorsan eğlence oğluma sorsan teknoloji
ben romayı çok beğenmiştim mesela eşim amsterdamı:KK53:

valla canım ailede herkes farklı telden çalar bizim bana sorsan tarih, sanat, eşime sorsan eğlence oğluma sorsan teknoloji
:KK53:ey maşallah herkes ayrı ülkeye gitsin madem :D
Prag'ı sevebilirsiniz ailece, tarih kısmı size, gece hayatı kısmı eşinize hitap edebilir.
Belgrad'ın gece hayatına çok karışamadım gittiğim mevsimden ötürü ama bahar ve yaz aylarında güzel olduğunu söylüyorlar. Üstelik Sırbistan inanılmaz ucuz.
Yunan adaları da yaz için alternatif olabilir.

Ben genelde bütün gün yürüdüğüm gezdiğim için gece hayatına biraz bakıyorum, otelde sızıp uyuyorum :D Ben de sizin gibi işin tarih, gezip görme kısmındayım.
Bu anlamda Estonya inanılmaz güzel, resmen aşık oldum Old Town kısmına. Kesinlikle tekrar gidilecek ülkeler listemde.

Ben Avrupa'dan ziyade diğer taraflara gitmek istiyorum artık, benziyor bütün ülkeler birbirine.

:KK53:ey maşallah herkes ayrı ülkeye gitsin madem :KK70:
Prag'ı sevebilirsiniz ailece, tarih kısmı size, gece hayatı kısmı eşinize hitap edebilir.
Belgrad'ın gece hayatına çok karışamadım gittiğim mevsimden ötürü ama bahar ve yaz aylarında güzel olduğunu söylüyorlar. Üstelik Sırbistan inanılmaz ucuz.
Yunan adaları da yaz için alternatif olabilir.

Ben genelde bütün gün yürüdüğüm gezdiğim için gece hayatına biraz bakıyorum, otelde sızıp uyuyorum :KK70: Ben de sizin gibi işin tarih, gezip görme kısmındayım.
Bu anlamda Estonya inanılmaz güzel, resmen aşık oldum Old Town kısmına. Kesinlikle tekrar gidilecek ülkeler listemde.

Ben Avrupa'dan ziyade diğer taraflara gitmek istiyorum artık, benziyor bütün ülkeler birbirine.
tavsiyelerine teşekkür ederim canım, yok yunan adalarına çok gittik sanırım oralara gidilmez artık tam zamanında bırakmışız:KK53:
evet ya bende pragı merak ediyorum aslında ama eşim pek sallamıyor:KK53:
estonya hiç aklımda yoktu araştırayım bir:KK5:

tavsiyelerine teşekkür ederim canım, yok yunan adalarına çok gittik sanırım oralara gidilmez artık tam zamanında bırakmışız:KK53:
evet ya bende pragı merak ediyorum aslında ama eşim pek sallamıyor:KK53:
estonya hiç aklımda yoktu araştırayım bir:KK5:
Benim de aklımda yoktu, ilk hedefim Finlandiya'ydı, oradan Estonya'ya, sonra da Letonya'ya geçtim. Helsinki'de sıkılıp Tallinn'e erken geçtim. O kadar eğlendim ki Riga'ya zorla gittim resmen :KK70:
Aslında bu tip şeylerde böyle önermeyi pek sevmem, herkesin zevki ayrı çünkü. Siz iyice bir bakın Tallinn'e :)

Benim de aklımda yoktu, ilk hedefim Finlandiya'ydı, oradan Estonya'ya, sonra da Letonya'ya geçtim. Helsinki'de sıkılıp Tallinn'e erken geçtim. O kadar eğlendim ki Riga'ya zorla gittim resmen :KK70:
Aslında bu tip şeylerde böyle önermeyi pek sevmem, herkesin zevki ayrı çünkü. Siz iyice bir bakın Tallinn'e :)

valla hiç aklımda olmayan yerlerdi, şimdi sen böyle söyleyince araştırcam:KK48:

valla hiç aklımda olmayan yerlerdi, şimdi sen böyle söyleyince araştırcam:KK48:
:KK53: Helsinki sizi sarmaz sanırım, çok modern çok yeni. Beni hiç sarmadı. En keyifli vakit geçirdiğim zaman adada Paskalya ateşine katıldığım zamandı, onun dışında bana fazla yeni geldi.
Tallinn'e geçip 1300lerden kalma binaları görünce kendime geldim:rolleyes:

İsviçre de güzel ama biraz sıkıcı:rolleyes:

yok canim onlar da birlesik kralliga dahil ya oralari gezdik. burda yerlesik oldugumuzdan firsat bulup cok gezemedik bi iki saray bir kac muze london eye falan :) o yuzden gezenler daha iyi bilir ben genel seyleri anlattim :KK70:
iskocya edinburgh cok buyulu bir sehir. yani bana oyle geliyor. her an bir yerden vampir cikacakmis gibi de orta cag havasi var. ben cok begendim.
galler i bosver. dag tepe bayir. yesillik gormekten biktirdi.
ben cok gezemedim malesef cunku tatilimiz aile faktoru sebebiyle ya turkiye ya esimin memleketinde geciyor :( gunu birlik qatar i gezdik ama begenmedim :(
ama su mesajindan sonra ingiltere hepinize uyar diye dusunuyorum.
tema parklarindan birine de gidin esin eglenceyi seviyormus. thorpe , alton towers korkunclu :D chessington daha aile isi.
safari parka falan da gidebilirsiniz eglence icin.
firsatiniz olursa edinburgh e gidin.
ayni vize gecerli nasilsa :)
gerci kac gunlugune geldiginiZi bilmiyorum bu saydiklarim hep birbirinden uzak yerler.

yok canim onlar da birlesik kralliga dahil ya oralari gezdik. burda yerlesik oldugumuzdan firsat bulup cok gezemedik bi iki saray bir kac muze london eye falan :) o yuzden gezenler daha iyi bilir ben genel seyleri anlattim :KK70:
iskocya edinburgh cok buyulu bir sehir. yani bana oyle geliyor. her an bir yerden vampir cikacakmis gibi de orta cag havasi var. ben cok begendim.
galler i bosver. dag tepe bayir. yesillik gormekten biktirdi.
ben cok gezemedim malesef cunku tatilimiz aile faktoru sebebiyle ya turkiye ya esimin memleketinde geciyor :KK43: gunu birlik qatar i gezdik ama begenmedim :KK43:

ama su mesajindan sonra ingiltere hepinize uyar diye dusunuyorum.
tema parklarindan birine de gidin esin eglenceyi seviyormus. thorpe , alton towers korkunclu :KK70: chessington daha aile isi.
safari parka falan da gidebilirsiniz eglence icin.
firsatiniz olursa edinburgh e gidin.
ayni vize gecerli nasilsa :)
gerci kac gunlugune geldiginiZi bilmiyorum bu saydiklarim hep birbirinden uzak yerler.

teşekkür ederim canım güzel tavsiyeler, araştırcam:KK5:

Back
X