- 30 Kasım 2025
- 13
- -1
- 1
- 29
- Konu Sahibi lonelygirl1
-
evet psikolog desteği alıyorum ama aşamıyorum yaşadıklarımıBu ara açılan konular aynı sanki. Yaşıtız sizinle. Genciz daha ne yaşlanması yahu :) psikolojik destek alıyor musunuz? Ben de makyaja bu yıl başladım. Siz de yapın sizi tutan şey ne?
hayatını yaşayan 18 lık 19 luk çıtır kızları çok kıskanıyorum18li yaşları kıskanmıyor musunuz artık?
Sosyal medyayı baz alma öncelikle, kimseyle de kendini kıyaslama lütfen, bunun sonu yok çünkü. Herkes kendi zamanında yaşıyor.Arkadaşlar selamlar geçen haftalarda bir konu açmıştım ama şifremi unuttuğum için giremedim hesabıma direk konuya gireyim 29 yaşındayım yeni yılda 30 olacağım bu yaşıma kadar hiçbir hayalim gerçek olmadı bu yaşıma kadar üniversite okuduğum şehir dışında bir şehir görmedim diğer kızlar gibi ne gezdim ne eğlendim ne de makyaj yapıp giyindim.30 olacağım 3 senedir işsizim üniversitedende geç mezun oldum hiç çalışma hayatım olmadı.Burada sizii sıkmamak için yazmayacağım ama çok kötü günler geçerdim hiç kader gülmedi bana hiç tatile çıkamadım hayallerim vardı estetiklerimi yapacaktım ama 10 lu ve 20 li yaşlarımı inanılmaz acılı antidepresanlıı gözyaşıyla bitirdim.19 20 yaşındaki kızları görünce çok kıskanıyorum benim o yaşlarım çok kötü geçti eşek kadar oldum ve asla hayalini kurduğum hayat benim olmadı.Hiç arkadaşım yok hiç yaşayasımda yok buraya yazıp dertleşmek istedim.
bende gençliğimi hiç yaşayamadım aile içi şiddet akran zorbalıkları üniversite acılarıyla geçti çok ağladım hiç gün yüzü görmedim bu yaşıma kadar yaşamak anlamsız geliyor artıkBende böyle hissediyorum bazen diyorum gençliğimi yasamayamadim gezip eglenemedim ama şimdi eşimle her şeyi yapıyoruz ve o karamsarligim geçti başlayın tadını çıkarmaya hayatın birazda bence bizimle alakalı yapımız karamsar
ama 18 19 yaşında değilim 20 li yaşlarımda bitti en güzel yaşlarım kederle geçtiİş iştir gir bi işe gir çalış ve bu saatten sonra yap nedir bu melankoli?
Şimdi o zaman 10 yıl dövün ve 40ına gelince de 30lu yaşlarım da dövnmekle geçti dersin.ama 18 19 yaşında değilim 20 li yaşlarımda bitti en güzel yaşlarım kederle geçti
Ee napalım peki şimdi? Epey yaşlanmışsınız artık yaşlılık aylığı bağlatın en iyisi.ama 18 19 yaşında değilim 20 li yaşlarımda bitti en güzel yaşlarım kederle geçti
Ayyy gerçekten napıcaksın bu yaştaArkadaşlar selamlar geçen haftalarda bir konu açmıştım ama şifremi unuttuğum için giremedim hesabıma direk konuya gireyim 29 yaşındayım yeni yılda 30 olacağım bu yaşıma kadar hiçbir hayalim gerçek olmadı bu yaşıma kadar üniversite okuduğum şehir dışında bir şehir görmedim diğer kızlar gibi ne gezdim ne eğlendim ne de makyaj yapıp giyindim.30 olacağım 3 senedir işsizim üniversitedende geç mezun oldum hiç çalışma hayatım olmadı.Burada sizii sıkmamak için yazmayacağım ama çok kötü günler geçerdim hiç kader gülmedi bana hiç tatile çıkamadım hayallerim vardı estetiklerimi yapacaktım ama 10 lu ve 20 li yaşlarımı inanılmaz acılı antidepresanlıı gözyaşıyla bitirdim.19 20 yaşındaki kızları görünce çok kıskanıyorum benim o yaşlarım çok kötü geçti eşek kadar oldum ve asla hayalini kurduğum hayat benim olmadı.Hiç arkadaşım yok hiç yaşayasımda yok buraya yazıp dertleşmek istedim.
Evet ya bu aralar birkaç konuda 30 yaş takıntısı mıdır sendrom mudur nedir bunun olduğunu görüyorum. Ölmeden mezara gömdüler bizi.KK'daki kadınlar 30'lu yaşları öldürdüler ya30 bilgi birikim ve tecrübenin gençken sahip olunduğunbir yaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?