Yaşlanmak...

lonelygirl1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2025
13
-1
1
29
Arkadaşlar selamlar geçen haftalarda bir konu açmıştım ama şifremi unuttuğum için giremedim hesabıma direk konuya gireyim 29 yaşındayım yeni yılda 30 olacağım bu yaşıma kadar hiçbir hayalim gerçek olmadı bu yaşıma kadar üniversite okuduğum şehir dışında bir şehir görmedim diğer kızlar gibi ne gezdim ne eğlendim ne de makyaj yapıp giyindim.30 olacağım 3 senedir işsizim üniversitedende geç mezun oldum hiç çalışma hayatım olmadı.Burada sizii sıkmamak için yazmayacağım ama çok kötü günler geçerdim hiç kader gülmedi bana hiç tatile çıkamadım hayallerim vardı estetiklerimi yapacaktım ama 10 lu ve 20 li yaşlarımı inanılmaz acılı antidepresanlıı gözyaşıyla bitirdim.19 20 yaşındaki kızları görünce çok kıskanıyorum benim o yaşlarım çok kötü geçti eşek kadar oldum ve asla hayalini kurduğum hayat benim olmadı.Hiç arkadaşım yok hiç yaşayasımda yok buraya yazıp dertleşmek istedim.

18li yaşları kıskanmıyor musunuz artık?

Bu ara açılan konular aynı sanki. Yaşıtız sizinle. Genciz daha ne yaşlanması yahu :) psikolojik destek alıyor musunuz? Ben de makyaja bu yıl başladım. Siz de yapın sizi tutan şey ne?
evet psikolog desteği alıyorum ama aşamıyorum yaşadıklarımı

Bende böyle hissediyorum bazen diyorum gençliğimi yasamayamadim gezip eglenemedim ama şimdi eşimle her şeyi yapıyoruz ve o karamsarligim geçti başlayın tadını çıkarmaya hayatın birazda bence bizimle alakalı yapımız karamsar

Sosyal medyayı baz alma öncelikle, kimseyle de kendini kıyaslama lütfen, bunun sonu yok çünkü. Herkes kendi zamanında yaşıyor.
Benim hayatımın en güzel zamanları 30'dan sonra başladı, hatta 35.
Negatif olursan negatif şeyleri çekersin, her günümüz mutlaka bi şeyler öğretiyor, belki de ilerisi için, daha mutlu olmak için olgunlaşıyorsun şimdi.

İş iştir gir bi işe gir çalış ve bu saatten sonra yap nedir bu melankoli?

bende gençliğimi hiç yaşayamadım aile içi şiddet akran zorbalıkları üniversite acılarıyla geçti çok ağladım hiç gün yüzü görmedim bu yaşıma kadar yaşamak anlamsız geliyor artık

Ayyy gerçekten napıcaksın bu yaşta( ununu ele eleğini as kaderine razı ol elden ne gelir.

Reactions: Gao
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…