- 23 Ağustos 2025
- 2.220
- 4.842
- 48
- Konu Sahibi lonelygirl1
Estetikten kastınız botox dolgu gibi işlemler ise 30a doğru yapılması makbul olanı. Burun vs her zaman yapılır 60 yaşındaki insanlar da yaptırıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sizin kendinizi tırnak içinde yaşlı hissetmenizin ya da işte olduğunuzdan daha büyük hissetmenizin yaşınızla alakalı degilde yaşayamadıklarınızla alakalı oldugunu düşünüyorum. Yani şimdiye kadar bir sürü şey yaşayabilecekken ya da birtakım şeyler yaşayabilecekken zaman boşuna gitti psikolojisi bence yasadiginiz durum. Zaman zaman bende de oluyor, birçok insanda da oluyordur bence.Arkadaşlar selamlar geçen haftalarda bir konu açmıştım ama şifremi unuttuğum için giremedim hesabıma direk konuya gireyim 29 yaşındayım yeni yılda 30 olacağım bu yaşıma kadar hiçbir hayalim gerçek olmadı bu yaşıma kadar üniversite okuduğum şehir dışında bir şehir görmedim diğer kızlar gibi ne gezdim ne eğlendim ne de makyaj yapıp giyindim.30 olacağım 3 senedir işsizim üniversitedende geç mezun oldum hiç çalışma hayatım olmadı.Burada sizii sıkmamak için yazmayacağım ama çok kötü günler geçerdim hiç kader gülmedi bana hiç tatile çıkamadım hayallerim vardı estetiklerimi yapacaktım ama 10 lu ve 20 li yaşlarımı inanılmaz acılı antidepresanlıı gözyaşıyla bitirdim.19 20 yaşındaki kızları görünce çok kıskanıyorum benim o yaşlarım çok kötü geçti eşek kadar oldum ve asla hayalini kurduğum hayat benim olmadı.Hiç arkadaşım yok hiç yaşayasımda yok buraya yazıp dertleşmek istedim.
Tersi olacaktı.Estetikten kastınız botox dolgu gibi işlemler ise 30a doğru yapılması makbul olanı. Burun vs her zaman yapılır 60 yaşındaki insanlar da yaptırıyor.
Bunu okuyan ben sevindi anlamıştım zaten bir ağır başlılık gelmeye başladı ufaktan hahahhaHaberlerde duydum ergenlik 32'de bitiyormuş, yani gençliğe daha yeni adım attınız aslında.
evet bu yaşıma kadar sadece acı çektim en büyük hayalim olan gezme giyinme hiç olmadııBence sizin kendinizi tırnak içinde yaşlı hissetmenizin ya da işte olduğunuzdan daha büyük hissetmenizin yaşınızla alakalı degilde yaşayamadıklarınızla alakalı oldugunu düşünüyorum. Yani şimdiye kadar bir sürü şey yaşayabilecekken ya da birtakım şeyler yaşayabilecekken zaman boşuna gitti psikolojisi bence yasadiginiz durum. Zaman zaman bende de oluyor, birçok insanda da oluyordur bence.
Ama hayat sürprizlerle dolu yani belki de hayatınız birden o kadar çok pozitif anlamda değişecek ki siz kendinizi 29 iken belki 20'lerin başında gibi hissedeceksiniz o mutlulukla..
iş çok arıyorum gerçekten de çok arıyorum ama hiçbir yerden kabul almadım ve her zaman insanlar tarafından çok dışlandımKonu sahibi içinizde kalanlar olmuş belli hepimizin var böyle şeyleri kimisi çocukluğunu kimisi, ergenliğini,kimisi gençliğinde birşeyleri kaçırıyor hala orta yaşta ve yaşlılıkta kaçıranlarda var. İnsan kendisi yüzünden değilde aile,çevre, ekonomik eksiklikler olunca dahada üzülüyor kendinden kaynaklı olsa benim hatam diyebiliyor insan.
Şimdiki jenerasyon bizim dönemimize göre ekstra bakımlı nedeni ise sosyal medya ve genişleyen ürün yelpazesi.
Olan şeyler oldu artık onlar değişmeyecek. Üniversite mezunu olduğunuzu yazmışsınız 3 ay kadar ilgili bölümden bir iş arayışında bulunun CV yazmak için ücrete de takılıp kalmayın asgari bile olsa kabul edin.
Sonra işinizle alakalı arayışınız devam eder hem gelisirsiniz de.
Herşey tamam ama yazıda bir şey dikkatimi çekti hiç mi arkadaşınız olmadı? Niçin?
Ne çocukluk yaşadık ne genç kızlığımızı doyasıya yaşadık.29 yaşında atandım.Şuanda 47 yaşındayım.Kendimi 20 li yaşlarındaymışım gibi hissediyorum.Geçmiş geçmişte kaldı.Yaşayamadıklarıma ağlamıyorum.Rabbim kalan ömrümü giden ömrümden hayırlı eyle diyorum.Arkadaşlar selamlar geçen haftalarda bir konu açmıştım ama şifremi unuttuğum için giremedim hesabıma direk konuya gireyim 29 yaşındayım yeni yılda 30 olacağım bu yaşıma kadar hiçbir hayalim gerçek olmadı bu yaşıma kadar üniversite okuduğum şehir dışında bir şehir görmedim diğer kızlar gibi ne gezdim ne eğlendim ne de makyaj yapıp giyindim.30 olacağım 3 senedir işsizim üniversitedende geç mezun oldum hiç çalışma hayatım olmadı.Burada sizii sıkmamak için yazmayacağım ama çok kötü günler geçerdim hiç kader gülmedi bana hiç tatile çıkamadım hayallerim vardı estetiklerimi yapacaktım ama 10 lu ve 20 li yaşlarımı inanılmaz acılı antidepresanlıı gözyaşıyla bitirdim.19 20 yaşındaki kızları görünce çok kıskanıyorum benim o yaşlarım çok kötü geçti eşek kadar oldum ve asla hayalini kurduğum hayat benim olmadı.Hiç arkadaşım yok hiç yaşayasımda yok buraya yazıp dertleşmek istedim.
teşekkür ederim yorumunuz içinNe çocukluk yaşadık ne genç kızlığımızı doyasıya yaşadık.29 yaşında atandım.Şuanda 47 yaşındayım.Kendimi 20 li yaşlarındaymışım gibi hissediyorum.Geçmiş geçmişte kaldı.Yaşayamadıklarıma ağlamıyorum.Rabbim kalan ömrümü giden ömrümden hayırlı eyle diyorum.
Inşallah bundan sonra olsunevet bu yaşıma kadar sadece acı çektim en büyük hayalim olan gezme giyinme hiç olmadıı