Durdaha bu ne karamsarlık yaşın henüz incir çekirdeği kadar :26:
21 yaşındayım ama 30 dan o kadar çok korkuyorum ki kızlar.hayatım boşa geçiyor kendimi hiç geliştiremedim istediğim hiç bişeyi yapamadım hayallerimi gerçekleştiremedim ve geç kaldım gibi geliyor.gençlik hiç bitmesin istiyorum çok korrkuyorum.var mı benim gibi olan ? benim gibi olup bu duyguyu yenebilmiş olan var mı ?
yaşın henüz genç ben de çok yaşlı değilim 25 yaşındayım ama duygu ve düşüncelerin öyle çabuk değişiyor ki.. hele zaman ve yıllar geçtikçe... 18 yaşındaki ben ile 21 yaş arasında dünya fark var. düşüncelerim olgunlaştı. şimdi 25 oldum evlendim daha bir olgunlaştı, sorumluluklarım arttı. hem ev, hem iş koşturup duruyoruz. daha önümüzde koca bir ömür var. 30 lu yaşlarında belki çocuğun olacak, daha da artacak bu düşünceler. sorumluluk sahibi olabilmek ve insanların sana güven duyabilmesi güzel bir his olacak emin ol. o yaşlara geldiğinde insanlar seni daha çok dinelyip, fikirlerini önemseyecek her yaşın ayrı bir güzelliği var bunu unutma ve sıkılma :)
30 yaşındayım ve henüz nişanlıyım, sırf hedeflerim için yıllarca bekletiyorum herifirahat ol daha çok erkensin öncelikle kendine bir düzen kur ve kendin için yararlı olacak bir sıfata eriş koca eline bakmak hayattaki en kötü duygudur güven bana...
saol canım umarım değişir ilerde gençleri kıskanmaktan çok korkuyorum
21 yaşındayım ama 30 dan o kadar çok korkuyorum ki kızlar.hayatım boşa geçiyor kendimi hiç geliştiremedim istediğim hiç bişeyi yapamadım hayallerimi gerçekleştiremedim ve geç kaldım gibi geliyor.gençlik hiç bitmesin istiyorum çok korrkuyorum.var mı benim gibi olan ? benim gibi olup bu duyguyu yenebilmiş olan var mı ?
pardonda yaşlanmaktan ölmekten korkmakla özgüven eksikliğinin ne alakası var ? evlenmek ve çocuk sahbii olmakta benim konuya dahil ettgim bişey değildi arkadaşın yoruma nazaran yazdım onu.evlenmesemde çocuk yapmasamda yaşlanmaktan korkuyorum.niye bu kadar abartılı tepki verdiniz anlamadım sizde korkuyosunuz içten içe heralde.senin yaşında evlenip çocuk sahibi olanları gördükçe korkuyormuşsunda muş muş muşsunda muş muş..
evlenmezsin çocuk sahibi olmazsın böyle olmayınca yaşlanmayacağınımı düşünüyosun peki sen?
evlenme çocuk yapma yaşlanmıcan yani mantığın bu mu?
senin yaşında evliydim..
korkumda yok yaşlanıcaz buruşucaz ölcez..
hepimizin gireceği yer 2 metre
özgüven eksikliğin var senin..
21 yaşındasın 30 yaş korkusuna girdindaha neler..
endişe yaşayacağına hayallerini gerçekleştirmek için plan yapsan... ertelemesen artık
Ben 30 yaşındayım çok da mutluyum. Her yaşın güzelliği gerçekten ayrıymış.. yaşayınca gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?