- 12 Temmuz 2006
- 57.804
- 220.888
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi tombilibaykus
:)) bu bizim sitede birbirimize latifemiz.45 yaşında ihtiyarmı yok kabul etmiyorum ben 50 orta yaştayım,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) bu bizim sitede birbirimize latifemiz.45 yaşında ihtiyarmı yok kabul etmiyorum ben 50 orta yaştayım,
nasil gosterebiliyorsunuz?neler yapiyorusunuzBen 30larında 20lerde göstermenin önemli olduğuna inanmıyorum. Ben 30 küsür yaşındayım, 18 zanneden bile oluyor. Bence önemli olan 40larından sonra genç göstermek.
ne mutlu size ki mutlusunuz.onemki olan o zaten de iste..:)) bu bizim sitede birbirimize latifemiz.
Hiçbir şey. Genetik diye bir şey var. Buna karşı gelemeyiz.nasil gosterebiliyorsunuz?neler yapiyorusunuz
evet korkuyorum.gencligime doyamamaktan.gencken zaten icim gecmis gibi yasamaktan..ben dis goruntumun yaslanmasindan da korkuyorum.yuzumde cokmeler var.alnimda yanaklarimda..bu beni rahatsiz ediyor.yaslanmak istemiyorum.var mi ettafinizda kirk yasinda olup kirk hic gostermeyen hep yirmilerinde kalmayi basarabilmis kadinlar.bi özge ulusoy geliyor aklima genc kalmis.cagla sikel de hic fena degil ama bunlarin da makyajsiz halleini dogal hallerini bilmiyorum tani.otuzluk bi arkadasim var ciddi iyi durumda cildi.ama daha otuz tabi.var mi etrafinizda genc kalabilmis kadinlar ve ne uygulamalar yaptirdilr
74 yaşında bir kadından 25 ilk çıtır bekliyorsunuz galiba.ben genc durdugunu dusunmuyorum onun
ben beeeennn... 37 yaşındayım ama 25 anca gösteririrm. evlendigimde 45 kiloydum 10 yıl oldu 53 kiloyum. boyumda 160. bu sene az gibi ama selülit olmaya başladı ki artık olsun yane...evet korkuyorum.gencligime doyamamaktan.gencken zaten icim gecmis gibi yasamaktan..ben dis goruntumun yaslanmasindan da korkuyorum.yuzumde cokmeler var.alnimda yanaklarimda..bu beni rahatsiz ediyor.yaslanmak istemiyorum.var mi ettafinizda kirk yasinda olup kirk hic gostermeyen hep yirmilerinde kalmayi basarabilmis kadinlar.bi özge ulusoy geliyor aklima genc kalmis.cagla sikel de hic fena degil ama bunlarin da makyajsiz halleini dogal hallerini bilmiyorum tani.otuzluk bi arkadasim var ciddi iyi durumda cildi.ama daha otuz tabi.var mi etrafinizda genc kalabilmis kadinlar ve ne uygulamalar yaptirdilr