• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşlanmaktan korkmak

Ben 30larında 20lerde göstermenin önemli olduğuna inanmıyorum. Ben 30 küsür yaşındayım, 18 zanneden bile oluyor. Bence önemli olan 40larından sonra genç göstermek.

Ben 30larında 20lerde göstermenin önemli olduğuna inanmıyorum. Ben 30 küsür yaşındayım, 18 zanneden bile oluyor. Bence önemli olan 40larından sonra genç göstermek.
nasil gosterebiliyorsunuz?neler yapiyorusunuz

Benim canim anacim da 60 yasinda fakat 70 gibi duruyor annem e kendi yasitlari teyze dedigi oluyor en cokta bu gucume gidiyor yaslanma degil de onunki cokme oldu malesef herseyi cok fazla kafasina takar hayati kendi icin yasamaz en son birde depresyona girdi olanlar oldu malesef depresyon ve benzeri hastaliklar insani cabuk yaslandiriyor

Yaşlanmak korkutucu olabiliyor
Ama kırışıklık bana göre en kolay tarafı
Benim aklıma romatizma şeker tansiyon vs geliyor yasliligi düşününce :(

Stres yok ise Gamsız iseniz genç gösterme ihtimali yüksek.. Sigara icmiyorsaniz bu da bi arti.. Spor yapıyorsanız daha da iyi..
Ama genetik mirastan kacilmiyor çabuk çökme de bazilari icin kader maalesef..

Sağlık olsun da mutluluk olsun da her yaş güzel :)

Oğlum doğduktan sonra ilk doktor kontrolüne götürdük annemle. Ben sezeryanlı olduğum için annemin kucağındaydı oğlum. Yanımızda bekleyen kadın anneme ilk bebeğiniz mi diye sormuştu :D annem de hayır ilk torunum diyince kadın nasıl şaşırmıştı.

evet korkuyorum.gencligime doyamamaktan.gencken zaten icim gecmis gibi yasamaktan..ben dis goruntumun yaslanmasindan da korkuyorum.yuzumde cokmeler var.alnimda yanaklarimda..bu beni rahatsiz ediyor.yaslanmak istemiyorum.var mi ettafinizda kirk yasinda olup kirk hic gostermeyen hep yirmilerinde kalmayi basarabilmis kadinlar.bi özge ulusoy geliyor aklima genc kalmis.cagla sikel de hic fena degil ama bunlarin da makyajsiz halleini dogal hallerini bilmiyorum tani.otuzluk bi arkadasim var ciddi iyi durumda cildi.ama daha otuz tabi.var mi etrafinizda genc kalabilmis kadinlar ve ne uygulamalar yaptirdilr
asumank73_1353405692136.webp ozge-ulusoy-intro.webp

evet korkuyorum.gencligime doyamamaktan.gencken zaten icim gecmis gibi yasamaktan..ben dis goruntumun yaslanmasindan da korkuyorum.yuzumde cokmeler var.alnimda yanaklarimda..bu beni rahatsiz ediyor.yaslanmak istemiyorum.var mi ettafinizda kirk yasinda olup kirk hic gostermeyen hep yirmilerinde kalmayi basarabilmis kadinlar.bi özge ulusoy geliyor aklima genc kalmis.cagla sikel de hic fena degil ama bunlarin da makyajsiz halleini dogal hallerini bilmiyorum tani.otuzluk bi arkadasim var ciddi iyi durumda cildi.ama daha otuz tabi.var mi etrafinizda genc kalabilmis kadinlar ve ne uygulamalar yaptirdilr
ben beeeennn... 37 yaşındayım ama 25 anca gösteririrm. evlendigimde 45 kiloydum 10 yıl oldu 53 kiloyum. boyumda 160. bu sene az gibi ama selülit olmaya başladı ki artık olsun yane...
makyaj özel bir yere gitmeyeceksem asla yapmam, krem sürmem, güneş kremi hiç surmem. yüz yıkama jeli haricinde pek birşey kulanmam.
bazen bu yaşını göstermeme sorun oluyor. mesela ev ararken beni küçük görüp dikkate almıyorlar. yada benim yaşımda bir kadın beni küçük görüp ablayım ben tavrı ile geliyor. hoş olmuyor ama bende hevesi kırılmasın diye he he diyorum :D

Bende 32 yim. Yaşımı göstermem en fazla 25 derler hareketliyim makyaj ara sıra yaparm.Spor giyinirim.annem babamda böyledir.ama yine de biraz fazla kaçırsam hafta 1-2 işten vakit bulunca yarım saatlik yaptığım sporu bile yapmasam hemen kendimi salmış çökmüş hissederm.Dışımızı istediğimiz kadar genç tutsak ta kafa rahat değilse hayat stres koşturmaca fln yıpratıyor

Back
X