Yaşlı Sapıklar

Kıyafetle ne ilgisi var. Yaşlı teyzelere, hayvanlara yapanlar var. Sapık adı üstünde.

Sapık arkadaşım sapık. Geçen hafta Balat' da geziyorum fotoğraf çekiyorum filan. O ara bir kedi geldi, marketten salam aldım beslerken geldi bu yanıma. İşte nerelisin nerde oturursun derken benimle yürümeye başladı. Evlenicekmiş, üç evi varmış durumu çok iyiymiş en son bi çay içelim mi dedi, yok amca yok dedim keşke tersleseydim iyice. Sapık her yaşta sapık.

Köklerine kibrit suyu :KK11:

Ben de aynısını yazcaktım :KK14:

Or. Çocukları
Çıktıkları yere geri tıkacaksın bunları :KK34:

Ben bu konuda çok sinirliyim. Hic tahammulum yok.
Pezevenkler. İnşallah kendi analarına, bacilarina da ayni sebepten yaklaşanlar vardır.

Normalde cok kizarim taciz olaylarina ama basimdan oyle bisey gecti ki kesinlikle anlam veremedim ve kizamadim da. durakta servis bekliyorum biri kornaya abandi, döndüm baktim bu arada tektim caddede dedem yasinda kelli felli adam opucuk atip gaza basip gitti. Hala anlayamadim nasil bi zevk aldigini

maalesef son yıllarda turedi bu pislikler bugunde denk geldim yuruyorum kulaklıgım takılı muzik dinliyorum dibimden birinin geldigini farkettim ama nasıl yakın geliyor 60 yasında var sinirim nasıl zıpladı durdum kulaklıgımı cıkardım bekledim onden gecsin bi tarafdan da saydırıyorum anladı gitti bankamatige hemen sonra ilerledim ben arkama baktım geliyo uzaktan kufurde ettim hic umrumda olmadı:) kedi gibi sindi gitti oyle hırslandım kafasına birsey indiresim geldi kalabalık olurda yakından gelmek zorunda kalır dicem oyle bir durumda yoktu yani sapık herif geberip gitseler hic uzulmem bunlara..kıyafetlede alakası yok bu durumun genelde onla iliskilendirenler oluyor ama ne dekoltem var ne biseyim ustumde de kalcamın yarısına kadar uzunlukta kaban vardı ne zaman tukenecekler bunlar diye dusunuyorum sanırım bu konulalarda kadınlar yerine bu adiligi yapanlar suclandıkları zaman
Böylelerine çok fena sövesim geliyor.Hiç tahammül edemyorum.Son zamanlarda taciz olayı mı türedi yoksa bana mı denk geliyor çözemedim ! Benimde başıma geçen aylarda bir olay geldi toplu taşıma aracındaydım ve şerefsizin teki(yöneticiler ceza vermesinler zira onları tanımlayacak başka sözcük bulamadım) eliyle dokunmaya çalışıyor ben anlamadım önce sonra kenara çekildim gidebildiğim kadar.Şimdi o elini alıp kırıcam insan düşünüyor acaba ben mi yanlış anlıyorum diye.Sonuçta yanlış anlıyorsan kul hakkı.Çok büyük bir sorun bu taciz olayı,tacize ve tecavüze ciddi anlamda cezalar verilmeli diye düşünüyorum.

Tacizin kıyafetle alakası var diyenleri de anlamıyorum. Adamın içinde sapıklık, pisliklik varsa vücut hatlarını belli etmeyen kıyafet giyse de yapan gene yapıyor. Kökleri kurusun böylelerinin bunlar yüzünden sokakta rahat yürüyemez olduk.

Metroya binecekken kalabalikta birinin kalçami sıktığını benim ciglik attigimi anlatsam daha cok sover miyiz

cantam onun geldigi tarafda degildi birde hissettim ya oyle yakınki ortam kalabalık degil dibimden gelmesindeki amac sapıklıgı tipinden de akıyordu yani pisligi birde ben sessiz kalabilen biri degilim sesimi yukselttim anında bankamatige girdi baktım ne kart sokuyo ne bişi tuslara basmaya basladı hemen
Böylelerine çok fena sövesim geliyor.Hiç tahammül edemyorum.Son zamanlarda taciz olayı mı türedi yoksa bana mı denk geliyor çözemedim ! Benimde başıma geçen aylarda bir olay geldi toplu taşıma aracındaydım ve şerefsizin teki(yöneticiler ceza vermesinler zira onları tanımlayacak başka sözcük bulamadım) eliyle dokunmaya çalışıyor ben anlamadım önce sonra kenara çekildim gidebildiğim kadar.Şimdi o elini alıp kırıcam insan düşünüyor acaba ben mi yanlış anlıyorum diye.Sonuçta yanlış anlıyorsan kul hakkı.Çok büyük bir sorun bu taciz olayı,tacize ve tecavüze ciddi anlamda cezalar verilmeli diye düşünüyorum.
Verilmezmi ifade alip serbeat birakiyorlar daha ne yapsinlar :KK34: Allah azzevecelle affetsin insanin gozu donuyor ya nefret ediyorum

Tacizin kıyafetle alakası var diyenleri de anlamıyorum. Adamın içinde sapıklık, pisliklik varsa vücut hatlarını belli etmeyen kıyafet giyse de yapan gene yapıyor. Kökleri kurusun böylelerinin bunlar yüzünden sokakta rahat yürüyemez olduk.
kadınlar olarak o anda toplasıp dovucez ama bazı hemcinslerimizde karsı tarafı haklı buluyor boyle konularda onlarda ayrı bi psikolojik vaka

Metroya binecekken kalabalikta birinin kalçami sıktığını benim ciglik attigimi anlatsam daha cok sover miyiz
serefsiz iste ya kalabalıktada nerden bulcan adamı kimin oldugunu anlayamazsın bile kendi anasına karısına yapılsa namus diye debelenir

Sen kendini niye kiyafetim şöyle böyle diye açıklama gereği duyuyosun ki öyle olunca taciz hak edilmiş mi oluyo

Sen kendini niye kiyafetim şöyle böyle diye açıklama gereği duyuyosun ki öyle olunca taciz hak edilmiş mi oluyo
bana gore kıyafetle alakası hic yok zaten isterse cıplak gezsin karsıdakine rahatsız etme hakkını vermez ama burda var bazı tipler devamlı erkegi haklı bulup bunu kıyafete baglayanlar oyuzden yazdım aslında gerek bile yoktu yazmama dogru soyluyorsun

kadınlar olarak o anda toplasıp dovucez ama bazı hemcinslerimizde karsı tarafı haklı buluyor boyle konularda onlarda ayrı bi psikolojik vaka
Keşke öyle fırsatımız olsa da dövsek bütün hıncımı alırdım. Onları haklı bulanların psikolojik sorunlu olduklarına inanıyorum.

Yok arkadaş yok bu işin kıyafetle çok alakası olduğunu sanmiyorum.. Besiktasta yururken bende yasli amcanin sozlu taciziyle karsi karsiya kaldim ki tesetturlu birisiyim gunumuz genclerine gore de dar giyimim yok ama niyet bozuk olunca boyle oluyorlar.. Cok iyi yapmissin tepki verince gidiyorlar..

Bende bir keresinde yaşlı birinin bol müstehcen resimli bir gazete aldığını görmüstüm. Yaş yetmiş iş bitmemiş..

Back
X