Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Köklerine kibrit suyu![]()
Böylelerine çok fena sövesim geliyor.Hiç tahammül edemyorum.Son zamanlarda taciz olayı mı türedi yoksa bana mı denk geliyor çözemedim ! Benimde başıma geçen aylarda bir olay geldi toplu taşıma aracındaydım ve şerefsizin teki(yöneticiler ceza vermesinler zira onları tanımlayacak başka sözcük bulamadım) eliyle dokunmaya çalışıyor ben anlamadım önce sonra kenara çekildim gidebildiğim kadar.Şimdi o elini alıp kırıcam insan düşünüyor acaba ben mi yanlış anlıyorum diye.Sonuçta yanlış anlıyorsan kul hakkı.Çok büyük bir sorun bu taciz olayı,tacize ve tecavüze ciddi anlamda cezalar verilmeli diye düşünüyorum.maalesef son yıllarda turedi bu pislikler bugunde denk geldim yuruyorum kulaklıgım takılı muzik dinliyorum dibimden birinin geldigini farkettim ama nasıl yakın geliyor 60 yasında var sinirim nasıl zıpladı durdum kulaklıgımı cıkardım bekledim onden gecsin bi tarafdan da saydırıyorum anladı gitti bankamatige hemen sonra ilerledim ben arkama baktım geliyo uzaktan kufurde ettim hic umrumda olmadı:) kedi gibi sindi gitti oyle hırslandım kafasına birsey indiresim geldi kalabalık olurda yakından gelmek zorunda kalır dicem oyle bir durumda yoktu yani sapık herif geberip gitseler hic uzulmem bunlara..kıyafetlede alakası yok bu durumun genelde onla iliskilendirenler oluyor ama ne dekoltem var ne biseyim ustumde de kalcamın yarısına kadar uzunlukta kaban vardı ne zaman tukenecekler bunlar diye dusunuyorum sanırım bu konulalarda kadınlar yerine bu adiligi yapanlar suclandıkları zaman
cantam onun geldigi tarafda degildi birde hissettim ya oyle yakınki ortam kalabalık degil dibimden gelmesindeki amac sapıklıgı tipinden de akıyordu yani pisligi birde ben sessiz kalabilen biri degilim sesimi yukselttim anında bankamatige girdi baktım ne kart sokuyo ne bişi tuslara basmaya basladı hemen
Verilmezmi ifade alip serbeat birakiyorlar daha ne yapsinlarBöylelerine çok fena sövesim geliyor.Hiç tahammül edemyorum.Son zamanlarda taciz olayı mı türedi yoksa bana mı denk geliyor çözemedim ! Benimde başıma geçen aylarda bir olay geldi toplu taşıma aracındaydım ve şerefsizin teki(yöneticiler ceza vermesinler zira onları tanımlayacak başka sözcük bulamadım) eliyle dokunmaya çalışıyor ben anlamadım önce sonra kenara çekildim gidebildiğim kadar.Şimdi o elini alıp kırıcam insan düşünüyor acaba ben mi yanlış anlıyorum diye.Sonuçta yanlış anlıyorsan kul hakkı.Çok büyük bir sorun bu taciz olayı,tacize ve tecavüze ciddi anlamda cezalar verilmeli diye düşünüyorum.
kadınlar olarak o anda toplasıp dovucez ama bazı hemcinslerimizde karsı tarafı haklı buluyor boyle konularda onlarda ayrı bi psikolojik vakaTacizin kıyafetle alakası var diyenleri de anlamıyorum. Adamın içinde sapıklık, pisliklik varsa vücut hatlarını belli etmeyen kıyafet giyse de yapan gene yapıyor. Kökleri kurusun böylelerinin bunlar yüzünden sokakta rahat yürüyemez olduk.
Serbest bırakılmamalı kesinlikle dikkate alınmalı benceVerilmezmi ifade alip serbeat birakiyorlar daha ne yapsinlarAllah azzevecelle affetsin insanin gozu donuyor ya nefret ediyorum
serefsiz iste ya kalabalıktada nerden bulcan adamı kimin oldugunu anlayamazsın bile kendi anasına karısına yapılsa namus diye debelenirMetroya binecekken kalabalikta birinin kalçami sıktığını benim ciglik attigimi anlatsam daha cok sover miyiz
boyle adamları sokaga bırakıyorlar iste bugun taciz eden yarın tecavuz de eder ruhu bozukSerbest bırakılmamalı kesinlikle dikkate alınmalı bence
bana gore kıyafetle alakası hic yok zaten isterse cıplak gezsin karsıdakine rahatsız etme hakkını vermez ama burda var bazı tipler devamlı erkegi haklı bulup bunu kıyafete baglayanlar oyuzden yazdım aslında gerek bile yoktu yazmama dogru soyluyorsunSen kendini niye kiyafetim şöyle böyle diye açıklama gereği duyuyosun ki öyle olunca taciz hak edilmiş mi oluyo
Keşke öyle fırsatımız olsa da dövsek bütün hıncımı alırdım. Onları haklı bulanların psikolojik sorunlu olduklarına inanıyorum.kadınlar olarak o anda toplasıp dovucez ama bazı hemcinslerimizde karsı tarafı haklı buluyor boyle konularda onlarda ayrı bi psikolojik vaka