• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşma inanmıyrlr

serras

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
4
0
16
İzmir
arkadslr bn 19 yaşndaım ama bna kimse ınanmıo aa 19 mu bz 16 17 sanmştk dıolr artk bu durm çok morlmı bozuyr :( bırde mınyon yapılıym ne yapsm da yaşmı qöstersm önernz var mı ?

yaşını büyütüp ne yapacaksın.al benim yaşın senin olsun.33.iyi mi.ama illaki istiyorsan saçını sarıya boyat.cok propan ve vamp giyin.

Şahsen yazış tarzından sonra ben de 19 olabileceğine pek inanmıyorum. :9:
16-17'yken böyleydik çünkü. :44:

bu da dert mi diyeceğim diyemiyorum

ben de senin yaşındayım
keşke olmasaymışım Allah aşkına bu ne yaaa

Son düzenleme:
ben de yaşımdan küçük göstriyorum 22 yaşındayım ama 17-18 ancak diyorlar bu durumdan gayet memnunum:) bence sorun etme hayatın tadını çıkar :):21:

Bana konu sahibi bu durumdan memnunmuş gibi geldi aslında :23:
Liseye yeni geçen kızlar büyük görünmek ister genelde

Son düzenleme:
bence yazışına inanmıyorlar :) hele yazdığın gibi konuşuyorsan :) bırak 17yi 5 bile zor :)

bu durumdan yakınan birini ilk defa gördüm.. :1:
bende 25 yaşındayım ama 20-21 gibi duruyorum.. hele 19 yaşındayken benim ortaokula gittiğimi zannediyorlarmış..:9:
o zaman bile küçük görünmek hoşuma giderdi.. güzel birşey bence bu.. :31:

arkadslr bn 19 yaşndaım ama bna kimse ınanmıo aa 19 mu bz 16 17 sanmştk dıolr artk bu durm çok morlmı bozuyr :( bırde mınyon yapılıym ne yapsm da yaşmı qöstersm önernz var mı ?

bütün sorun 2 yaşmı:44:
kilo al:9:

Çok bile söylemişler, zira nokta kullanmayı 6-7 yaşında öğreniyor insanlar.

Evet 19 yaşlarında küçük gözükmek istemez bazen insan."Liseli" muhabbetinden filan da olsa gerek.Bence takma,çünkü bu çok güzel bir şey 25'inden sonra anlarsın değerini söyleyeyim ben sana:) Bu arada biraz daha özenli yazmalısın bence dalga konusu olmak istemiyorsan.Umarım yardımcı olabilmisimdir :)

Burası bir forum sitesi ve yazma yoluyla iletişime geçildiği için, düzgün yazman lazım. yoksa kimse seni ve sorunlarını dikkate almaz... önem de vermez, çünkü sen kendini iyi ifade etmiyorsun ki...

2-3 yaş için mi bu beni 10 yaş küçük sanıyorlar. ben de minyonum zayıfım kısayım hiç de dert etmiyorum. bir arkadaşım vardı o da minyondu ben de onu 10 yaş küçük sanıyordum hep kendi yaşından

Back
X