• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşma inanmıyrlr

bu tıp konuların iltıfat almak için açıldğını düşünüyorum artık.
şu cevabımı beklıyorsun sende ''a ne kadar güzel bir şey bunu dert etme bu br avantaj...'' tamam küçük gösteriyosun bu mu dert 2 yaş üstelik. makyaj yaparsın allı pullu giyinirsin herkes seni 30 sanar
derde bak ya. bence dış görünüşünden önce ruhunu büyüt benden sana 25 yaş tavsiyesi...

kızlar yine bir fake olayı diyorum. bakın profiline bugün üye olmuş 19 yaşında yüksek lisans yapan ender insanlardan bu küçük hanım. yazdıkları ise tamamen komedi heleki yazım hataları güya biz onu ergen zannedeceğiz. dün gece bir fake yakaladım hemen kaçtı bugün ki avımda bu şahıs. ve konu sahibi zeka küpü bak senin alayacağın şekilde ince bir gönderme geliyor sana midemi ekişitiyorsun(?) yada bak seni fena--- inci---tir bu site...anladın sen...::emir_bebek:kaybol:emir_bebek:

Son düzenleme:
Canım sen 19 ken 16 diyorlar,Ben 25imdeyim halen daha 16 mısın diyorlar ben ne yapayım yaaa ??

çok mutsuzum yaa uff puf :((

(Şaka şaka hiç mutsuz değilim.Tam tersi mutluyum,çıtır gösteriyorum daha ne.Hehe.Hadi iyi günler...

Bence bu duruma sevinmelisin bende 26 yaşındayım benide genelde 20 falan sanıyorlar çok hoşuma gidiyor:nazar:

Ben de olsam ben de 19 yasında olduğuna inanmazdım..İlkokula giden çocuk bile sanamazdım açıkçası çünkü en azından yazarken senin gibi ünlü harfleri es geçmiyorlar..

Ee ne diyelim,ne yapalım? Reşit olanların girebileceği yerlere mi almıyorlar seni küçük gösterdiğin için falan?Yani nedir derdin?Hey Allah'ım..Allah başka dert vermesin diyeceğim de büyük göstermek istiyorsan ağır makyajlar yap,yaşına uygun olmayan ,kadınsı şeyler giy,kadınsı davran.Böyle tavsiyeler mi istiyorsun??

arkadslr bn 19 yaşndaım ama bna kimse ınanmıo aa 19 mu bz 16 17 sanmştk dıolr artk bu durm çok morlmı bozuyr :( bırde mınyon yapılıym ne yapsm da yaşmı qöstersm önernz var mı ?
bnde öyleym hic dert etme bnce dha gzl bsey mnk göstermek ..yani bnce öle :) 30unda oldgnda mllt seni 20 lık cıtır sancak :P:1:

Türk Dil Kurumu değiliz ama Türkçemizinde katledilmesine izin veremeyiz.Okuduğumuzu anlayamadığımız için konu yorumlara kapatılmıştır.

Back
X