Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yasmin 1 hafta kullansam Bi sorun olur mu. Eşim sadece Bi hafta yanımda olucak
Merhaba kızlar eşim yurt dışında ve 1 haftalığına gelecek benim bugün adet kanamam ilk gün ve yasmin doğum kontrol hapına bugün başlıycam. Eşim gittikten sonra yani 1 hafta sonra hapı bıraksam Bi sorun olur mu
ben doğum kontrol haplarının koruyuculuğu olabilmesi için daha erken kullanımaya başlanması gerek diye biliyorum bir dr a danışsaydınız korumaya hemen başlıyor mu? birde başla bırak vücut dengeniz bozulabilir
Merhaba kızlar eşim yurt dışında ve 1 haftalığına gelecek benim bugün adet kanamam ilk gün ve yasmin doğum kontrol hapına bugün başlıycam. Eşim gittikten sonra yani 1 hafta sonra hapı bıraksam Bi sorun olur mu
Bir hafta icin hormonlarinizi ayaklandirmayin. Ayrica oncesinde biraz kullanmak gerekiyor diye biliyorum en az bi ‘cycle’ yani yumurtlama ve adet donemi. Kondom kullanabilrsiniz mesela. Biz esimle gecen onu konusuyorduk. Sevgiliykenden beridir yani 10 senedir kondom ile korunuyorduk ve hic bir kazamiz veya korkumuz dahi olmadi ama tamam artik cocuk yapalim deyip kullanmadigimiz zaman bebegimiz geldi.neden? cunku ben yillardir hormonlarimla oynamadim(38 yasinda olmama ragmen) siz de oynamayin. Erkekler korununca da gayet zevkli birsey sex:)