Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben 8yıl yasmin kullanıp bırakmıştım 1.5yaşında bebeğim var. Tekrar başladım. Doktor her ne kadar ilk kutu ilk hapta koruma başlar desene ilk ay ek yöntem ile korundum. 2.kutuya başlayalı 3gün oldu,artık güvenebilir miyim acaba
Bu ilaçları hep ek bir koruma ile kullananlar çok fazla var burada gördüğüm. Risk almamak için, çünkü malum %100 değil koruması. Ben ek bir yöntem kullanmıyorum. Siz bilirsiniz.
Bu ilaçları hep ek bir koruma ile kullananlar çok fazla var burada gördüğüm. Risk almamak için, çünkü malum %100 değil koruması. Ben ek bir yöntem kullanmıyorum. Siz bilirsiniz.
Ya ben hapa güveniyorum aslında 8 yıl korundum.sadece bebek küçük olduğu için bi kuşku oldu içimde. 2kutuya yeni başladığım için. O yüzden merak ettim kullananlar ne zaman güvendi acaba diye. 2.kutuya geçmek yeterli heralde
Ya ben hapa güveniyorum aslında 8 yıl korundum.sadece bebek küçük olduğu için bi kuşku oldu içimde. 2kutuya yeni başladığım için. O yüzden merak ettim kullananlar ne zaman güvendi acaba diye. 2.kutuya geçmek yeterli heralde