rica ederim.düzene girer inşallah.ama mecbur kalmadıkça da kullanmamak lazım.ben de 9 ay kullanıp bıraktım.
9 ay sonrasında adetin düzeldi mi yoksa düzensizlik var mı_?
bana kalsa hiç kullanmıcam ama mecburi

:çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim.düzene girer inşallah.ama mecbur kalmadıkça da kullanmamak lazım.ben de 9 ay kullanıp bıraktım.
9 ay sonrasında adetin düzeldi mi yoksa düzensizlik var mı_?
bana kalsa hiç kullanmıcam ama mecburi
:çok üzgünüm:
canım benim adetim düzenliydi zaten,o yüzden bu konuda yardımcı olamicam.bebek düşünmediğim için kullanıyordum.ama doktor düzene girsin diye verdiyse dene tabi.
arkadaşlar , bu hapın kısırlık yapmadığı konusunda herkes hemfikir değil mi:uhm:
:1shok::1shok::1shok:
ayy hergün yeni birşey duyuyorum ...
ne kısırlığı ???
ya arkadaşlar niye dalga geçiyorsunuzsenağlama
korktum işte![]()
ya arkadaşlar bişeyi merak ediyorum ben
Yasmin 'i kullanıp adeti düzene giren,sonrasında bıraktığında da aynı düzende devam etti mi?
ben 7ay microgynon 5-6ay da yasmin kullandım-yaklaşık olarak
kullanırkende düzenliydi,hani ara verme olayı oluyor ya 21gün kullanıyoruz 7 gün bırakıyoruz,bıraktıktan 4-5 gün sonra adet oluyordum
şimdi bıraktım tamamen hiç düzensizlik yaşamadım çok şükür
senin düzensizmi canım
merhaba canım;
benim 3 ay öncesine kadar en fazla 7/ 8 gün gecikmeli de olsa adetim oluyordu.
son 3 aydır Farlutal ile adet görüyorum.hormon testlerim normal,yumurtalıklarım normal.
doktorum Yasmin 'i önerdi ve en fazla 5/ 6 ay kullanırsın dedi.
doğum kontrol hapı kilo aldırıyor diye endişelerim var buyüzden iyi araştırıp başlamak istiyorum...
şimdi farlutal içiyorum bitmek üzere,adet olduğum gün yasmin e başlıcam 21 gün içip 7 gün ara vericem ama ya bıraktıktan sonra yine düzensizleşirse
offff çok üzülüyorum bu duruma , ama başka da bir alternatif yok...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hmmm sen adetlerini düzenlemek için kullanıyorsun galiba
ben korunmak için kullanmıştım,6 aydır filan kullanmıyorum artık
düzelir inşallah canım yaa üzülme bi kullanmaya başla bakalım
hormonlarında iyimiş düzene girer inşallah:1hug:
benim kullanma nedenim zaten öncelikle adet düzensizliği sonrasın da korunmak içinde aslında... ilk kez kullanıcam ,her bünye de farklı tabi.
sana kilo aldırdı mı ?
ya da bir yan etkisini yaşadınmı?
:uhm:
ben yasmin i etkisi en az hap diye biliyorum
ben kiloluyum ama evlendikten sonra aldım baya
hapla ilgisi yoktur herald hatta ilk kullanmaya başladığımda iştahımı bile kesmişti(bu bahsettiğim microgynon)
sinirlilikte yapıyo ama o dönem derslerim filan çok yoğundu o da olabilir
kuzenlerimde kullanıyorlar hatta onlarda ufak kistler çıkmış ve gayet zayıflar yani
yani doktorun ne önerdiyse onu yap bence
anladım canım;
doktorumun dediğini dinleyip,Yasmin 'e başlamam lazım
Zaten işimle alakalı yeterince sinirlenip,stres yapıyorum Yasmin 'de içersem artık psikopat olur çıkarım ben
:roflol::roflol: