2 kutu bitirdim bugün 3. ye başlıcam hiç zamanı dışında lekelenmem falan olmadı herşey normal ama özgeceylan ve kabusun olurum'un yazılarını okuduktan sonra kendimi hiç iyi hissetmiyorum acaba başlamasamıydım yada yol yakınken bıraksammı( ya of eşimede güvenemiyorumki....
Oh be sonunda eşimle anlaştık kendi korunmayı kabul etti:dance: 3.kutumdayım bu bitsin kullanmıcam bi daha.Gerçi adet sancılarımı falan unutmuştum o yönden çok iyiydi ama amannnn varsın adet sancısı çekiyim hap kullanıp bebek sahibi olamazsam o sancı dayanılmaz olur :çok üzgünüm: 2009 da bebek düşünmeye başlıcaz inş allahım hayırlısını nasip etsin herkeseeeea.s.
merhaba arkadaşlar,
ben yasmini 2 yıldır aralıksız kullanıyorum, herhangi bir yan etkisi de olmadı. düzenli doktor kontrollerimi de yaptırmaktayım. zaten bu hapı da doktorum önermişti.
benim sorunum ise yeterince koruyup korumadığı endişesi. birkaç yıl daha çocuk sahibi olmayı düşünmüyoruz. bundan dolayı da eşimle birlikte olduğumuzda içime boşalmıyor ya da ayrıca condom kullanıyoruz. oysa normal şartlarda hapı düzenli kullandıktan sonra normal bir birleşme yani içime boşalma gerçekleşebilir mi? düzenli hapı kullanmama rağmen içime boşalırsa hamile kalma ihtimalim var mı? hapı kullanan arkadaşlar bu konuda beni bilgilendirip rahatlatabilir mi? yasmin hapları bitip te adetim başlayana kadar geçen süre de de exra bir yöntem kullanmalımıyız?
şimdiden konu hakkında beni bilgilendiren, tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.
saygılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?