- Konu Sahibi character
-
- #1.421
slm arkadaşlar ben 7 yıldır kullanıyorum yasmini. hiç bir yan etkisini görmedim. hatta bi süre ara vermeye karar verdim 2 sene kullandıktan sonra.onda da beceremedim hamile kaldım. ama aldırdım.istemiyoduk çünkü. hemen tekrar başladım kullanmaya 7 senedir bir sorunum yok. evlendiğimde 50 kiloydum şimdi 53 kiloyum.kullanmak isteyenlere tavsiye ederim. ama öncesinde bir hormon testi yaptırın. bilidğim kadarıyla hormonlarında sorun yoksa hap ta sorun çıkarmıyo.ama hormonları zaten sorunluysa hapı günah keçisi yapmayın derim ben..öpüldünüz şekerler
herkese mrhaba
yasmin bu akşam başlayacagım ve birçok yrum okudum ama gene kafama takılan sorular bulunmakta.Regl 2.günü bugün dün aksam baslayamadım ve 2.ci günü baslayabiliyormusuz sanırım bende kist bulunmakta onun için kullanıyoum.21 gün sonra bittikten sonramı 7 gün sonra başlıcam ve ben bi dhaki ay 2.ci günümdemi baslayayım 1.ci günmü bna yardımcı olursanız sevinirim
tskler yorumun için .ben dün başlayamadım okudugum kadarıyla 2.ci günde baslanıyormuş.Sadece tek kafama takılan 2.ci kutuya geçerken regl ilk günümü ayalım yoksa gene 2.ci günmü başlayayım
ben evli değilim hormon tedavim için kullandım 2 ay. göğüslerimde baya bi büyüme oldu. çok şaşırmıştım silikon taktırmış gibi oldutabi şuan kullanmıyorum bıraktım ve küçüldüler. yan etkisi çok kötüydü bunalıma sokuyodu insanı. şimdi yine adet düzensizliğim var tekrar başlicam tedaviye
Ben de hormon tedavisi için 5 aydır diane35 kullanıyordum bugün son hapımı da içtim bıraktm doktora görünücem tekrardan. Ben de diane35 hiç yan etki yapmadı diyebilirim tam tersine sivilcelerim bitti tüyerimiz çıkma süresi uzadı. Benim de göğüslerim büyüdü 1 beden kadar bıraktım şimdi eski haline mi dönücek hemen.
doğum kontrol hapı ile sıgara içiyorum aynı durumda olan var mı çok mu riskli?
hanımlar günaydın...
daha önce hiç kullanmadım dogum kontrol hapı eşim kullanmamıda istemiyor aslına bakarsanız ama adetimin düzene girmesi ve sağlıklı bi ilişki için ben kullanmak istiyorum..
cocugum yok cocuk yapmak istediğimde sorun teşkil eder felan diyorlar bilemedim kilo aldırır diyorlar bunları yapmayan dogum kontrol hapı varmı?
tatlım her hap herkese aynı etkiyi yapmıyor.
hatta ben yasmini ilk kullandığımda cildim güzelleşti, kilo verdim adetim düzeldi falan hayran kaldım hapa sonra 2 ay kullanamadım adetimin ilk günü başladım ama bu sefer kilo aldırdı bacak ağrıları ara kanama falan mahvoldum yani doktora mutlaka danış derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?