Ben de kulanıyorum yeni başladım eğer böyle bi durum varsa kötü
Düğüne kadar zayıflayalım diyoruz bi yandan da bu etki çok kötü olur
kızlar ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum 2 ay daha kullanacağım bende sadece 2 hafta çok yoğun mide bulantısı yaptı o da geçti çok şükür başka hiçbir yan etkisini görmedim çok memnunum
Hiç Kilo Aldırmadı..
Ama Kimseye Hap Kullanmasını Tavsiye Etmem..
Makaram neden tavsiye etmiyorsun:44:Hiç Kilo Aldırmadı..
Ama Kimseye Hap Kullanmasını Tavsiye Etmem..
Yaa çok sevindim kilo almak ya da şişkinlik en büyük kabusum
Şişkinlik benim de kabusum ama ben ilk kullandığım güne göre bakınca iştahım çok fazla şu an..Evet lütfen kullanan arkadaşlardan yardım bekliyoruz... Ne kadardır kullanıyorsunuz,kilo aldıysanız geçici miydi ve iştahınız arttığı için mi kilo aldınız?
Ve prenses sen de böyle bir durum oldu mu acaba? Ben dha başlamadım ama gelişmeleri buraya yazarsan çok sevinirim.
Canım ara kanama oluyormuş bazen böyle hap kullananlarda..kızlar temmuz ayında düğünüm var adet dönemimde tam düğün tarihime denk geliyordu mayıs ayında kadın doğum uzmanına gittim ve bana yasmin hapı verdi hazirandaki adetin başlayınca ilacı kullanmaya başla dedi 2 haftadır kullanıyorum adetim bitti ama her gün mutlaka ara kanama gibi kanama yapıyor bende ilaç bu normalmi ki yoksa tekrar gidip doktorla görüşmem mi gerekiyor:44: ilacın içerisinde 2-3 tane kalınca bırak hemen adet olucaksın dedi aklım çok karıştı:26: bitimine kadar beklesem mi acaba 10 tane kaldı içmem gereken :44:
Bende Hayatımda İlaç İçmemiştim..Hiç Kilo AldırmadıBence de ben grip olunca bile ilaç kullanmamaktan yanayım herşeyi doğal yollardan halletmeye çalışırım.. Bu hapla vücudumun bütün dengesini bozmak da istemiyorum ama başka çare yok... Keşke tıp daha çok ilerlemiş olsa bu konuda
Kuzu Sonuç İtibariyle İlaç Bu..
Makaram neden tavsiye etmiyorsun:44:
Allahım ameliyat olacak olsam şu ilaçtan korktuğum kadar korkmazdım... Şişkinli, kilo, isteksizlik, bulantı vs vs vs... Korku filmi gibi yaa YASMIN by Bram Stoker....:18:
Allahım ameliyat olacak olsam şu ilaçtan korktuğum kadar korkmazdım... Şişkinli, kilo, isteksizlik, bulantı vs vs vs... Korku filmi gibi yaa YASMIN by Bram Stoker....:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?