Yasmin dogum kontrol hapi- yardim edin

D-E

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
1.041
1.230
35
Ben 10 gun once adetimi duzenlemek icin yasmin dogum kontrol hapina basladim. Ama bir kac gundur sol ayagimda uyusma isi oluyor. Internetten baktim dogum kontrol hapalri uyusukluk yapabilir diyor. Ama yine se sIze sormak istedim, sizin basiniza boyle bir sey geldi mi? Yardim edin lutfennn.

Canım bende bu ilacı kullanıyorum ve bana bu ilacı doktorum önerdi, doğum kontrol ilaçlarının içinde onerecegim ilk ilaç bu dedi ve ben herhangi bir problem yaşamadım ama öyle kafanıza göre almayın bu ilaçları sağlık bu başka birşeye benzemiyor. İlacı kullanmayı bırakın bence

• Beğen
Reactions: D-E
Canım bende bu ilacı kullanıyorum ve bana bu ilacı doktorum önerdi, doğum kontrol ilaçlarının içinde onerecegim ilk ilaç bu dedi ve ben herhangi bir problem yaşamadım ama öyle kafanıza göre almayın bu ilaçları sağlık bu başka birşeye benzemiyor. İlacı kullanmayı bırakın bence

Biraktim zaten 2 gun once canim, cunku okudum bacak uyusmasi dogum kontrol hapindaki ciddi yan etkilere giriyor. Canim simdi sana bir sorum var ins yardim edebilirsin. Ben hapi 11 gun ictim simdi de biraktim, simdi yine adet gorormuyum?

Benimde kurtaj dan sonra bu düzen tablo m sarsıldı resmen ama takvimim diye bir uygulama var onu kullanıyorum en azından aralıkları kendi otomatik hesapliyor işimi kolaylaştırıyor ve birde bu advil diye bir ilaç var aslında soğuk algınlığı na yarıyor ama adetim gecikince tabi hamilelik yoksa ki eminim mumjundegil :)) daha zamanımız var :) birkac gün günde 1 defa olmak şartıyla içiyorum ve adet sokucu özelliği varmış oluyorum geçiyor gidiyor

Bende bekar iken pko var diye vermişti doktor müthiş baş ağrısı yaptı sonra deride kaşıntı meğer beni zehirlemis her ilaç her bünyeye farklı. Etki gosteriyor

• Beğen
Reactions: D-E
Yani 11 gün kullandin 1 ay da yanlış anlamamisimdir umarım,olursun canım benim bir sıkıntı olmaz
Evet canim kutunun 11 hapini ictim ve biraktim 2 gun once, ben internwtten okudun vucut kutuyu bitirdin diye algiliyor ve yine adet oluyorsun diyordu onun icin sordum

Aa çok şaşırdım canım benim ama düzene girecektir mutlaka inan birsey olcak olsa bu yüzden bna olurdu canını sıkma; )

Tahmin ettigim gibi bugun yine adet gordum, ama sindi gelecek ay yine bu tarihe gore mi adet olucam biken var mi??

X