Yasmin kısırlık yaparmı

Doğum kontrol hapı gebelik şansını azaltır mı

• Evet azaltır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4

Arez22

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
37
5
6
31
Merhaba hanımlar ben 11 aylık evliyim 2 ay dogum kontrol hapı kullanıp bıraktım korunmuyoruz. Çevremdeki insanlar sürekli bana olmaz neden hap kullandın tarzında şeyler söylüyor hap kullanmak kısırlığamı yol açıyor şansı azaltıyor mu gerçekten sıkıldım bu konuşmalardan aranızda varmı hap kullanıp hamile kalan. Teşekküler şimdiden

Hayır canım doğum kontrol hapları kısırlık yapmaz. Bilakis adet düzensizliği olan hastalara düzene sokması için özellikle veriyor doktorlar. Yumurtalıklarda kist varsa aynı şekilde doğum kontrol hapı ile tedavi uygulanıyor. Yalnız benim şahsi fikrim çok uzun yıllar da kullanılmaması gerektiğinden yana. 2 ay gibi kısa bir süre kullanmışsın bunun sana zararı olmuş olamaz.

bende bikaç ay kullanıp bırakmıştım. gebelik için doktora gittiğimde erken bırakmakla iyi etmişsin demişti. yani kesin kısırlık yapar demiyorlar ama yumurtalıkları baskıladığı için bence de uzun süre kullanılmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…