Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımde gec oluyo genelde ara vereli 4.gun gelıyo. zaten kısa suruyo 3 gun kadar
gelmesede gunu gelınce tekrar ılaca başlayın ama gelmezse doktorunuza görunun mutlaka
ilaca ara vereli 5. gün ve ben hala adet görmedim
ksçıncı gün görülüyo ki
ilaçları unutmadım hiç hayır kendimi bilmesem gebelik sanacam o derece yani
adetin üçüncü günü kullanmaya başladım
hiç unutmadım ama düzenli kullandım.
ilaca ara vereli 5. gün ve ben hala adet görmedim
ksçıncı gün görülüyo ki
cnm benim bildiğim adetin ilk günü kullanılmaya başlıyor 10 yıldır d.kontrol kullandım ben hep böyle başladım.
5 yılda yasmin kullandım çok memnun kaldığım bir ilaç ara verdiliiğinde kızlarında dediği gibi 7 gün bile olabilirsin cnm....
ilkkez başlayanlar için adetin birinci gününü öneriyor doktorlar ama beşinci gününe kadar da başlanıyormuş
bende 3 aydır kullanıyorum yeni evliyim bende çok vajinal kuruluk yaptı, bu kutu bitince bırakacam
benden başka böyle sorun yaşayanlar varmı?
ilkkez başlayanlar için adetin birinci gününü öneriyor doktorlar ama beşinci gününe kadar da başlanıyormuş
bende 3 aydır kullanıyorum yeni evliyim bende çok vajinal kuruluk yaptı, bu kutu bitince bırakacam
benden başka böyle sorun yaşayanlar varmı?
benim sinirlerimi bozdu
cinsel isteksizlik yaptı
libido yerlerde yani...
arkadaşlar bende de aynı sıkıntılar mevcut. aşırı vajinal kuruluk,cinsel isteksizlik var bi de ben kilo da aldım .bi de diyorlar en yan etkisiz ilaç diye. sanırım bünye meselesi yasmin bana iyi gelmedi . bu ay bitince bende bırakacam artık
bi adet göremiyorum
hayır bu ilaçla zaten hamile kalınmaz
hiç istek yok ki![]()
Yasmin en yan etkisiz ilaçmış Dr öyle diye verdi ama yan etkileri öyle azımsanacak gibi değildi.
Siz kafanıza taktıkça stres yaparsınız bu mevzuyu dahada uzar bu sefer aklınıza takmayın olursunuz.
Ama bişeyi merak ettim ilk kutuymuş mesela kullanmaya başladığınız ilk günlerde ilişki yaşamış mıydınız.Yanılmıyorsam hapın etkisi hemen başlamıyordu belli bi müddet kullanmak gerekiyordu.
Mesela yeni evleneceklere Dr lar bir kaç ay onceden veriyor.:26:
yok yaşamadım adet gördükten sonra yani bi ilişki yaşamadım