• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yasmin kullananlar bakabilir mi

benımde gec oluyo genelde ara vereli 4.gun gelıyo. zaten kısa suruyo 3 gun kadar
gelmesede gunu gelınce tekrar ılaca başlayın ama gelmezse doktorunuza görunun mutlaka

Eğer bir süre ara verip tekrar başladıysanız normal. Mesela benim her zaman 5. gün akşam olurken, artık 6. gün öğlen oluyor. Saat bile şaşmadan :) Normal yani panik yapmayın 2 3 gün içinde olursunuz :)

Bende yasmin kullandım bi ara sanırım ilacı bıraktıktan hemen ertesi gün oluyordum.
Bünyeden bünyeye değişir elbet olursunuz sizde bir kaç güne.Çok aklınıza takılırsa doktorunuza da sorabilirsiniz

7. ci günde bile olabilirsin. Bünye meselesi. Zaten prospektüsün de de yazar; "yeni pakete geçildikten sonra da kanama devam edebilir."

ilaca ara vereli 5. gün ve ben hala adet görmedim
ksçıncı gün görülüyo ki

ilaçlarını unttuğun gün olursa ertesi gün iki tane almışsan onunda gecikmesi olur sen yine 7 gün aranı ver 7. gün ilacına devam et ilk kullanmaların yaşarsın bu tarz şeyler şeyler...

ilaçları unutmadım hiç hayır kendimi bilmesem gebelik sanacam o derece yani
adetin üçüncü günü kullanmaya başladım
hiç unutmadım ama düzenli kullandım.

ilaçları unutmadım hiç hayır kendimi bilmesem gebelik sanacam o derece yani
adetin üçüncü günü kullanmaya başladım
hiç unutmadım ama düzenli kullandım.

cnm benim bildiğim adetin ilk günü kullanılmaya başlıyor 10 yıldır d.kontrol kullandım ben hep böyle başladım.

5 yılda yasmin kullandım çok memnun kaldığım bir ilaç ara verdiliiğinde kızlarında dediği gibi 7 gün bile olabilirsin cnm....

bende 5. gunde olurum hep
buyk ıhtımalle bgn olcaksın cnm

ilaca ara vereli 5. gün ve ben hala adet görmedim
ksçıncı gün görülüyo ki

Stresten gormuyosun sende benım gbınmmmm bende kullanıorm ama aynen bır hafta daha dorusu yasmınde 28 de bır adet gorebılıor ama doktor 38.gune kadar bekle dedı

Sonra aktardakı kız adetın duzene gırmsı ıcın cıvan percemı macunu onerdı ınanırmısın masallah yanı 20 gunde adet gormeden sabah aksam ye 28 . Gune kadar tuket kanamam baslıyor sona cok mutluyum vallaa

cnm benim bildiğim adetin ilk günü kullanılmaya başlıyor 10 yıldır d.kontrol kullandım ben hep böyle başladım.

5 yılda yasmin kullandım çok memnun kaldığım bir ilaç ara verdiliiğinde kızlarında dediği gibi 7 gün bile olabilirsin cnm....

ilk gün mü doktora özellikle sordum 3. günü alacaksın ilk kutuyu dedi....

ilkkez başlayanlar için adetin birinci gününü öneriyor doktorlar ama beşinci gününe kadar da başlanıyormuş
bende 3 aydır kullanıyorum yeni evliyim bende çok vajinal kuruluk yaptı, bu kutu bitince bırakacam
benden başka böyle sorun yaşayanlar varmı?

Son düzenleme:
ilkkez başlayanlar için adetin birinci gününü öneriyor doktorlar ama beşinci gününe kadar da başlanıyormuş
bende 3 aydır kullanıyorum yeni evliyim bende çok vajinal kuruluk yaptı, bu kutu bitince bırakacam

benim sinirlerimi bozdu
cinsel isteksizlik yaptı
libido yerlerde yani...

benim sinirlerimi bozdu
cinsel isteksizlik yaptı
libido yerlerde yani...

arkadaşlar bende de aynı sıkıntılar mevcut. aşırı vajinal kuruluk,cinsel isteksizlik var bi de ben kilo da aldım .bi de diyorlar en yan etkisiz ilaç diye. sanırım bünye meselesi yasmin bana iyi gelmedi . bu ay bitince bende bırakacam artık

arkadaşlar bende de aynı sıkıntılar mevcut. aşırı vajinal kuruluk,cinsel isteksizlik var bi de ben kilo da aldım .bi de diyorlar en yan etkisiz ilaç diye. sanırım bünye meselesi yasmin bana iyi gelmedi . bu ay bitince bende bırakacam artık

bi adet göremiyorum
hayır bu ilaçla zaten hamile kalınmaz
hiç istek yok ki :1:

bi adet göremiyorum
hayır bu ilaçla zaten hamile kalınmaz
hiç istek yok ki :1:

Yasmin en yan etkisiz ilaçmış Dr öyle diye verdi ama yan etkileri öyle azımsanacak gibi değildi.
Siz kafanıza taktıkça stres yaparsınız bu mevzuyu dahada uzar bu sefer aklınıza takmayın olursunuz.
Ama bişeyi merak ettim ilk kutuymuş mesela kullanmaya başladığınız ilk günlerde ilişki yaşamış mıydınız.Yanılmıyorsam hapın etkisi hemen başlamıyordu belli bi müddet kullanmak gerekiyordu.
Mesela yeni evleneceklere Dr lar bir kaç ay onceden veriyor.:26:

Yasmin en yan etkisiz ilaçmış Dr öyle diye verdi ama yan etkileri öyle azımsanacak gibi değildi.
Siz kafanıza taktıkça stres yaparsınız bu mevzuyu dahada uzar bu sefer aklınıza takmayın olursunuz.
Ama bişeyi merak ettim ilk kutuymuş mesela kullanmaya başladığınız ilk günlerde ilişki yaşamış mıydınız.Yanılmıyorsam hapın etkisi hemen başlamıyordu belli bi müddet kullanmak gerekiyordu.
Mesela yeni evleneceklere Dr lar bir kaç ay onceden veriyor.:26:

yok yaşamadım adet gördükten sonra yani bi ilişki yaşamadım

Back
X