Lafını mı bilmiyor ne demek istiyor

Merhabalar çok teşekkür ederim şimdiden yapacağınız yorumlar için. Uzun yıllardır evliyim. Adet dönemim girmişti araya vs derken araya bayram falan da girince eşimle aramızda ilişki vs olmamıştı neredeyse 17 gün. Neyse adet dönemi bitince oldu . Sonra ertesi gün zaten senin ihtiyacın vardı benim yoktu gibi şakayla karışık bişeyler saçmaladı. Çok sinirlendim. Dedim ki bu kadar zamanda senin ihtiyacının da olmaması bana başka şeyler düşündürür. Başladı saçmalamaya yok olduğunu görmedin mi yok bilmem ne sinirlerim tepeme çıktı
17 gün uzun bir süre masturbasyon yapmıştır,yapılır yani.

E tamam ben de kocamı eskort olarak görmüyorum zaten kendimi eşi yerine koydum. İnsan özlemez mi eşini 17 gün adet mi olur? Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? Siz kocanızı ne görüyorsunuz bu arada hayret bi şey ya.
Sizi hatırladım. Kadınlara verdiğiniz değeri de bir kaç konudan. Yorum yok o yüzden.

Mastürbasyon yapıncaya kadar sorabilirdi sormayımca ben de inatlaştım
Adam size niye bitti mi bitti mi diye sorsun, evli insanlarsiniz, hadi reglim bitti gel diyemiyor musunuz? Bunun inatlasmasi olur mu ya? Adam sizin inadinizi çekene kadar yapmis masturbasyonunu gecmis.

Sizin de maşallah🤭
Salı sallanır
Çarşamba çarşafa dolanır
Perşembe perişanlık gibi...

Regliniz dışında Bayramda neden bayramlaşmadınız? 😅😅

Ben mi yok dedim de öyle diyorsunuz regl oldum
Merhabalar çok teşekkür ederim şimdiden yapacağınız yorumlar için. Uzun yıllardır evliyim. Adet dönemim girmişti araya vs derken araya bayram falan da girince eşimle aramızda ilişki vs olmamıştı neredeyse 17 gün. Neyse adet dönemi bitince oldu . Sonra ertesi gün zaten senin ihtiyacın vardı benim yoktu gibi şakayla karışık bişeyler saçmaladı. Çok sinirlendim. Dedim ki bu kadar zamanda senin ihtiyacının da olmaması bana başka şeyler düşündürür. Başladı saçmalamaya yok olduğunu görmedin mi yok bilmem ne sinirlerim tepeme çıktı

Ama sormadı da bittimi diye

Biz de biliyoruz demek espiri yapmışsınız güya belki evimde değildim belki şartlar uygun değildi

Mastürbasyon yapıncaya kadar sorabilirdi sormayımca ben de inatlaştım

Tek sorun regl olmanız değil gibi.

Sormasını neden bekledin ki sen gitseydin adam sana laf sokmuş sen gelmeyince ben işimi hallettim kayıran allah sana kayırsın demiş 😂

Back
X