- 26 Ocak 2018
- 178
- 138
- 18
- Konu Sahibi Bilmemkineolur
-
İnşallah.. sizinde daha çok yeni sanırım hayırlı olsun2 yıl çok değil
8 sene aralıksız kullanan bir ark ikinci kez evlenip çocuk isteyince zorlandı ama vücut alışmış otomatik döngüye
bence olur ya sanmam sizde sorun olmaz
kalanlar çok
İnşallah.. sizinde daha çok yeni sanırım hayırlı olsun
Bende 3 ay önceden bıraktım zannımva daha bir ay oldu ama ya doktor gitmek istiyorum ama doktordan kasıt aile hekimimden randevü alsam ne dicem adama.. dedim bir hamile kalayımda öyle gideyim.. folik asitede başlamadım henüz bu aralar düşünüyorum.. doktora ne diyeceğimBen yasmin değil de yazz kullanmıştım 10 ay. Bıraktıktan sonraki 3 ay yine korundum hem de folik asit başladım. Korunmayı tamamen bıraktıktan sonraki 2. Ay hamile kaldım.
Planlı gebelik istiyorsan önce bi doktora danışmanda fayda var.
Herşey gönlünce olsun
İnternetteki programa göre yumurtlama günümde birliktelik oldu ama bilmem nolur.. program tutar mı bilmem. Bir de acava yumurtlama gününde beraberlikte gebelik oranı çok yüksek mi acaba yaasağol canım darısı başına inşallah bebişin tez zamanda gelir
yumurtlama zamanını takip et :)
Kadın doğuma git bence bi hormon testi yapsınlar. Benim prolaktinim yüksekti mesela o da gebeliğe engel. İlaç verdi hemen düşmüştü. Yani şimdi hormonlarında değişiklik varsa vakit kaybediyorsun demek oluyor. Hem de yumurtalıklarını falan da bi kontrol ettirmiş olursun. Aile hekimi folik asit yazmaktan başka bişey yapmaz boşa gitmeBende 3 ay önceden bıraktım zannımva daha bir ay oldu ama ya doktor gitmek istiyorum ama doktordan kasıt aile hekimimden randevü alsam ne dicem adama.. dedim bir hamile kalayımda öyle gideyim.. folik asitede başlamadım henüz bu aralar düşünüyorum.. doktora ne diyeceğim
Hımm aslında yeni ameliyat oldum apandisitten.. orada hepsine baktılar bi sorun yoktu ama yine de gideyimKadın doğuma git bence bi hormon testi yapsınlar. Benim prolaktinim yüksekti mesela o da gebeliğe engel. İlaç verdi hemen düşmüştü. Yani şimdi hormonlarında değişiklik varsa vakit kaybediyorsun demek oluyor. Hem de yumurtalıklarını falan da bi kontrol ettirmiş olursun. Aile hekimi folik asit yazmaktan başka bişey yapmaz boşa gitme
İnternetteki programa göre yumurtlama günümde birliktelik oldu ama bilmem nolur.. program tutar mı bilmem. Bir de acava yumurtlama gününde beraberlikte gebelik oranı çok yüksek mi acaba yaa
Benimki test değil ama internetten yumurtlama takvimi test olduğunu tumurtlama gününden sonra öğrendim alamadım o yüzden bu ayevet canım ben ovulasyon testleri kullandım gerçekten işe yarıyor
Benimki test değil ama internetten yumurtlama takvimi test olduğunu tumurtlama gününden sonra öğrendim alamadım o yüzden bu ay
Sizin ne zamandı batınız ilk gebeliğiniz mi arkadAşımevet canım ben ovulasyon testleri kullandım gerçekten işe yarıyor
Sizin ne zamandı batınız ilk gebeliğiniz mi arkadAşım
Nasıl öğrendiniz benim de 9 şubat yahu yumurtlamanız ne zamandı? Ay ne güzel allah bağışlasın kızınızıbenim 8 yasında bir kızım var
iki kez düşük oldu şimdi yeniden hamileyim
erken öğrendim bat a 1 hafta var daha 8 şubatta
Nasıl öğrendiniz benim de 9 şubat yahu yumurtlamanız ne zamandı? Ay ne güzel allah bağışlasım kızınızı
Nasıl öğrendiniz ama bende onu soruyorum benimde 26 ocaktıcanım 25 ocak yumurtlama erken öğrendim
bir kez daha bir hafta kala öğrenmiştim yazın ama malesef düşük oldu
Nasıl öğrendiniz ama bende onu soruyorum benimde 26 ocaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?