Yasmin

Ecekocak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
147
22
34
İyi geceler arkadaşlar yasmin kullanıyorum uzun zamandır 7 günlük aram yarın bitiyor ilacı içmem gerek ama acil bir durum olduğundan şehire uzaktayım kısacası yarın değilde ertesi gün salı günü ikisini birden içsem sorun olur mu?

Canim ikisini birsey icmenin bi anlami yok o sure icinde ek bi korunma yontemi uygulayabilirsiniz. Birsey olmaz ama genede tedbirini al :)

ilacı içmediğin gün için, bir sonraki gün iki ilaç alma durumu hiç bir işe yaramaz... Zaten her gün, hemen hemen aynı saatlerde ilacı bir tane almak yeterlidir. Eşinle de ilaç içemediğin süre içerisinde ilişki durumun söz konusu olur ise onun korunmasını istemelisin :)

ilacı içmediğin gün için, bir sonraki gün iki ilaç alma durumu hiç bir işe yaramaz... Zaten her gün, hemen hemen aynı saatlerde ilacı bir tane almak yeterlidir. Eşinle de ilaç içemediğin süre içerisinde ilişki durumun söz konusu olur ise onun korunmasını istemelisin :)
cevabın için teşekkür ederim canım

merhaba benim ağustosta düğünüm var düğünden bir ay önce yasmin hapını kullanmamı önerdiler ama ne yapıcamı bilmiyorum kullanmaktan ilerde sıkıntı yaşarmıyım diye çekiniyorum kullanmaya

merhaba benim ağustosta düğünüm var düğünden bir ay önce yasmin hapını kullanmamı önerdiler ama ne yapıcamı bilmiyorum kullanmaktan ilerde sıkıntı yaşarmıyım diye çekiniyorum kullanmaya
merhaba canım ben uzun süredir kullanıyorum çok şükür bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Yan etkisini de çok görmedim. gayet sağlıklı olduğunu düşünüyorum adetlerimi düzene soktu mesela

Dün konu açtım fakat cevap veren olmadı, yardımcı olur musunuz? 2 aya yakındır yasmin kullanıyorum. 2.kutuya başlayalı 1 hafta oldu. Sorum şu; ilk kutuyu 21 gün boyunca düzensiz saatlerde içtim regl oldum. 2.kutuya başladım. Her gün aynı saatte almaya dikkat ediyordum fakat salı günü içeceğim hapı unutmuşum. Çarşamba günü içmek için aldığımda gördüm. Salı hapını 9 gibi çarşamba hapını gece içtim. Sizce koruması kesin olarak ne zaman başlar?

Ben de aynı ay ayrı günlerde 2 kere unutmuştum içmeyi. Hatta unuttuğum bi günde beraberlik oldu ama hamile kalmadm. Reçetesinde de yazıyor zaten unutursanız iki doz almayın ve 3 gün alternatif yöntemle korunun diye.

Ben de aynı ay ayrı günlerde 2 kere unutmuştum içmeyi. Hatta unuttuğum bi günde beraberlik oldu ama hamile kalmadm. Reçetesinde de yazıyor zaten unutursanız iki doz almayın ve 3 gün alternatif yöntemle korunun diye.

1 günde 2 hap aldım valla. Prospektusu okumaya usendim, ansiklopedi gibi :KK45:

aynen oyle ben okumuştum . Tansiyonumu dusurdugu icin biraktim 2 ay once ama adetim hala cok az etkisi gecmedi sanirim :KK15:

Bende kalp carpintisi yapıyor ve 1 pakette sigara içiyorum :KK43: sigara içenlerde koruması dusuyomus ve zaten yasak aslında sigara da işte :KK43: mahfetti beni. Psikolojik olarak çok terelelli oldum:mad: şişkinlik yaptı ve dün göğüs kısmındaki damarların çok belirginlestigini fark ettim :/

Bende kalp carpintisi yapıyor ve 1 pakette sigara içiyorum :KK43: sigara içenlerde koruması dusuyomus ve zaten yasak aslında sigara da işte :KK43: mahfetti beni. Psikolojik olarak çok terelelli oldum:mad: şişkinlik yaptı ve dün göğüs kısmındaki damarların çok belirginlestigini fark ettim :/
Ben sigara içmiyorum ama pasif içiciyim kocam sağolsun :63: benim de karnimda siskinlik oluyordu diyorum ya hapi biraktim ama o beni birakmadi :KK11: cocuk var mi sende

Ben sigara içmiyorum ama pasif içiciyim kocam sağolsun :63: benim de karnimda siskinlik oluyordu diyorum ya hapi biraktim ama o beni birakmadi :KK11: cocuk var mi sende

Hayır, henüz nisanliyim, kismetse evleniyoruz bu ay. 2-3 sene kadar düşünmüyoruz çocuk. Şişlik bende de var ya ve acayip mide bulantısı. Otobuslere binemez oldum. Senin çocuğun var mı? :)

Hayır, henüz nisanliyim, kismetse evleniyoruz bu ay. 2-3 sene kadar düşünmüyoruz çocuk. Şişlik bende de var ya ve acayip mide bulantısı. Otobuslere binemez oldum. Senin çocuğun var mı? :)

hayırlı olsun.:nazar: Benim kızım var 3.5 yasinda :)) hapı bıraktım spiral taktirip çıkarttirdim ne yapacağım bilmiyorum

X