Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşimle 2 hafta kadar görüşemeyeceğiz zaten canım cevabın için teşekkür ederimCanim ikisini birsey icmenin bi anlami yok o sure icinde ek bi korunma yontemi uygulayabilirsiniz. Birsey olmaz ama genede tedbirini al :)
eşimle 2 hafta kadar görüşemeyeceğiz zaten canım cevabın için teşekkür ederim
bende 1 bucuk yıldır kullanıyorum acil durum olunca tabi bir sorayım dedimRica ederim :) 2 ssene kullaninca bizde de boyle durumlr oluyordu :))
cevabın için teşekkür ederim canımilacı içmediğin gün için, bir sonraki gün iki ilaç alma durumu hiç bir işe yaramaz... Zaten her gün, hemen hemen aynı saatlerde ilacı bir tane almak yeterlidir. Eşinle de ilaç içemediğin süre içerisinde ilişki durumun söz konusu olur ise onun korunmasını istemelisin :)
merhaba canım ben uzun süredir kullanıyorum çok şükür bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Yan etkisini de çok görmedim. gayet sağlıklı olduğunu düşünüyorum adetlerimi düzene soktu meselamerhaba benim ağustosta düğünüm var düğünden bir ay önce yasmin hapını kullanmamı önerdiler ama ne yapıcamı bilmiyorum kullanmaktan ilerde sıkıntı yaşarmıyım diye çekiniyorum kullanmaya
Bence 1 hafta ek korunma yontemi kullanin ne olur ne olmaz :)
Ben de aynı ay ayrı günlerde 2 kere unutmuştum içmeyi. Hatta unuttuğum bi günde beraberlik oldu ama hamile kalmadm. Reçetesinde de yazıyor zaten unutursanız iki doz almayın ve 3 gün alternatif yöntemle korunun diye.
1 günde hap aldım valla. Prospektusu okumaya usendim, ansiklopedi gibi
aynen oyle ben okumuştum . Tansiyonumu dusurdugu icin biraktim 2 ay once ama adetim hala cok az etkisi gecmedi sanirim
Ben sigara içmiyorum ama pasif içiciyim kocam sağolsun benim de karnimda siskinlik oluyordu diyorum ya hapi biraktim ama o beni birakmadi cocuk var mi sendeBende kalp carpintisi yapıyor ve 1 pakette sigara içiyorum sigara içenlerde koruması dusuyomus ve zaten yasak aslında sigara da işte mahfetti beni. Psikolojik olarak çok terelelli oldum şişkinlik yaptı ve dün göğüs kısmındaki damarların çok belirginlestigini fark ettim :/
Ben sigara içmiyorum ama pasif içiciyim kocam sağolsun benim de karnimda siskinlik oluyordu diyorum ya hapi biraktim ama o beni birakmadi cocuk var mi sende
Hayır, henüz nisanliyim, kismetse evleniyoruz bu ay. 2-3 sene kadar düşünmüyoruz çocuk. Şişlik bende de var ya ve acayip mide bulantısı. Otobuslere binemez oldum. Senin çocuğun var mı? :)