- 14 Eylül 2015
- 4
- 4
- 1
- 40
- Konu Sahibi pillow_buket
-
Allaallah yastık fetişistliği diye bir durum var mı ki acayip şaşırdımMerhabalar,
Adım Buket. 2,5 yıllık evliyim. Evde dekorasyona ve şıklığa önem veren bir bayanım. Bir konuda çok dertliyim, acaba sizlerde de aynı sorunlar var mı, var ise nasıl bir önlem aldınız veya çözüm buldunuz merak ettim. Eşim yastık hastası. Koltuktaki yastıkları sürekli fırlatıyor. Playsteysin oynarken, film izlerken, maç izlerken birden eline yastık alıp fırlatıyor. Birden, ortada hiç bir şey yokken. Bir keresinde banada fırattı, sinsice gelmiş arkamdan enseme fırlattı. Neden böyle yapıyorsun dediğimde "heyecan olsun istiyorum" diyor. Bir keresinde koltuğa yastıkları bağlamayı denedim ama olmadı. Söktü fırlattı. Uzun bir ip ile bağlayayım atınca geri çekerim dedim. O da bir müddet götürdü ama onuda kopardı. Yastıkları dolaba kaldırınca çocuk gibi trip atıyor konuşmuyor sonra arayıp buluyor neredeyse ve gene atmaya devam ediyor. Artık evde vazo, çerçeve barındıramaz oldum. Maddi yönden zarardayız. Lütfen daha önce böyle bir şey yaşamış olan biri varsa veya tavsiyeler varsa yazın kızlar.
Teşekkürler
Sabah sabah çok iyi geldi
İstediği kadar trip atsın kaldırın yastıkları.misafir geldiğinde çıkartırsınız. Misafire de fırlatçak değil ya
Yastık kullanmayın ?Merhaba,
Misafir gelince aksine yastıkları kaldırıyorum. Onlara da fırlatır diye korkuyorum. Ne yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?