kızlar saçma bir dert biliyorum ama ben yatağımda 2-3 günde bir birkaç tane pul buluyorum.
Böyle giysi pulu gibi yuvarlak ama simli değil ayna gibi.
son 1 aydır hep oluyor. önceleri dikkatimi çekmiyordu bi kıyafetten falan düşmüştür diyordum ama sürekli olunca bi durdum düşündüm
benim tek bir kıyafetimde bile pul yok. hatta anneminkilere de baktım onda da yok.
yastık, çarşaf falan hiç pullu değil. e belki bi misafirden desem son 1 aydır eve arkadaşım gelmiyor. Annemin misafirleri oluyor ama odama giren hiç olmadı.
Yani o pulun yatağıma bir yerden gelmesi imkansız gibi bişey ama sürekli buluyorum hele son günlerde 5-6 tane pul her gün.
Kulağa saçma geliyor biliyorum ama taktım kafaya sadece kıyafetlere değil evde ki eşyalara falan da baktım hiç o tarz bir şey yok.
Neden bu pullar yatağımda
Anaokuluna giden çocuğunuz var mı?
Onlar yapar pullarda faaliyetler filan.
Bir ara bnde yatagimda meyve çekirdekleri bulurdum.
Aradim taradim evde ki herkese soruyorum yok.
Yegenimde yapmiyor
Sonra anladimki komşunun kizi yegenimle oynamak için gelince koyuyormus.
:)) tülbent lerde de olur pul başı bağlı olan biri varsa onun pulları olabilir odandaki namaz kılmıştır falan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Carsafi sabah sirkeleyin aksam varsa eger ogun eve kim geldi sorgulayin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah allah. Aksam yatarken taktiginiz tokaniz mi pullu acaba? Merak ettim simdi.
Gün içinde birlikte olduğunuz arkadaşlarınızdan ya da gittiğiniz mekanlardan üstünüze bulaşma ihtimali?
Merakimi inanilmaz derecede celp etti. :) belki yorganin, yastigin veya yatarken kullandiginiz bir kiyafetinizin bir yeri sokulmustur de sokuk yerden dokuluyordur. Cok komik dusuncelerin gelecegine eminim. Uzun zamandir bir seyi bu kadar merak etmemistim. Ramazan eglencesi cikti bana. :) sebebi bulursaniz mutlaka yazin.gece saçımı topladığım düz siyah bir lastik var. onun dışında toka kullanmıyorum zaten. evde kullananda yok
Merakimi inanilmaz derecede celp etti. :) belki yorganin, yastigin veya yatarken kullandiginiz bir kiyafetiniz sokulmustur de sokuk yerden dokuluyordur. Cok komik dusuncelerin gelecegine eminim. Uzun zamandir bir seyi bu kadar merak etmemistim. Ramazan eglencesi cikti bana. :) sebebi bulursaniz mutlaka yazin.
Aaa aklima bir sey geldi. Tavandan dokuluyor olmasin.
ama tavanda pul yok ki. ?
E o değil bu değil?
Biri büyü yaptı diyelim, o kişinin hergüne gelip o pulları yatağına koyması lazım.
Var mı böyle hergün gelen konu komşu akraba filan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?