Dün akşamdan babası yüzünde görmüş. Resmini gönderdi meşhur pullar tanışmış oldum. Onu sakladı bakalım o yerinde mi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hahahaha nasıl bi pul kız merake ttim valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün akşamdan babası yüzünde görmüş. Resmini gönderdi meşhur pullar tanışmış oldum. Onu sakladı bakalım o yerinde mi :)
hahahaha nasıl bi pul kız merake ttim vallaama pul cidden çok yapışkan bişey o yere attıkları onu buluyodur yapışıp yapışıp ama ben korkudan çıldırırdım
![]()
Sim değil haa pul yuvarlak mercimek boyutunda ayna gibiymiş :) abowwww
evet sonunda ben de yere atılan pulların bip şekilde ayağa üste başa tekrar yapışıp yatağına tekrar geldiği ve meydanlardaki su havuzxları gibi dönüşümlü olarak malzemeyi kullandığı kanaaatine varmış bulunmaktayım büyüden bahsetmiştik gece sanırım pullarla bu işi yapmayı düşünmezler değil mi?
Eee sonuç? .......
Konunuz çok ilginç geldi illaki bir yerden geliyordur bu pullar benim aklıma kıyafet ya da toka tarzı bişeyden düşmüş olabileceği geldi alakasız ama bizimde evde sürekli bişeyler kaybolur mesela bir keresinde tarak kayboldu o kadar aradık bulamadık her zaman göz önünde olur halbuki evden taşındık hala çıkmadı ortaya bunun gibi bikaç şeyim daha kayboldu böyle gizemli şeyler ilgimi çekiyor sizin bu pulların sırrını da çok merak ettim doğrusu :26:kızlar saçma bir dert biliyorum ama ben yatağımda 2-3 günde bir birkaç tane pul buluyorum.
Böyle giysi pulu gibi yuvarlak ama simli değil ayna gibi.
son 1 aydır hep oluyor. önceleri dikkatimi çekmiyordu bi kıyafetten falan düşmüştür diyordum ama sürekli olunca bi durdum düşündüm
benim tek bir kıyafetimde bile pul yok. hatta anneminkilere de baktım onda da yok.
yastık, çarşaf falan hiç pullu değil. e belki bi misafirden desem son 1 aydır eve arkadaşım gelmiyor. Annemin misafirleri oluyor ama odama giren hiç olmadı.
Yani o pulun yatağıma bir yerden gelmesi imkansız gibi bişey ama sürekli buluyorum hele son günlerde 5-6 tane pul her gün.
Kulağa saçma geliyor biliyorum ama taktım kafaya sadece kıyafetlere değil evde ki eşyalara falan da baktım hiç o tarz bir şey yok.
Neden bu pullar yatağımda![]()
Konunuz çok ilginç geldi illaki bir yerden geliyordur bu pullar benim aklıma kıyafet ya da toka tarzı bişeyden düşmüş olabileceği geldi alakasız ama bizimde evde sürekli bişeyler kaybolur mesela bir keresinde tarak kayboldu o kadar aradık bulamadık her zaman göz önünde olur halbuki evden taşındık hala çıkmadı ortaya bunun gibi bikaç şeyim daha kayboldu böyle gizemli şeyler ilgimi çekiyor sizin bu pulların sırrını da çok merak ettim doğrusu :26:
Pullara mi karistin konu sahibi? Olduk meraktan.