• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatagimdayim ... gerisini okuyun

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
Demin bir kalktm yatagimda. Herkes yatagna gitmisti.
Bi baktm annem kalkti sana yanlislikla msj yoladim sna degildi ddi. Elif diye arkadasimla oyle mesajlasiyorduk ddi. Bende alala dedim tmm anne ddm. Sonra yatagima donunce msji okuyunce sok oldum. `` yatagimdayim canim sey istiyor'' annemden yanlis msj.
Elif diye aradasina mi yoladi uvey babama mi yoladi bilmiyorm ama IGRENDIM.
Nebicim bi ailem var ya skildim herkesten. Biktim iyice

Yanlışlıkla sana yolladım diyeceğine telefonu senden alıp mesajı silseymiş daha iyi edermiş.. :31:

çok samimi demek ki elifle :44:

Msj elife dgldi bence..
Uvey babamla aralari ii degildi. Bosanma karari aldm ddi annem. Sonra pat sarila sarila koltukta uzaniyorlar.
Cocul gibiler ya bunlar. Sicacik bir aile yuvada yasamak isterdim. Yok ya yok. Ne annem var ne babam. Herkesin derdi bi baska

Msj elife dgldi bence..
Uvey babamla aralari ii degildi. Bosanma karari aldm ddi annem. Sonra pat sarila sarila koltukta uzaniyorlar.
Cocul gibiler ya bunlar. Sicacik bir aile yuvada yasamak isterdim. Yok ya yok. Ne annem var ne babam. Herkesin derdi bi baska

sıkma canını tatlım en iyi dediğimiz ailelerde bile oluyor böyle sorunlar ki sende bide üvey baba varmış..inşallah sende kendi yuvanı kurduğunda gerçek bi aile olursun..

ne diyeyim bilemedim. sonuçta anneninde özel bir hayatı var ama keşke sana söylemek yerine silseymiş iyi olurmuş

Anliyorm artik ama. Herzmn ne olursa uzerime patlar annem. Herzmn uzulen bendim. Ben herzmn alinirdim. Ben hicim derdim. Meger ki annem sey istermis uvey babamda fazla ilgi vermeyince. Sinirini bende aldi.

Annenizin sevgilisi olabilir.elif diye kaydetmiş belki ama kötü örnek tabi öyleyse.kaç yaşındasınız?

Demin bir kalktm yatagimda. Herkes yatagna gitmisti.
Bi baktm annem kalkti sana yanlislikla msj yoladim sna degildi ddi. Elif diye arkadasimla oyle mesajlasiyorduk ddi. Bende alala dedim tmm anne ddm. Sonra yatagima donunce msji okuyunce sok oldum. `` yatagimdayim canim sey istiyor'' annemden yanlis msj.
Elif diye aradasina mi yoladi uvey babama mi yoladi bilmiyorm ama IGRENDIM.
Nebicim bi ailem var ya skildim herkesten. Biktim iyice

Evliliğine hareket getirmek istemiştir kadın. Kadınlar eşleriyle genel olarak böyle oynaşırlar.. üvey olduğu için hazmedemiyor olabilirsin ama bence o mesaj üvey babanaydı ve onlar evliler. muhtemelen de sağlıklı bir cinsel yaşamları var.. bunu kabul etmelisin

cinsellik her ne kadar ayıp olmasa da.. ve yazdığı kişi ister eşi olsun ister başkası olsun o bizi ilgilendirmez ama ben de annemden böyle bir mesaj görsem yanlışlıkla cebimde ben de kendimi kötü hissederim. ya da yazış şekli çok arabesk olduğu için bir iticilik var durumda.

Doganın kanunu

hayırlısı.

Herkesin elbette bir özel hayatı var, ama elife yollayacaktım sana yolladım diyene kadar elinden telefonunu alıp silmesi gerekiyordu.
Özel bir meseleyse sazan gibi atlamayacağını bilmesi lazımdı. Şuan annem elimden almak istedi yanlış msj attığı için ama ben açıp okudum desen ve msj eleştirsen o zaman bana göre suçlu sen olurdun.
Bana göre karı-koca arasında yaşananlar aralarında kalmalı, A' dan Z' ye hatta özellikle yatak odası konuları 3. bir kişiye anlatılmamalı, duyurulmamalı hani, çocuk olunca karşısındaki nasıl normal olabiliyor bende bunu anlayamıyorum?:44:

Kimse özel hayatları olmasın, oynaşıp, cilveleşmesinler demiyor, ama duyurulmamaya özen gösterilmeli, buna doğrudan müdahil olmak herkese hoş gelemeyebilir, bana da gelmediği gibi tabii bu benim fikrim..
:34:

Son düzenleme:
Back
X