• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatagimdayim ... gerisini okuyun

""Annneee iğrençççsinnnnn " deseydin sende şakayla karışık
Mesajın sana gelmesi hoş olmamış ama olabilir böyle şeyler.. Bir çocuk annesinin cinsel yaşamını babası bile olsa öğrenmek istemez sanırım o yüzden canınızı sıkmış ama unutursunuz..Ama .Annen dua etsin ki yanlışlıkla sana göndermiş ya rehberdeki başka bir kişiye gtmiş olsaydı.:1:

Arkadasi olsa bile bu sekilde konusulurmu? Ben arkadasim olsa evli olsam boyle asla konusmam.
konuşmazsın ama şuan annenin olayını bi dünya kadınla paylaşıyosun.
çok tezat geldin bana. eşiyle özel hayatıdır. ne seni ne bizi alakadar eder.

karı koca arasında alcak şeyler bunlar ama senin görmen hoş olmamış

konuşmazsın ama şuan annenin olayını bi dünya kadınla paylaşıyosun.
çok tezat geldin bana. eşiyle özel hayatıdır. ne seni ne bizi alakadar eder.

evet konu sahibi ibr dünya kadınla paylasıyor ,ama nic üzerinden .ne sen ne ben bilmiyoruz bu insanların kim olduğunu ! belki de bunlar bizim arkdasımızı eşimiz dostumuz ,ama kimseye bu insanların dedikodusunu yapamayız ,çünkü onlar bizim için sanallar. tezatlık yok .

görmen hoş değil tabi...
amaaaaa anneninde bi özel hayatı var sonuçta...
kabul etmek zor olsada annelerde sevişiyo....

Son düzenleme:
Annen büyük sanssizlik yasamis:1:
Oda kendini Kötü hissetmistir ama olmus Bikere artik düsünme

ya nedense annelerin cinsellik yaşadıgına bişr türlü kendimi alıştıramıyorum ya oysa ki bende ileride anne olucam sonuçta bende eşimle özel bir şeyler yaşıcam ama konu kendi annem olunca sinirlerim tepeme çıkıyorrrrrrrrrrr:47::47:

hahah :D
Benim kiz arkadaslarimla konusmalarimi gorme o zaman sen :D

Normaldir. O da insan sonucta, oyle bel alti muhabbeti yapabilir yakin arkadasiyla sakasina veya kocasina atmistir.. Annen oldugu icin sana garip gelmesini anliyorum

Onun cinsel hayatiymis uvey babamis umrumda dgl. Ne yasiyorlarsa yasasinlar.
Ikisinden nefret ediyorum sadece.
Gecmisteki konularimi okursaniz anlarsiniz.

Sisimel o evden gitmen lazım senin

Akli dengesi yerinde bi tane insan yok çünkü
Başı da öz annen çekiyo

Bigün yaka paça boşanıcam diyo
Ertesi gün kırmızı geceliklerle üvey babanı bekliyo
Adam yine kendi havasında
Bu kez de mesajla cinselliği kullanmaya çalışıyo
Bu kadar dengesiz ve hafif olmanın alemi yok

evet konu sahibi ibr dünya kadınla paylasıyor ,ama nic üzerinden .ne sen ne ben bilmiyoruz bu insanların kim olduğunu ! belki de bunlar bizim arkdasımızı eşimiz dostumuz ,ama kimseye bu insanların dedikodusunu yapamayız ,çünkü onlar bizim için sanallar. tezatlık yok .
evet biz bilmiyoruz bu insanların kim oldugunu. ama annesi de kızına mahsus atmadı ya bu mesajı. ne yani kadın eşine böyle bi mesaj attı diye nefret mi duymalı. başkasının kocasına yazmamış ya kendi kocasına yazmış neticede.
zaten konu sahibesi de bu konuya pek değinmiyor.
eski konularıma bakarsanız anlarsınız yazmış bi kaç kez.

Tabii ki annenin cinsel hayatı olması normal ama o mesajın sana gelmesi kötü bir durum.
O evde çok mutsuzsun anlaşılan.
Neler yapabilirsin bilmiyorum.
Çalışıyor musun? Ayrı bir eve çıkma imkanın var mı?
Öz babanla ilişkin nasıl?
O da destek olabilir sana diye düşünüyorum.

Sisimel o evden gitmen lazım senin

Akli dengesi yerinde bi tane insan yok çünkü
Başı da öz annen çekiyo

Bigün yaka paça boşanıcam diyo
Ertesi gün kırmızı geceliklerle üvey babanı bekliyo
Adam yine kendi havasında
Bu kez de mesajla cinselliği kullanmaya çalışıyo
Bu kadar dengesiz ve hafif olmanın alemi yok

Ve yine bosanma karari aldilar. Evde bir 5 dkka savas alanina dondu. Esyalarini aldi cekti gitti uvey babam. Bu adam , adam dgl ya. Walaha dgl. Ben hiiic karismiyorum bir soz bile demicem anneme. Annemde normal dgl. Ne halleri varsa gorsunler.
Ben kendi huzuruma bakicam ya..
Evden ciksam nereye gidebilirim ki.. cok dusundum bunu.. kendimi millete laf etirmek istemem. Yok evden kacmis yok kocaya kacmis. Antik turk dedikodular..insallah sabrim sonu selamet olur ya...
Cekirge bu arada bana cok destek ciktin her konumda yazdin cok saol inan.. cok iyi anliyorsun beni sen

Tabii ki annenin cinsel hayatı olması normal ama o mesajın sana gelmesi kötü bir durum.
O evde çok mutsuzsun anlaşılan.
Neler yapabilirsin bilmiyorum.
Çalışıyor musun? Ayrı bir eve çıkma imkanın var mı?
Öz babanla ilişkin nasıl?
O da destek olabilir sana diye düşünüyorum.

Oz babam varda 2 3 senedir taniyorm. Hem baska bir ulkede yasiyor. Baska bir ortama alismak istemiyorm. Sanki onlara muhtac kalicam gibime geliyor. Kimseye muhtac olmak istemiyorum yasimda 23 kendi yolumu kurim diyorum ne anne ne baba olsun diyorum

Ailemi kiniyormuyum kizlar ya :( gunaha girmek istemiyorm. Cok fazla kizginim herkese. Ofkeli biride dglm. Annemi boyle anlattim gunaha girmis olurmuyum icimi dokecek kimsem yok ki :( anne sonucta. Buyuttu beni saolsun elle muhtac etttirmedi. Sukur ediyorm yinede. Ya tovbe

Arkadasi olsa bile bu sekilde konusulurmu? Ben arkadasim olsa evli olsam boyle asla konusmam.

ben olsam bende hiçbir arkadaşımla böyle konuşmam mesajlaşmam ama annenin yapısını bilemiyorum ki belki ona çok normal geliyordur bu tarz konuşmalar. Ki bencede kız arkadaşa değil babana atılmış bir mesajtı o ;)

kocasına yazıp yanlışlıkla sana gönderdiyse burda acımamız gereken annen bence.çok utanmıştır heralde. karı koca arasında olur boyle mmesajlaşmalar. elin adamına atmamışki :26::44:

Demin bir kalktm yatagimda. Herkes yatagna gitmisti.
Bi baktm annem kalkti sana yanlislikla msj yoladim sna degildi ddi. Elif diye arkadasimla oyle mesajlasiyorduk ddi. Bende alala dedim tmm anne ddm. Sonra yatagima donunce msji okuyunce sok oldum. `` yatagimdayim canim sey istiyor'' annemden yanlis msj.
Elif diye aradasina mi yoladi uvey babama mi yoladi bilmiyorm ama IGRENDIM.
Nebicim bi ailem var ya skildim herkesten. Biktim iyice

Üzülüyorum , onun düşünmesi gereken 'şey' değil sen ve senin geleceğin mutluluğun ... Evladı . Maddi imkanın varsa ayrıl evden . Yine görüşürsün annenle . Ama bu çirkinliklere şahit olmazsın . Yada anneni uyar . Nebiçim bir annesin de ?

Back
X