Yatagimin altinda bagli poset lutfen az cok bilenler bana yardim etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar ben memleketime gitmistim.evliyim . Gecmiste Kaynanamla kavgalarimiz oldu. Beraber yasarken yatagimin altini kurcaladigi filan oldu. Ben esimle beraber memlekete giderken anahtarimizi onlara emanet ettik. Ben memlekette ruyamda bebegimin besigine kaynanamin bir suru hazirlanmis tavuk koydugunu gordum. Annemle hayrola dedik. Ben evime geldim ve 2 gun sonra kaynanam misafirlige geldi. Yastiklardan bahsetti . Bana imada bulundu .
Sonra tesaduf yatagin altini actim yatagin altinda 1 posetin 2 kulpu yirtilmayacak.bir sekilde posetten koparilmis ve benim yattigim tarafa yatagin altini kaldirdigimizdaki demire baglanmisti . Ne yapmam gerek sizce bunun bi.anlami var mi hic bir fikrim yok lutfen duauncelerinize ihtiyacim var poset kulplarini napiyim
Size özelden yazdım. Mesajlarınıza bakın
 
yani, anlamı ne olabilir? gayet açık değil mi?
daha yaratıcı bişeyler yapsaymış keşke.
bu kaynanalar da...
 
Dalga geçmeyin böyle pislik şeylerle uğraşan insanlar var ne yazık ki. Arkadaşım sende burada konu açacağına gidip annene sögle1 bir cami imamına danışın burada dalga geçerler ancak. İnanmazsınız ama böyle rezil şeylerle uğraşan bir dünya Allahtan korkmaz insan var. Ve sakın sakın kafana göre dereye bilmem nereye atma yakma sakın cami imamına danış.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X