- Konu Sahibi Tazeanne462
Anlamadım bende diyorum ben bişey bile demedimAaaa yalnis alıntı yapmışım özür dilerim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamadım bende diyorum ben bişey bile demedimAaaa yalnis alıntı yapmışım özür dilerim![]()
Bende niye anlamıyor ki dedimAnlamadım bende diyorum ben bişey bile demedimniye aksi yazdınız diye . Estağfurullah
![]()
Bende niye anlamıyor ki dedim
Bide baktım ki hata yapmışım kusura bakmayın![]()
Size özelden yazdım. Mesajlarınıza bakınArkadaslar ben memleketime gitmistim.evliyim . Gecmiste Kaynanamla kavgalarimiz oldu. Beraber yasarken yatagimin altini kurcaladigi filan oldu. Ben esimle beraber memlekete giderken anahtarimizi onlara emanet ettik. Ben memlekette ruyamda bebegimin besigine kaynanamin bir suru hazirlanmis tavuk koydugunu gordum. Annemle hayrola dedik. Ben evime geldim ve 2 gun sonra kaynanam misafirlige geldi. Yastiklardan bahsetti . Bana imada bulundu .
Sonra tesaduf yatagin altini actim yatagin altinda 1 posetin 2 kulpu yirtilmayacak.bir sekilde posetten koparilmis ve benim yattigim tarafa yatagin altini kaldirdigimizdaki demire baglanmisti . Ne yapmam gerek sizce bunun bi.anlami var mi hic bir fikrim yok lutfen duauncelerinize ihtiyacim var poset kulplarini napiyim
Ay bir de begenmemisler bu mesajicinli, perili, büyülü konular açmak yasak.
yaksa ne olur? özelden yazabilirsiniz bu arada. sadece merak :/Yakmayın sakın
Nehir dere deniz ne varsa oraya atın bol bol duan okuyun
Kuralı hatırlatmak rahatsız ediyor bazılarınıAy bir de begenmemisler bu mesaji
Sanki kurallari biz koyuyoruz.![]()