Yatağında uyumuyor benimle yatmak istiyor imdattt

simeta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
20
8
1
34
6 aylık bir bebeğim var 1 haftadır besigine ben koyuyorum o uyanıyor alıyorum emziriyorum uyutuyorum besigine koyuyorum sabaha kadar böyleyiz yanımda yatmasını istemiyorum ezilir düşer aynı şeyleri yaşayan anneler önerilerinizi bekliyorum lutfennnnn

5 aya girdik aynen birkac gundur benimkide oyle bu zamana kadar hep besiginde yatti ama simdi direniyor yanima alinca susuyor uyuyor gece boyu koy al artik uykuya yenik dusuyorum bakiyorum yanimda :( onerileri bende merakla takip edicem

Bizimki de sanırım 7-8. aylarda aynı duruma başladı baya bi direndim nerdeyse 1 ayım uykular haram oldu uyut koy uyanıyo defalarca ben hortlak gibi sabah işe gidiyorum en sonunda dedim ne uğraşıyorum çocuğada banada eziyet bütün gün yokum çocuk özlüyo ayrılmak istemiyo belki aldım yanıma yuvarlana yuvarlana uyuyo yanımda :D

Dün gece beraber yattık ama içim hiç rahat değil yerine yatarken daha rahat ediyorum en azından bi düzenimiz oluyordu gene yatağında yatsın istiyorum ama kıyamıyorum da bakalım nolcak

bu durum diş çıkaran çocuklarda çok sık yaşanıyor.. benim de başıma geldi ki bu huzursuzluklar sonrasında oğlum ilk dişini çıkarmıştı :)

Daha diş çıkartmadi ama biraz düzeldi gibi şimdi daha rahatız :))herkez yerinde olunca daha iyi oluyo

Uyku eğitimi zamanı gelmiş.
Aslında odasını ayırarak başlamışsınız ama diğer etkenleri de yerine getirirseniz ömür boyu düzgün uyuyan bir çocuk olma ihtimali çok yüksek.

Odasini daha ayırmadim kıyamıyorum oda da yanliz bırakamıyorum yatak odamda besiginde yatıyor mesela ne yapabilirim fikir verirrmisiniz

Odasini daha ayırmadim kıyamıyorum oda da yanliz bırakamıyorum yatak odamda besiginde yatıyor mesela ne yapabilirim fikir verirrmisiniz
İnternetten uyku eğitimlerini araştırın.
Size ve bebeğinize en uygun yöntemi belirlediğinizde yöntem sahibinin eğitim kitabını edinin.
10 gün sonunda buna alışmayan bebek yok diyorlar, bakalım benim 2 haftam var başlamak için.
Ama sabırlı olmak ve vazgeçmemek temeli işin.

Benim oğlum 7 aylık kaçıncı haftada baslicaksiniz siz ne kadarlık bebbeginiz

Benim oğlum 7 aylık kaçıncı haftada baslicaksiniz siz ne kadarlık bebbeginiz
6.ay ideal olarak söyleniyor.
Benim o sebeple 2 haftam var.
Doktorum şuanlık 5.ayda yavaştan başlamamı, 6.ay geldiğinde tamamen odasında devam etmemi söyledi.
Fakat yatak odasında o ağlama seansları oldukça uzun sürdüğünden ve alt kat üst kattaki insanlara saygısızlık olarak düşündüğümüzden, odasına geçirdiğimiz an başlayacağız.
Bu işin temelinde ona birey olgusunu aşılamak ve her daim yanında olduğumuzu hissettirmek var.
Bir araştırın derim.

Aslında hepsini herşeyi biliyorum anasıfi öğretmeniyim ama bu günler bir daha geri gelmeyecek o benim bir parçam onunla olmak bana da iyi geliyor ve yaşına gelmeden odasını ayıramam biz böle mutluyuz en azından besiginde yatıyor benim istediğimde oydu zaten:))

Back
X