yatak ayirma

chamallows

🇹🇷 PARLA... 100 YAŞINDASIN 🇹🇷
Pro Üye
17 Aralık 2015
27.099
49.547
598
merhaba bebegim henuz 5 aylik bizim odamizda kendi beşıginde yatiyor ama ben artik kendi odasina tasimak istiyorum yatagini erkenmi henuz
korkuyorum bazen daha hic kusmadi ama gece uykusunda kusarda duymam farketmem falan diye evhamlaniyorum ne yapmaliyim

Canım takip ettiğim bir pedagog var Adem Güneş ,kitaplarınıda tavsiye ederim,güvenli bağlanma konusu videolarını arattır YouTube dam izle, derli çocuk 1 yaşına kadar anne ile aynı yatakta 2 yaşına kadarda anne ile aynı odada ayrı yatakta yatmalıdır

Canım takip ettiğim bir pedagog var Adem Güneş ,kitaplarınıda tavsiye ederim,güvenli bağlanma konusu videolarını arattır YouTube dam izle, derli çocuk 1 yaşına kadar anne ile aynı yatakta 2 yaşına kadarda anne ile aynı odada ayrı yatakta yatmalıdır
1 yasina kadar yatagima almaya korkarim ben deli yatiyorum yorgunluktanda nasil uyudugumu bilmiyorum allah korusun cocuga yastik diye sarilir bogarim diye korkuyorum

Aynen adem güneş benimde favorim, 5 ay daha çok erken yanınızda olmasada aynı odada kalın bencede

Back
X