Eğer istersen en iyi ihtimalle önümüzdeki hafta içi yollayabilirim, şehir dışındayım, eve dönünce önce bir fotoğraflarını çeker gönderirim, beğenirsen yollarım sana
eğer istersen en iyi ihtimalle önümüzdeki hafta içi yollayabilirim, şehir dışındayım, eve dönünce önce bir fotoğraflarını çeker gönderirim, beğenirsen yollarım sana
Eğer istersen en iyi ihtimalle önümüzdeki hafta içi yollayabilirim, şehir dışındayım, eve dönünce önce bir fotoğraflarını çeker gönderirim, beğenirsen yollarım sana[/QU fiyatı nedir foto koyarmısınız
Cepten göremiyorum eklediğin resmi, benim dediğim beşiğin kenarlarına dolanan, bağcıklarıyla bağlanan bebeğin eli kolu başı çarpmasın diye kullanılan süngerimsi şey, nasıl anlatamadım ama ))
Eğer istersen en iyi ihtimalle önümüzdeki hafta içi yollayabilirim, şehir dışındayım, eve dönünce önce bir fotoğraflarını çeker gönderirim, beğenirsen yollarım sana[/QU fiyatı nedir foto koyarmısınız
Cepten göremiyorum eklediğin resmi, benim dediğim beşiğin kenarlarına dolanan, bağcıklarıyla bağlanan bebeğin eli kolu başı çarpmasın diye kullanılan süngerimsi şey, nasıl anlatamadım ama ))
tesekkur ederim ama aradigim onlardan degil bebek dusmesin diye yataga takilan bir aparat..
bulamadım ikeada ben( haala arıyorum uygun fiyata park yatakta olur babaneye gideceğiz yatak taşımak istemiyorum alıp orada bırakıcam 3.yatağımız olacak:)) o yuzden ççook uygunn fiyata aranıyor...