yatak odam içi fikir?

Sare Lavinya

En az 3 çocuk, Gökay & Aden & Kayra
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
5.988
9.571
kızlar merhaba oldukça geniş bir yatak odam var. evimde 1 odam boş olduğu için gardrobumu o odaya alıp giyinme odası yaptım. fakat gel gelelim yatak odam gözüme bomboş gelmeye başladı. bana fikir verirmisiniz aksesuar, tablo vs ne gibi bişey yapsamda yatak odam dolu gibi görünse.

Eklentiler

• KEOPS WALNUT BEDROOM (1)-1500x1200.jpg
    KEOPS WALNUT BEDROOM (1)-1500x1200.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 333
canım bence gardolabını geri getir gözünün önünde dursun hemde boş olmasın oda.

ama öyle çok zor oluyodu ya :/ bide çok zor götürdük diğer odaya eşim bidaha hayatta geri getirmez :)

yeni evli bi arkadaşımın evinde gördüm, çok hoşuma gitti. O da dolabını boş odasına taşımış.yatak odasında da boş kalan duvara çok pahalı olmayan bi duvar kağıdıyla kaplamış .fotoğraf çerçevelerini oraya asmış. oturma odası küçük olduğu için tekli koltuğu sığmamış, onu da duvarın önüne yerleştirmiş ufak bi sehpa önüne de. çok güzel olmuş bnce. siz de yapabilirsiniz.

Paravan alın.
İster dekoratif olanlardan, ister fotoğraf çerçeveli olanlardan.
Bulunduğu mekana güzel bir asya havası katıyor.
Bambu çubuklarla da odanın bir başka duvarını süsleyin.
Zen dekorasyon örneklerine bakıp, bunlardan faydalanabilirsiniz.

ama öyle çok zor oluyodu ya :/ bide çok zor götürdük diğer odaya eşim bidaha hayatta geri getirmez :)
bence yatak odasında dekoratif paravanlar, uzanma koltuğu tabi romantik olanlardan ismini bilmiyorumda :)
sonra kitap filan okunuyorsa öyle bir köşe olabilir mesela, çok büyükse tablo çok kurtarmaz sanırsam

X