• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odam yardim

İyiki birşey dedim yani herkes seferber olmuş. Burada -de -da ları yanlış konumlandırınca bukadar sıkıntı oluyormuydu ya.. Yazılanlar anlaşılmıyor mu? Çünkü ben gerçekten anlamamıştım..Konu sahibi sesli harf kullanmamış,virgül, nokta koymamış,rahatsızlığımı belirttim.İlk kez yazım hatası yapan birini uyardım.Üstelik -de -da lar için değil bariz gözüme giren kelimer için...
Herkesde pusuda yatıyormuş meğer..

İyiki birşey dedim yani herkes seferber olmuş. Burada -de -da ları yanlış konumlandırınca bukadar sıkıntı oluyormuydu ya.. Yazılanlar anlaşılmıyor mu? Çünkü ben gerçekten anlamamıştım..Konu sahibi sesli harf kullanmamış,virgül, nokta koymamış,rahatsızlığımı belirttim.İlk kez yazım hatası yapan birini uyardım.Üstelik -de -da lar için değil bariz gözüme giren kelimer için...
Herkesde pusuda yatıyormuş meğer..
Evet bukadar insan anladi benim yazdigimi ve yorum yapti ama sadece sen anlamadin senjn gozune batti o yuzden bukadar tepki gordun bukadar takilmayalim zor geliyorsa okuma senin oyle uyarman cokmu gerekliydi burada simdi benim derdim baska sen ne yaziyorsun insanlar uzuldugu seyleri yaziyor buraya boyle uyarilara gerek yok anlamayan yazmasin arkadasim..

Evet bukadar insan anladi benim yazdigimi ve yorum yapti ama sadece sen anlamadin senjn gozune batti o yuzden bukadar tepki gordun bukadar takilmayalim zor geliyorsa okuma senin oyle uyarman cokmu gerekliydi burada simdi benim derdim baska sen ne yaziyorsun insanlar uzuldugu seyleri yaziyor buraya boyle uyarilara gerek yok anlamayan yazmasin arkadasim..
Anlamaya çalıştığım için yazdım, sordum zaten..
Ama gerek kalmadı ben anladım anlayacağımı..
Lütfen..
Ayrıca ben sizinle senli benli konuşmuyorum..

Bu raylı dolaplar ne kadar kullanışlı görünsede aslında çokta riskli
Benim hafta sonu parmağım kapağı kapatırken ikisinin arasına sıkıştı.. Nasıl canım yandı...
Bir itiyorum füze gibi kayıp gidiyor.
Sizin 9 ay olmuş alalı, tekrar monta ederler, siz hiç uğraşmayın.

Kizlat servis geldi dolap kapagi dusmemis cam kendi kendine catlamis komple kapagi goturduler yenisini getirecekler cana gelecegine mala gelsin evimde cok nazar var ins. Nazar cikmistirr :))

Benim kapakta öyle devrilmedi ama bi tarafı çıkık çağırcam ustayı...

Konuyla alakası yok ama whatshaptan birinin profiline bakınca son görülme tarihine mesela karşı taraf görüyo mu profiline baktıgımızı

Back
X